شهاب از بوشهر
کاربر ويژه
اطلاعات بالون هواشناسی مشهد
بنظرم یک ساعتی بذارید که مترو شروع بکار کرده باشه تا دوستانی که وسیله ندارنر راحتر بتونند خودشون رو برسونند.خب دوستان موافق جمعه ساعت 6.30 هستین؟ من ماشینم ظرفیت 4 نفرو داره
خب دوستان موافق جمعه ساعت 6.30 هستین؟ من ماشینم ظرفیت 4 نفرو داره
من هم با این ساعت موافقم.خیلی خوب بابا نزنین منو :نیش:
ساعت 9:30 خوبه؟
من خوشحالم آقا شهاب هم اینجا میان چون نقشه های خیلی خوبی برای شهر خودشون و همین طور مشهد ميزارن. شهاب جان اون نقشه بالون مال مشهد و بیزحمت تفسیر کن ما هم یاد بگيريم
به امید خدا
درود
انشاء الله قسمت بشه اونجا هم میریم محمد رضا جان
بسیار متشکرمممنونم سید جان .
عارضم به طول مبارکتان که تحلیل این متوگرام کار انچنان سختی هم نیست.
در قسمت بالا که پوشش ابر و به اضافه رطوبت و وزش باد در طبقات مختلف جو رو نشون میده.
در قسمت پایین هم وضعیت دما و نوع بارش و .... را به نمایش میذاره.
حالا این متوگرام ، نشون میده که امشب و تا فردا صبح تا حدودی شرایط برای بارش در شهر مشهد مساعد است.
وکیل آباد هوای پاکیزه ای داره پارک ملت مملو از دود گازوییل اتوبوسها و ماشین هاستخب دوستان مکان با پارک جنگلی وکیل آباد موافقین یا پارک ملت؟
این تحلیل میتونه صحیح باشه چون ابرهایی که در حال شکل گیری در منطقه ما هستند از نوع cb و همرفتی هستندبراساس اخرین خروجی منشر شده از سایت وابسته به نظامیان ناتو که یکی از دقیق ترین سایت ها می باشد ، صبح فردا شرایط بسیار مناسب و مطلوبی برای وقوع طوفان های تندری و بارش در استان های گلستان و خراسان شمالی و رضوی فراهم شده است.
چند فریم از پتانسیل وقوع طوفان های تندری به اضافه شاخص توتال و k را در زیر ملاحظه می کنید
فردا این مدل را راست ازمایی کنید چرا که من قبلا راست ازمایی کردم و از خطای بسیار پایینی برخورداره
امیر محسن جان منتظر نظر شما هم هستم