• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک به دوستان

اپدیت منطقی و خوب ecmwf تا 234 ساعت آینده:

jopw0yl5la5remu79ur.png



q3p9bxzjms2jg4k3uki.png
 

Ahmad7777

New member
و نکته بهتر اینکه بارش ها دوباره به سه شنبه چهارشنبه برگشتن قابل توجه دوستانی که تو ایام عاشورا تاسوعا علاقه به بارش داشتن..


خیلی خوشحالم از این بابت.از آقا امیرمحسنم ممنونم تا آپدیت نقشه ها میاد در دسترس ما میزارن.:گل::خجالت2:
 
اگه امشب هم ای سی ام آپدیت خوبی داشته باشه و حداقل همین بارشارو حفظ کنه دیگه میشه این سیستممو تثبیت شده دونست..هرچند الانمم خیلی امیدوارم.
 
آقا امیر امکان وقوع ناهنجاری در آذر ودی ماه پیشرو مثل هفته آینده که به امید خدا میخواد اتفاق بیفته چقدره.وشما در یک تحلیلی که اگر اشتباه نکنم در شهریور ارائه داده بودید بیان نمودید در صورت وقوع النینوی مودوکی دمای کمتر از نرمال را برای شرق سواحل پیشبینی کردید . آیا این امکان هنوز هم وجود داره.

در ضمن ازپیشبنیها وبررسیهای علمی شما کمال تشکر وامتنان رو دارم .امیدوارم که همیشه خبرهای خوب وخوشی رو برای این ملت داشته باشید
 

navid_komperes

New member
خب حداقل از نقشه ها میشه فهمید یه خبرای خوبی هست ... حالا زمانشو کم و زیادش بماند:شاد2:
پیش بسوی 16 میلیمتر آبان مشهد , ایشالا نرمالم رد میکنیم :گل:
 

DR WHO

کاربر ويژه
مرادی:
[h=2]نیمه دوم آبان ماه تا آخر پائیز شاهد بارش باران های نرمال در اصفهان خواهیم بود



اصفهان - خبرگزاری مهر: محقق و پژوهشگر هواشناسی در اصفهان گفت: با نزدیک شدن به نیمه آبان ماه و تا اواخر آذرماه احتمال بارش باران در حد نرمال در سطح استان وجود دارد.احسان مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر در ارتباط با بارش باران در یکسال آبی 93 تا 94 در اصفهان ، اظهار داشت: هیچ گاه نمی توان پیش بینی هواشناسی و میزان بارش باران و برف را در مقطع یکساله انجام داد.
وی بیان داشت: احتمال می رود که از نیمه های آبان ماه شاهد بارش‌ باران در حد نرمال به ویژه در مناطق غربی استان باشیم.
محقق و پژوهشگر هواشناسی در اصفهان خاطرنشان کرد: از نزدیک به 10 سال اخیر تاکنون شاهد تغییرات اقلیمی هستیم که بر این اساس میزان بارش ها در مهرماه فوق العاده کم و از اواسط آبان ماه تا آذرماه میزان بارش باران به حد نرمال می رسد.
وی با بیان اینکه امسال در نیم کره شمالی بر اساس الگوهایی که هم اکنون حاکم است به احتمال زیاد خشکسالی نخواهیم داشت، ادامه داد: به عنوان مثال افزایش درجه حرارتی که در برخی از دریاها و اقیانوس ها از حد نرمال بالا رفته است در آب و هوای ایران تاثیر گذاشته و احتمال بارش باران را در کشور زیاد کرده است.
مرادی با بیان اینکه آلودگی ها در یک حد و میزانی سبب افزایش بارش باران و از یک میزان به بعد سبب کاهش بارندگی می‌شود، افزود: با توجه به اینکه ریزفاکتورهایی از جمله هفتک های متراکم در بارش باران نقش اصلی و محوری دارند بنابراین با تجمع حدی از ذرات گرد و غبار، نمک های دریایی کنار اقیانوس ها و ذرات آلودگی های شهری کنار این هفتک ها، شاهد بارش باران خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه باران های حاصل از ذرات آلودگی های شهری، باران اسیدی است که عمدتا در فصل زمستان و پائیز شاهد آن هستیم، گفت: این نوع بارش ها برای کشت و برداشت و حتی آثار تاریخی مضر است.
مرادی با بیان اینکه باران های حاصل از نمک های دریایی تنها باران های سالم است، ادامه داد: باران های محصول ذرات گرد و غبار و ریزگردهای غربی را باران کثیف می نامند.
وی گفت: اگر میزان آلودگی های شهری به حد بالایی رسید دیگر شاهد بارش باران نخواهیم بود به عنوان مثال ظرف آبی را اگر ما بین هفت هفتک متراکم قرار دهیم 5 قطره درشت باران حاصل می شود اما اگر بین یک هزار هفتک متراکم تشکیل شود حاصل باران با قطرات ریزی خواهیم بود که به زمین نرسیده تبخیر شده یا به خاطر سبک بودن توسط باد جابه جا می شود.
محقق و پژوهشگر هواشناسی در ارتباط با اینکه آیا باز شدن زاینده رود بر میزان بارش باران تاثیر خواهد گذاشت، ادامه داد: با وجودی که مباحثه های زیادی دراین ارتباط انجام دادیم اما هنوز این موضوع برایمان مشخص و محرز نشده است. به طور قطع این موضوع بی تاثیر نخواهد بود اما بیشتر آب دریاها و دریاچه ها موثر بر میزان بارش باران هستند.
مرادی بیان داشت: از نزدیک به 10 سال اخیر با تغییر اقلیم شاهد بارش‌های بی‌نظمی بودیم که اگر در گذشته حجمی آبی در طی چند روز می بارید در این سالها مشاهده می شود که مثلا دو هفته بارش باران نداریم و در طول یک روز با حجم وسیعی از بارش ها مواجهیم که این نوع بارش ها به نوعی آسیب زا است.
وی اظهار داشت: زمانی که بارش ها در طول چند روز انجام بگیرد به مرور این بارشها در زمین فرو می رود و آب سفره های زیرزمینی را تامین می کند اما در حالت دوم که در طول یک روز تنها با بارش وسیع باران مواجه باشیم تنها با سیلاب مواجه می شویم و آب به جای فرو روفتن در عمق، بروی زمین جاری می شود و میزان آب سطحی را بالا می برد.

 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا