• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid_komperes

New member
با تشکر از زحمتا تک تک بچه ها بابت زنده نگه داشتن اینجا :گل:
من هنوز رو حرفم هستم حوزه آبریز سدای استان و ییلاقات خیلی مهمتر از خود مشهده...حاضرم مشهد هیچی نیاد اونجاها بیاد :سوت:

سیبری

کاربر ويژه
اطلاعیه شماره 4 هواشناسی دریایی سه شنبه مورخ 93/08/06

rain2.jpg

پیرو اطلاعیه شماره 3 سامانه حاره ای نیلوفر(Nilofar) با توجه به بیشینه سرعت باد 90 تا 110 نات در بخش مرکزی آن به وضعیت چرخند حاره ای نوع 3 رسیده است. هم اکنون ( سه شنبه) در محدود طول جغرافیایی 5/61 درجه شرقی و عرض جغرافیایی 16 درجه شمالی فعال می باشد که طی امروز امواج ناشی از آن با ارتفاع 5/1 متر آبهای ساحلی دریای عمان را تحت تاثیر قرار می دهد. پیش بینی می شود در روز چهارشنبه مرکز آن در موقعیت 5/61 درجه شرقی و 18 درجه شمالی قرار گرفته و امواج ناشی از آن تا ارتفاع 2 متر در آبهای ساحلی کشور در دریای عمان برسد. مرکز این سامانه در روز پنج شنبه به موقعیت 64 درجه شرقی و 20 درجه شمالی می رسد و ارتفاع موج آن همچنان در حدود 2 متر خواهد بود. در روز جمعه این سامانه با حرکت به سوی شمال شرق در موقعیت 67 درجه شرقی و 22 درجه شمالی قرار می گیرد درحالیکه ارتفاع موج در مناطق ساحلی ایران قدری کاهش یافته و به حدود 5/1 متر می رسد. شایان توجه است که ارتفاع موج در مناطق مرکزی توفان طی روزهای سه شنبه تا پنج شنبه به حدود 10 متر نیز می رسد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام به همگی

جی اف اس داره آدم میشه!!!

منتهی هنوز از لحاظ بازه زمانی از مدلهای دیگه عقبه!

ولی این فریم برای شمال شرق خیلی تاثیر گذاره!

اگه بخطوط هم ارتفاع توجه کنید منطقه ما در باند جلویی ناوه و هوای سرد قرار میگیره:شاد:

gfs_z500a_sd_asia_32.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
گردیان فشار یعنی نفوذ پرفشار از بالا و مقاومت کم فشار از پایین دیدنیه ولی آبهای قابل بارش یه ذره کمه

gfs_mslp_pwata_asia_32.png

hossein6120

New member
سلام بھ دوستان و تسلىت دھھ اول محرم اقاامىر محسن امکان داره اىن طوفان نىلوفر کل محاسبات ھفتھ بعدو بھم بیزھ ?

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای قوچان

هوای حاضر ساعت: ۲۰:۲۹
پیش بینی ۳ روز آینده

N_03_XL.png
۲° c
قسمتی ابری

جهت باد: جنوب غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | سه شنبه ۰۶ آبان

سرعت باد: ۲ متر بر ثانیه, ۷ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۶۹

دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر

بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۲° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۸/۰۶ ۲۰:۲۰

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی آپدیتش از ظهر از لحاظ عمق نفوذ هوای سرد و شدت بارش خیلی بهتره . واسه تهران و -گلستان- خراسان شمالی و شمال و شمال غرب خراسان رضوی هم عالی زده!

من فعلا برم بیرون تخلیه بار داریم. شاید دمای فعلی کلات رو هم ثبت کردم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا