• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
داداش هنوز یک هفته دیگه مونده و این نقشه ها باز در حال تغییر هستند.منکه راستش دلم به این سامانه خیلی روشنه.اینشالله تو آپدیت های بعدی به نفع شمال شرق باشه.:گل:

انشالا .اانشالا..راستش احمد جان ما دیگه بعد این همه مدت یاد گرفتیم که به این تک اپدیت ها نباید زیاد دل خوش کرد و با یک اپدیت چنان امیدوار بشیم و با آپدیت بعدی چونان ناامید..

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشالا .اانشالا..راستش احمد جان ما دیگه بعد این همه مدت یاد گرفتیم که به این تک اپدیت ها نباید زیاد دل خوش کرد و با یک اپدیت چنان امیدوار بشیم و با آپدیت بعدی چونان ناامید..

این سامانه تک آپدیت نبوده که هیچ بلکه از اواسط تابستان در نقشه های CFSv2 نمود داشته!

m2ynqmfoducu4mvcjqh.png

7yyyoz8849b3062qrtvf.png

خواهشا این حس خمودگی و عدم امید به آینده رو از خودتون دور کنید.

خواست خدا هر چی باشه همون مقدر میشه و باید همواره تسلیم بود.

golil

کاربر ويژه
سمت شمال منطقه ما پوشیده از ابرهای با شکل و شمایل باران زا دیده می شود همچنین بدن من احساس افزایش دمای هوا را بیشتر از آنچه پیش بینی شده را داره

این سامانه تک آپدیت نبوده که هیچ بلکه از اواسط تابستان در نقشه های CFSv2 نمود داشته!

m2ynqmfoducu4mvcjqh.png

7yyyoz8849b3062qrtvf.png

خواهشا این حس خمودگی و عدم امید به آینده رو از خودتون دور کنید.

خواست خدا هر چی باشه همون مقدر میشه و باید همواره تسلیم بود.
امیر جان من کل سامانه رو نگفتم...به طورخاص شمال شرق و خاص تر شهر خودمونن منظورم بود.وقتی تو آپدیت دیشب خود مشهد نزدیک 7تا8اینچ برف زده بود در روز سه شنبه و چهار شنبه و امروز در این دو روز که هیچ فقط چهارشنبه شب و پنج شنبه مقداری بارون و نهایت اندکی برف زده نمیدونم اسمشو چی میزارین..حالا میخواد 1000کیلومتر اونطرف تر تو برف مدفون بشن...

حالا ممکنه دوباره تو آپدیت بعدی بارش ها برگرده ولو شدید تر از دیشب تمام حرف من اینه که با یک آپدیت خوب یا بد نباید زیاد هیجان زده یا نا امید بشیم چون امکان تغییرش برای یک نقطه مشخص زیاده...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حتی وضعیت پیشرو در ماه جولای 2014 برای نوامبر امسال پیش بینی شده بود که نقشه های فعلی دقیقا دارن همون آپدیت ماه جولای رو نشون میدن!

من عمدا نقشه های تاثیر گذار ماه نوامبر رو از تابستون جمع آوری کرده بودم واسه یک همچین روزهایی و به همین خاطر هم بود که وقتی خیلی از دوستان و حتی وزارت نیرو و هواشناسی میگفتند که بارش پاییز امسال زیر نرماله و خشکسالی شدید در راهه من اصلا اعتقادی به این باروهای غلط نداشتم چون پیش بینی بلند مدت فصلی یک اصول مشخصی داره که باید قبل از هر اظهار نظری مد توجه و نظر قرار بگیره!

این چیزی هست که در ماه جولای برای یک همچین روزهایی در ماه نوامبر پیش بینی شده بود که خدا رو شکر داره محقق هم میشه. الگو هم 100 درصد النینوی مودوکی هست:

lmsjyfw2c0zp3aozijpg.jpg

حالا نقشه بالا رو مقایسه کنید با اونچیزیکه امروز پیش بینی شده:

ecmwf_z500a_sd_asia_7.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حالا ممکنه دوباره تو آپدیت بعدی بارش ها برگرده ولو شدید تر از دیشب تمام حرف من اینه که با یک آپدیت خوب یا بد نباید زیاد هیجان زده یا نا امید بشیم چون امکان تغییرش برای یک نقطه مشخص زیاده...

نمیدونم این حرف بنده کجا رخوت و نامیدیه که...

حالا این حرفت شد یک چیزی ولی اون پست قبلیت دقیقا مصداق بارز ناامیدی بود.

بهرحال بگذریم از این حرفها انشاء الله که این سامانه در تمام ایران خوب بباره ولی اگر قرار شد بقول شما هزار کیلومتر اونطرف تر هم زیر برف مدفون بشه و ما نشیم ما که نباید ناراحت بشیم.
فقط نرمال بارش آبان مون رو دشت کنیم و خدا رو شاکر باشیم اگه بیشتر هم بارید که چه بهتر.

وحید - مشهد

کاربر ويژه
محمد رضا ی عزیز بدون امید به خدا که نمیشه تو این دنیا زندگی کرد . امیدوارم روزهای قشنگی رو پیش رو داشته باشیم.

سیبری

کاربر ويژه
یک چیز مشخصه و اون اینکه رابطه الاکلنگی غرب و شمالشرق رو تو آبدیتای جی اف اس و ای سی ام میشه دید
به محض افزایش بارش در غرب کشور، بارش و سرمای شمالشرق پرید

Ahmad7777

New member
راستیتش امیر محسن جان من خیلی نا امید شدم دلیلشم به خاطری که تا دیشب خیلی امید داشتم تاسوعا و عاشورا مشهد برف بیاد ولی یک شبه همه چی پرید!!!!
به هر حال هر جای ایران بباره خوشحال میشیم.

سیبری

کاربر ويژه
این رابطه الاکلنگی اینقدر مسلمه که بعضی وقتا به جای نگاه کردن به شمالشرق تو نقشه به غرب نگاه میکنم به محض اینکه افزایش بارش غرب رو مبینم متوجه میشم بارش ما ازبین رفته و یا کم شده

Ahmad7777

New member
یک چیز مشخصه و اون اینکه رابطه الاکلنگی غرب و شمالشرق رو تو آبدیتای جی اف اس و ای سی ام میشه دید
به محض افزایش بارش در غرب کشور، بارش و سرمای شمالشرق پرید

منکه خیلی امید دارم تو آپدیت های بعدی بر میگرده شرق کشور.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا