• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

abtinT

کاربر ويژه
وقتی کوچک بودم همیشه اخبار هواشناسی رو می دیدم. اون موقع خانم رضازاده بود. همیشه وقتی ایتالیا رو برف و سرما می گرفت یک هفته بعد تهران برفی می شد . اون هم چه برفی شمال تا جنوب تهران . ولی الان اینطوری نیست . نمی دونم چرا ؟

8c3fed0117b0e3584b913ce3a3928400.jpg

6a412d13a2b277b2c6356c41b15540f4.jpg
خدا بده برکت برا شروع بدک نیست...انشالا که در ادامه وضع ما هم بهتر بشه...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وقتی کوچک بودم همیشه اخبار هواشناسی رو می دیدم. اون موقع خانم رضازاده بود. همیشه وقتی ایتالیا رو برف و سرما می گرفت یک هفته بعد تهران برفی می شد . اون هم چه برفی شمال تا جنوب تهران . ولی الان اینطوری نیست . نمی دونم چرا ؟
این که چیزی نیس بچه که بودم:
تهران که برف میومد مردم میگفتند مشهد بین 24 تا 36 ساعت آینده برف سنگین میاد و اتفاقا محقق هم میشد و چه برفهایی می اومد. از اواسط دهه 70 الگوی چرخش جو عوض شد و وقتی تهران برف میبارید 100 درصد مطمءن بودیم که مشهد برف نمیاد.
حالا بارش برف در مشهد و اردبیل با هم پیوند خورده.
امشب با خودم مرور میکردم می بینیم دیگه خبریراز اون برفهای سنگین و سرمای شدید همدان هم نیست مث قدیما!!!!!!
ولی اعتقاد دارم دوباره همه چیز بر میگرده سر جاش!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
خوشم میاد دنیا رو برف و بارون ببره اصفهان توی حفره بارشی قرار میگیره!!!
نخیر! انگار باید برگردم تهران!!!:cool:

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فقط 10 سالم بود تو برفها با خونواده میرفتبم جاده شاندیز حدفاصل ورزشگاه ثامن و پدیده ؛تو شیارهای بین همین تپه ماهورها حدود 2/5 متر برف جمع میشد که من تا بالای سرم فرو میشدم تو برفها ولی حالا اینجور برفها فقط تو ارتفاع 2000 متر به بالا پیدا میشه.

abtinT

کاربر ويژه

این که چیزی نیس بچه که بودم:
تهران که برف میومد مردم میگفتند مشهد بین 24 تا 36 ساعت آینده برف سنگین میاد و اتفاقا محقق هم میشد و چه برفهایی می اومد. از اواسط دهه 70 الگوی چرخش جو عوض شد و وقتی تهران برف میبارید 100 درصد مطمءن بودیم که مشهد برف نمیاد.
حالا بارش برف در مشهد و اردبیل با هم پیوند خورده.
امشب با خودم مرور میکردم می بینیم دیگه خبریراز اون برفهای سنگین و سرمای شدید همدان هم نیست مث قدیما!!!!!!
ولی اعتقاد دارم دوباره همه چیز بر میگرده سر جاش!

بله برمی گرده . وقتی ما پیر شدیم یا مردیم .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سال 1982 هم خیلی جالب بوده
مشهد
ژانویه
75 میلیمتر
فوریه
61 میلیمتر
مارچ 101 میلیمتر

ژانویه

فوریه

ec7caafbea3b7412dfada68b7bb6c3e3.jpg

مارچ

0f2ef6486ceeff539878485faee7fa12.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کد:

کار های سخت میدی :خنده1:

فکر کنم در اینجا پرفشار روی منطقه اروپاست.
و کمربند کمفشار از سیبری تا عراق رو گرفته .

دوست دارم تحلیل شما رو ببینم .
خواهش میکنم
ظاهرا در اون سال شاخص اسکاندیناوی در فاز مثبت بوده
Nao هم مثبت
اگه اشتباه نکرده باشم ao هم باید خنثی بوده باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا