• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

وحید - مشهد

کاربر ويژه
اگه امیر محسن عزیز موافقت کنه . پیشنهاد میدم یک تاپیک جداگانه برای این امور باز بشه تا اونجا بتونیم به این موضوع بیشتر بپردازیم . در ضمن اگه همه موافق باشن شماره تماس هم رو داشته باشیم تا از طریق نرم افزارهای ارتباط جمعی موبایل مثل وایبر یک گروه تشکیل بدیم . و چون اونجا همیشه در دسترس است به بحث و گفتگو در کنار اینجا بپردازیم تا هماهنگی لازم رو داشته باشیم . البته همه اینها یک ایده و احتیاج به همراهی سایر عزیزان داره .

Ahmad7777

New member
منم همینجا از آقا نوید و آقا امیرمحسن عزیز معذرت میخوام.راستش من تا دیشب آماده بودم که بیام ولی مهمون ناخونده خبر نمیده کی میان.
دیشب از شهرستان واسمون مهمون آمد منم نتونستم بیام.میدونم که بدقولی کردم و غیبتم موجه نیست ولی واقعا از آقا نوید و آقا امیرمحسن معذرت میخوام.ببخشید.....
:گل::گل::گریه::گریه:

سیبری

کاربر ويژه
آمار مقایسه ای هواشناسی استان همچنان اشتباهه

سه نوبت بارش اخیر قوچان در مجموع بارش سال زراعی محاسبه نشده یعنی آمار بارش قوچان باید + 12/3میلیمتربشه

102/6 میلیمتر واسه 8 آذر بوده ، الان آمار قوچان باید 114/9 میلیمتر درج بشه

navid_komperes

New member
منتظر اخبار از ادامه روند گرمایش استراتوسفری و همراهیش با النینو از امیرمحسن عزیز هستیم :mehdi:

سیبری

کاربر ويژه
ازجناب استاد ظهوریان و مهندس میری که روابط تنگاتنگی با مدیران استان دارند عاجزانه میخوام در جهت اصلاح آمار قوچان اقدام کنند
با تشکر حاج محسن از قوچان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
040090e3d8bf8784c18531a7524813e4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ازجناب استاد ظهوریان و مهندس میری که روابط تنگاتنگی با مدیران استان دارند عاجزانه میخوام در جهت اصلاح آمار قوچان اقدام کنند
با تشکر حاج محسن از قوچان
سلام محسن عزیز
مواردی که باید اصلاح بشه رو به موبایلم پیامک کنید ؛
واسشون ارسال میکنم

آخرین ویرایش:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام

اپدیت جدید جی اف اس با دقت پایین و 27 کیلومتر گویای بارش برف و باران طی روز یک شنبه در خراسان رضوی می باشد

نقشه های 13 کیلومتر جی اف اس فعلا به دلیل تغییراتی که قراره پیدا کنه فعلا بروز نمیشه

منتظر اپدیت کانادا و ای سی ام هم میمونیم

kd4zutxje1y82fatv3sq.png

golil

کاربر ويژه
با سلام
پس گردهمایی تون چی شد من فکر می کردم همتون بیاین و امیر محسن نیاد اینکه بر عکس شد
یک عکس دونفره از گردهمایی خودتون بفرست حداقل به این قانع هستیم

samann

کاربر ويژه
درود و دو صد درود
پاييز با بارش فرانرمال در مشهد رو به پايان است و زمستان از چندي ديگر شروع خواهد شد.
حال و احوال شاخصها بسيار مناسب و رضايت بخشه . شمال شرق فاز مثبت هر سه شاخص enso , ao , nao رو ميخواد كه خدارو شكر هر سه در حال وقوعه. پس با يك روحيه خوب پيش به سوي زمستون ميريم و خاطره پاييزو زمستونه مضخرف جنوبي و غربي سال گذشته رو پاك ميكنيم.
(يادمون باشه زمستونه 92 زمستوني بود كه در طبس و بم برف باريد و يك زمستون آنرمال و كاملا جنوبي بود)
فردا با ورود يك سيستم سرد شمالي كاهش دما رو داريم كه احتمالا فردا سردترين روز پاييز 93 خواهد بود و بعد از اون افزايش دما رو از روز سه شنبه خواهم داشت كه انشالله زياد دوام نخواهد داشت.

golil

کاربر ويژه
انشاء امروز و فردا بارشهایی را سطح استان خراسان شمالی و رضوی خواهیم داشت هر چند ضعیف خدا کند تقویت شود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا