• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عمق و شدت نفوذ هوای سرد این هفته جدید:

ecmwf_T850a_asia_3.png

ecmwf_T850a_asia_4.png

ecmwf_T850a_asia_5.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تازه Ao+ روی ارتفاع گرفتن پوشش برف روی زمین در ماه نوامبر هم تاثیر بسزایی داره
48f81d09eda3c326f148e0ea24ea6336.jpg

seyyedalireza

مدیر موقت
این هفته هفته خوبیه برای شمالشرق انشالله اولین برف هم دریکی از شهر های استان و احتمالا قوچان بياد

اما این هفته ازیکشنبه شب هوا با طبع سرما دوستان مخصوصا محسن خان گل میشه که تو قوچان احتمالا یخبندان به وقوع میپیونده...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام و شب همگی بخیر

4 نوامبر یک سیستم خیلی خوب وارد کشور میشه از جنوب غرب و علاوه بر پوشش مطلوب نواحی غربی و جنوب غرب - استانهای حاشیه البرز رو هم بخوبی در بر میگیره و پس از اون شمال شرق و شهر مشهد رو هم پوشش میده . من خیلی امیدوارم به این سیستم هم واسه کشور و هم واسه منطقه خودمون.

یک خبر هم از ماه دسامبر بدم که هفته اول ماه دسامبر خصوصا 5 الی7 دسامبر رو بحاطر بسپارید سامانه بسیار بسیار قوی هست!!!!!!!!!!!
شمال غرب غرب- جنوب غرب !!!!!!!! اسم استان فارس رو هم زیاد خواهید شنید.

آخرین ویرایش:

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن یه پست ویژه برا تاسوعا وعاشورا میزارید وضعیت اصفهان چه جوریه در این ایام

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان امسال بر خلاف پارسال فک کنم سال ساله کلات باشه و به احتمال زیاد امسال بارندگی 350 میل فک کنم برسه و اول بشه تو رنکینگ..البته قوچانم حریف چقریه...

سلام محمد رضا جان

ظاهرا همینطور هست که می فرمایید ، بهرحال آرزو میکنم امسال همه نقاط استان و ایران عالی بباره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا