• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اطلاعات بالون هواشناسی مشهد

ab2iknti13z5l82vi4h9.png

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
ساعت 6/30 صبح زوده بابا جان من:ناراحت:

یه ساعتی بزارید که همه بتونن بیدار بشن

اگه خودم مشهد بودم ، ساعت 12 صبح رو پیشنهاد می دادم
:خنده2:

فقط محمد از بجنورد رو فراموش نکنید!

seyyedalireza

مدیر موقت
من خوشحالم آقا شهاب هم اینجا میان چون نقشه های خیلی خوبی برای شهر خودشون و همین طور مشهد ميزارن. شهاب جان اون نقشه بالون مال مشهد و بیزحمت تفسیر کن ما هم یاد بگيريم

seyyedalireza

مدیر موقت
حیف که من جمعه ها نیستم ولی اگه رفتين عکس بگیرین از همتون تا منم ببینم دفه های بعد اگه تونستم بیام انشالله عکسم یادتون نره انشالله برقم اومده باشه دیگه نوره علی نور هم ميشه

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
من خوشحالم آقا شهاب هم اینجا میان چون نقشه های خیلی خوبی برای شهر خودشون و همین طور مشهد ميزارن. شهاب جان اون نقشه بالون مال مشهد و بیزحمت تفسیر کن ما هم یاد بگيريم

ممنونم سید جان .

عارضم به طول مبارکتان که تحلیل این متوگرام کار انچنان سختی هم نیست.

در قسمت بالا که پوشش ابر و به اضافه رطوبت و وزش باد در طبقات مختلف جو رو نشون میده.

در قسمت پایین هم وضعیت دما و نوع بارش و .... را به نمایش میذاره.

حالا این متوگرام ، نشون میده که امشب و تا فردا صبح تا حدودی شرایط برای بارش در شهر مشهد مساعد است.

seyyedalireza

مدیر موقت
ممنونم سید جان .

عارضم به طول مبارکتان که تحلیل این متوگرام کار انچنان سختی هم نیست.

در قسمت بالا که پوشش ابر و به اضافه رطوبت و وزش باد در طبقات مختلف جو رو نشون میده.

در قسمت پایین هم وضعیت دما و نوع بارش و .... را به نمایش میذاره.

حالا این متوگرام ، نشون میده که امشب و تا فردا صبح تا حدودی شرایط برای بارش در شهر مشهد مساعد است.
بسیار متشکرم

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
براساس اخرین خروجی منشر شده از سایت وابسته به نظامیان ناتو که یکی از دقیق ترین سایت ها می باشد ، صبح فردا شرایط بسیار مناسب و مطلوبی برای وقوع طوفان های تندری و بارش در استان های گلستان و خراسان شمالی و رضوی فراهم شده است.

چند فریم از پتانسیل وقوع طوفان های تندری به اضافه شاخص توتال و k را در زیر ملاحظه می کنید

فردا این مدل را راست ازمایی کنید چرا که من قبلا راست ازمایی کردم و از خطای بسیار پایینی برخورداره

امیر محسن جان منتظر نظر شما هم هستم

2i87swdsus0tp7wjc3.jpeg

n0y1rafzm3wg4grjrf13.jpeg

hd7u8wbbaerls3v1keui.jpeg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
براساس اخرین خروجی منشر شده از سایت وابسته به نظامیان ناتو که یکی از دقیق ترین سایت ها می باشد ، صبح فردا شرایط بسیار مناسب و مطلوبی برای وقوع طوفان های تندری و بارش در استان های گلستان و خراسان شمالی و رضوی فراهم شده است.

چند فریم از پتانسیل وقوع طوفان های تندری به اضافه شاخص توتال و k را در زیر ملاحظه می کنید

فردا این مدل را راست ازمایی کنید چرا که من قبلا راست ازمایی کردم و از خطای بسیار پایینی برخورداره

امیر محسن جان منتظر نظر شما هم هستم

2i87swdsus0tp7wjc3.jpeg

n0y1rafzm3wg4grjrf13.jpeg

hd7u8wbbaerls3v1keui.jpeg
این تحلیل میتونه صحیح باشه چون ابرهایی که در حال شکل گیری در منطقه ما هستند از نوع cb و همرفتی هستند
آخرین تصویر ماهواره ای

9dc576dd407f7ffa43c084415a2e0f93.jpg

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
امیر جان فریزینگ لول و بارش برف رو هم بزارم خدمتتان و بعد مرخص بشم

برای فردا برف خوبی برای ارتفاعات و سردسیرات شمال شرق در نظر گرفته

در برخی فریم ها برای خراسان جنوبی هم برف زده که جالبه

hrfi6ef8fcg7ghkkives.jpeg

jtub5kmfor1ls2j1h9fv.jpeg

adjboycg7l6o4asf0tc.jpeg

j6v585bbsf9z7u5henm.jpeg

وضعیت