• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
در مورد سامانه 4 دی یا همون 25 دسامبر باید عرض کنم که ، یک سیستم اصل و نصب داره و با هوای بسیار سردی همراهه

در اصل یک سردچال هست

طبق ناهنجاری ارتفاع زئوپتانسیل طبقه 500 هکتو روز پنج شنبه 4 دی ، مرکز سردچال با حداقل کانتر مرکزی 534 دکامتر بر روی عراق قرار میگیرد و هر چه به ایران نزدیک شود بتدریج از حالت سردچال خارج می شود

در صورت شکلگیری چنین الگویی ، بدون شک در بازه زمانی اعلام شده ، بارش های سنگینی از برف و باران ایران ما را فرا خواهد گرفت

الله اعلم

riwque046bhex5mcn6c.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خوب آپدیت نیرو دریایی هم بسیار بهتر از آپدیت صبحش بود و به امید خدا بارش هایی از چهارشنبه شب به بعد در استانهای خراسان رضوی و شمالی خواهیم داشت و از همه مهمتر سامانه هفته بعد دوشنبه است که فعلن در آپدیت های نیرو دریایی بازه زمانی متفاوت داره حالا باید دید عملکرد این سامانه چگونه خواهد بود فعلن که بارشی که از این سبستم انتظار میره به نظر مطلوب میاد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوب به سلامتی و دل خوش بارش اصفهان در هر آپدیت کم و کمتر میشه و صد در صد نابود خواهد شد!

این عکس جهت جریان ها رو روی خلیج همیشه پارس به زیبایی نشون میده:

11.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محسن جان وضعیت الان مشهد شبیه تهران هست وقتی وزش باد، هوای آلوده رو از روی شهر میبره به سمت شرق.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
جای جنب حاره ای برای 25 دسامبر واقعا عالیه!

کاش اونقدر برف بیاد جاده ها بسته بشن من نیام تهران!!!:خنده2::خنده2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من که دیگه یواش یواش داره بارش برف یادم میره!

فکر کنم چند سال دیگه برای بچه هامون تعریف میکنیم که مثلا : بابا جان قبلا شیر آب رو که باز میکردیم بجای هوا ازش آب خوردن میومد بیرون! از آسمون هم یک چیزهای سفیدی که اسمشون برف بود و خیلی سرد و قشنگ بودن میبارید!

abtinT

کاربر ويژه

نه عزیز من نمیگم نیاد ولی راهها بسته نشه من واقعن کار واجب دارم

حالا هنوز نه به داره نه به باره .
برای همین برف و سرما نمیاد دیگه هر روز که بخواد بیاد یکی می گه کار دارم . برای همین خدا کلا برف رو پرونده کسی ناراحت نشه .:خنده1:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
1Saghez (Iran)19.0 mm
2Sarab (Iran)7.7 mm
3Mohabad (Iran)6.4 mm
4Ardebil (Iran)6.0 mm
5Pars Abad Moghan (Iran)6.0 mm
6Khoy (Iran)5.4 mm
7Ahar (Iran)5.0 mm
8Maragheh (Iran)4.6 mm
9Tabriz (Iran)4.2 mm
10Makko (Iran)3.5 mm
11Sanandaj (Iran)3.5 mm
12Ramsar (Iran)2.8 mm
13Orumieh (Iran)2.5 mm
14Anzali (Iran)2.0 mm
15Rasht (Iran)1.2 mm
16Kermanshah (Iran)0.5 mm
17Khorram Abad (Iran)0.4 mm
18Noshahr (Iran)0.4 mm
19Gharakhil (Iran)0.0 mm
20Gorgan (Iran)0.0 mm
21Zanjan (Iran)0.0 mm
Precipitación acumulada en 24 horas. 15/12/2014 a 12:00 UTC
(73 de 73 estaciones)

jabi

New member
به نظر میرسه ارتفاعات هم بارش خوبی دارن آب رودخونه های اطراف خوب اومده بالا

::رودخانه ی دیناچال در فاصله ی 3 کیلومتری غرب محل ما::

9j8w0wk8firibavo72.jpg

kp27ct7b0nf1jude5j.jpg

از شانس ما تو چند روز تعطیلی گذشته هوا هم نسبتا خوب بود این منطقه ی ما هم مسافر زیاد میاد بازم آتو آشغال رو زمین ریخته شده واسه همین همیشه دوست دارم اینجا روزای تعطیل هوا بارونی باشه . واقعا بعضی ها دچار بیماریهای عجیب و غریبی هستند (بلانسبت دوستان) . این ظرف بستنی هم فکر کنم از داخل ماشین پرت شده .:103:

1h4xxya5apt9gwkznzje.jpg

2q0c73typq0ftux9e3n.jpg

h3evpammnraq8ucgzw.jpg

golil

کاربر ويژه
بجنورد از دیدگاه این سایت
برف داره خودشو بیشتر نشون می ده
ul6yh9q4ivmb6d7tiryz.jpg

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا