یعنی هر چی این:گل: نقشه ها رو نگاه میکنم سیر نمیشم
دقیقا منم همینطووور ایشالا که همین نقشه ها پا برجااااست ??
یعنی هر چی این:گل: نقشه ها رو نگاه میکنم سیر نمیشم
1 | Rasht (Iran) | 14.2 mm |
2 | Anzali (Iran) | 12.7 mm |
3 | Ramsar (Iran) | 5.1 mm |
4 | Ilam (Iran) | 3.0 mm |
5 | Kermanshah (Iran) | 1.0 mm |
6 | Khorram Abad (Iran) | 0.1 mm |
7 | Ahar (Iran) | 0.0 mm |
Thursday06/11/2014 |
---|
درود بر امير محسن عزيز که وضعيت ناهنجار آبان را مدتها قبل پيش بيني کرد
شايد روزي چند بار تلفني با اميرمحسن صحبت ميکنيم و اين وضعيت را خيلي وقت پيش به من گفته بود تا فکر کنم در 29 مهر در پستي اين وضعيت را به اطلاع عموم رسوند و باز هم با کمال فروتني ادعاي استاد بودن و بزرگي ... نکرد ولي بايد بگم خيلي کارت درسته امير جان خسته نباشي:احترام::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:
مثل ديشب نقشه ها زيادي خوبه:سوت:
از خوش شانسی ما خراسانی هاست که عزیزی مثل استاد ظهوریانو داریم...درود بر امير محسن عزيز که وضعيت ناهنجار آبان را مدتها قبل پيش بيني کرد
شايد روزي چند بار تلفني با اميرمحسن صحبت ميکنيم و اين وضعيت را خيلي وقت پيش به من گفته بود تا فکر کنم در 29 مهر در پستي اين وضعيت را به اطلاع عموم رسوند و باز هم با کمال فروتني ادعاي استاد بودن و بزرگي ... نکرد ولي بايد بگم خيلي کارت درسته امير جان خسته نباشي:احترام::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست::دست:
درود بر امير محسن عزيز که وضعيت ناهنجار آبان را مدتها قبل پيش بيني کرد
-۲° c صاف جهت باد: - |
سرعت باد: آرام نم نسبی: % ۶۱ دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر بارندگی 24 ساعت گذشته: صفر میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۳° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: - |
|