• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

9l0wetu9ctrrou7cjggd.png
^

^
^
مجموع بارش منطقه تا 240 ساعت اینده از دید مدل کانادا با دقت متوسط

vpwh2gd52bispi2aksku.png
^

^
^
مجموع بارش منطقه تا 240 ساعت اینده از دید مدل اروپایی با دقت افقی 16 کیلومتر

5br2o7vetyyqnj8v4kn.png
^

^
^
مجموع بارش کشور تا 192 ساعت اینده از دید مدل مرکز پیش بینی محیط زیست (جی اف اس ) با دقت 27 کیلومتر

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
از تاریخ 9 دسامبر به بعد با افزایش رطوبت در منطقه مواجه خواهیم شد

انومالی رطوبت طبقه 700 هم به خوبی این مطلب رو تایید می کنه

ماشاالله به رطوبت دریای سرخ

aGtMU7.gif

مهرداد خان که گفت ماه جاری وضعیت به جز شمال غرب در سایر نقاط مطلوب ازریابی نمیشه...ببینیم چی پیش میاد...

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام و عرض صبح بخیر

یحتمل الان همتون تو وکیل اباد جمع شدید و دارید کوهنوردی می کنید

خیلی دوست داشتم اونجا باشم ولی حیف که از مشهد دورم

ان طور که از اپدیت صبح امروز GFS با دقت 27 کیلومتر و خطای بالا مشخص هست ، روز یک شنبه هم خراسان رضوی به اذن الله بارش داره

البته خیلی ضعیفه ظاهرا

این را هم اضافه کنم که از اواخر هفته اینده سامانه ای ناپایدار از سمت غرب وارد کشور خواهد شد

انشاالله

9c9mnilut9xtr8yz5ll.png

navid_komperes

New member
سلام به دوستان خوش قول :تعجب2:
آقا ما با امیر رفتیم تا نزدیکا 10 دم در بودیم دریغ از یک نفر:تعجب2:
خوبه ما اینهمه اطلاع رسانی کردیما:فکر::نمیدونم:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
The impending pattern transition (to one more typically associated with El Nino) [HIGHLIGHT]would also support the development of a sudden stratospheric warming (SSW) event by late December or early January. This event, if it occurs, would increase the odds of colder weather across the three major energy demand centers of the Northern Hemisphere – eastern US, northern Europe, and eastern Asia[/HIGHLIGHT]

وحید - مشهد

کاربر ويژه
من همین جا از امیر جان و نوید خان معذرت می خوام و امیدوارم من رو ببخشن . با اینکه قصد آمدن داشتم . متاسفانه به علت برخی موارد شخصی نشد . ممنونم از تون و امید وارم در دفعات بعدی افتخار حضور در کنار شما بزرگواران را پیدا کنم .

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
نقشه های اسمبل ECMWF با دقت 32 کیلومتر و با خطای بالا ، وضعیت بسیار خرابی را برای منطقه ما ترسیم کرده .

پشته پشت پشته و خبری از کم ارتفاع و بارش های قابل نیست.

اما همین مدل برای 29 دسامبر که مصادف باشه با 8 دی 93 ، رخنه موج بسیار فعالی را به کشورمون نشون میده.

همچنین به نظر می رسه که سردچاله.

الله اعلم.

5480wfsaqtpcomwbxwu.png

نیما 68

کاربر ويژه
سلام به دوستان خوش قول :تعجب2:
آقا ما با امیر رفتیم تا نزدیکا 10 دم در بودیم دریغ از یک نفر:تعجب2:
خوبه ما اینهمه اطلاع رسانی کردیما:فکر::نمیدونم:
سلام نوید جان
من بد قولی کردم ولی باور کنم اومدم ودیر تر 45 دقیقه تاخیر ولی پیداتون نکردم احتمالا رفته بودید امروزکار پیش اومد ولی خودم رسوندم وشدنوشدارو بعد مرگ سهراب ولی این توجیه خوبی نیست بایداز شما وامیر محسن عذر خواهی می کنم با این که قول صدرصد نداده بودم:خجالت::خجالت:

navid_komperes

New member
سلام نوید جان
من بد قولی کردم ولی باور کنم اومدم ودیر تر 45 دقیقه تاخیر ولی پیداتون نکردم احتمالا رفته بودید امروزکار پیش اومد ولی خودم رسوندم وشدنوشدارو بعد مرگ سهراب ولی این توجیه خوبی نیست بایداز شما وامیر محسن عذر خواهی می کنم با این که قول صدرصد نداده بودم:خجالت::خجالت:

عه کجا بودی داداش؟ ایشالا دفه بعد با هماهنگی بیشتری میریم

نیما 68

کاربر ويژه
عه کجا بودی داداش؟ ایشالا دفه بعد با هماهنگی بیشتری میریم
انشالله دفعه بعد گر رقبتی برات مونده باشه اتفاقا تا استخر کنارموزه هم رفتم
یک تجمع بود انجا نمی دونم از که کدوم شبکه اجتماعی وایبر یا لاین یا هرکدوم روبرونگهبانی ظاهرا اینجوری بود باید از اونا یاد گرفت البته اطلاع رسونی نویدعالی بود کاهلی از مابود
همیجا تموش می کنم که بیشتر از این اسپم ندم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا