• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل اول( مهر- آبان-آذر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام و روز بخير خدمت هوا دوستان
اين اپديتهاي اخير خسته كننده و استرس آور و منزجر كننده شده. آدم ترجيح ميده ديگه نگاشون نكنه. يك بار اميدوارت ميكنن يكبار نا اميد
واقعيت اينه كه عمق نفوذ پرفشار شمالي واسه بارشهاي مطلوب در شمال شرق خيلي مهمه. دليل اينكه الان ميبينين بارشها به مركز كشور ميل كرده اينه كه عمق نفوذ پرفشار از بالا به سمت كشور بيشتر شده . موردي كه متاسفانه پارسال هم رخ داد و خيلي از مناطق داخلي برف امد و شمال شرقو شمال غرب سرش بي كلاه موند.
به هر حال اني كه اون بالاست تصميم گيرنده است و ما مطيع حكمتش!!!
سلام ب سامان عزیز...ولی من فکر میکنم دیگه آپدیت ها به رویایی پریشب برنمیگرده ولی از طرفی هم اطمینان دارم که آپدیتهای بعدی دیگه به این افتضاحی هم نیستند و خیلی بهتر میشن..

golil

کاربر ويژه
روستای کوسه شیروان سردترین نقطه خراسان شمالی بود با دمای -6درجه
هواشناسی خراسان شمالی در پیش بینی هفتگی خود از اواخر روز شنبه تا روز چهارشنبه به تناوب بارندگی پیش بینی کرده است

samann

کاربر ويژه
بنظرمن اونی هواشناس واقعی هست که نظرش یکی باشه و هرسری که نقشه هاتغیر کردند نظرش عوض نشه.من تاحالا یکی دونفر رومیشناسم ک دراین حد دقیقه.
دوست عزيز هواشناسي دقيق وجود نداره.
هواشناسي بر پايه محاسبات عددي استواره. دوستان فك كنم ديگه همه محاسبات عددي رو پاس كردن. زمانيكه واسه حل يك مسئله راه حل تحليلي و دقيق منوط به معادلات تحليلي وجود نداره از روش تقريبي يا عددي استفاده ميشه كه بهش ميگن محاسبات عددي و روابط خودشو داره.
نرم افزاهاي هواشناسي كه شما خرجيشو در غالب اين نقشه هاي رنگ و وارنگ ميبينين و اينجا آپلود ميكنين بر پايه همين تقريبها استواره و بنابراين خطا جزئي از علم هواشناسي هست. برخي از اوقات در سال مثل فصل بهار و پاييز اين تقريبها به واسطه تغيير در متغيرهاي فصلي كه در اين دو فصل زياد هستند بيشتر ميشن و بالطبع خطاها بيشتر ميشه.

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
سلام ب سامان عزیز...ولی من فکر میکنم دیگه آپدیت ها به رویایی پریشب برنمیگرده ولی از طرفی هم اطمینان دارم که آپدیتهای بعدی دیگه به این افتضاحی هم نیستند و خیلی بهتر میشن..
محمد رضاي عزيز مهم اينه كه مشهد نرمال ابانشو كسب كنه. من بالشخصه ترجيح ميدم كه توزيع بارش در طول سال به صورت نرمال و در تمام ماهها باشه به جاي اينكه مثه شمال غرب در 10 روز پيش يه همچين ناهنجاري رخ بده و تا ماهها ديگه بارش نداشته باشه

morteza00

New member
دوست عزيز هواشناسي دقيق وجود نداره.
هواشناسي بر پايه محاسبات عددي استواره. دوستان فك كنم ديگه همه محاسبات عددي رو پاس كردن. زمانيكه واسه حل يك مسئله راه حل تحليلي و دقيق منوط به معادلات تحليلي وجود نداره از روش تقريبي يا عددي استفاده ميشه كه بهش ميگن محاسبات عددي و روابط خودشو داره.
نرم افزاهاي هواشناسي بر پايه همين تقريبها استواره و بنابراين خطا جزئي از علم هواشناسي هست. برخي از اوقات در سال مثل فصل بهار و پاييز اين تقريبها به واسطه تغيير در متغيرهاي فصلي كه در اين دو فصل زياد هستند بيشتر ميشن و بالطبع خطاها بيشتر ميشه.

حرف شمادرست اما...
یک هواشناس هیچ وقت با اپدیت های روزانه تصمیم نمیگیره ک نظرش عوض بشه و هر روزیک سازی بزنه!
یک هواشناس بایستی محاسباتش تک باشه و تمام پدیده هارو درنطر بگیره.مثلا در همین دانشگاه فردوسی مشهد کسی رو میشناسم ک تنها با پدیده های قطب شمال هوای ایران روپیشبینی میکنه و حتی نقشه های مربوط ب ایران رو نگاه نمیکنه.
درسته همه چیز دسته خداست ولی قدرت پیشبینی این نعمت بزرگ رو بما داده.

samann

کاربر ويژه
حرف شمادرست اما...
یک هواشناس هیچ وقت با اپدیت های روزانه تصمیم نمیگیره ک نظرش عوض بشه و هر روزیک سازی بزنه!
یک هواشناس بایستی محاسباتش تک باشه و تمام پدیده هارو درنطر بگیره.مثلا در همین دانشگاه فردوسی مشهد کسی رو میشناسم ک تنها با پدیده های قطب شمال هوای ایران روپیشبینی میکنه و حتی نقشه های مربوط ب ایران رو نگاه نمیکنه.
درسته همه چیز دسته خداست ولی قدرت پیشبینی این نعمت بزرگ رو بما داده.
صد در صد درسته .
به اپديتهاي روزانه نبايد توجه كرد به خاطر همينه كه ما شاخصها رو بررسي ميكنيم و با بررسي تركيبي از شاخصها نظرمونو راجع به ماه بعد ميگيم/ مثالش در مورد شمال بود كه در سابقه همين صفحات هست كه در شهريور ماه جناب اصغري گفتن شمال بارش زير نرمال كسب ميكنه و ما هم در اين فروم گفتيم كه اييشون زود قضاوت كرد و ديديم كه چه اتفاقي افتاد.
ولي باز هم ميگم پيشبينيها به صورت تقريبي است نه دقيق

golil

کاربر ويژه
پیش بینی سایت accuweather برای شیروان بارش برف 7/4 سانتیمتر برف از یک شنبه تا پنج شنبه هفته بعد :ایرانجمن:
e0j01coe7klgsrz729nm.jpg

golil

کاربر ويژه
هواشناسی خراسان شمالی
بررسی نقشه های پيش يابی هواشناسی و تصاوير ماهواره ای نشان دهنده جوي پايدار همراه با روند افزايش دماي هوا بوده و از ظهر شنبه تا اواخر هفته با اثر سامانه بارشي و بلاكينگ آن، جوي ناپايدار بر استان حاكم مي گردد. تغييرات احتمالی اوضاع جوی، در بولتن های پیش بینی روزهای آینده لحاظ خواهد شد

پنج شنبه ۹۳.۸.۸
mostly-suuny.png
صاف تا كمي ابري بعدازظهر وزش باد
کمینه: ۱- بیشینه: ۱۴
جمعه ۹۳.۸.۹
partlycludy.png
صاف بعضي ساعات وزش باد و اواخر وقت افزايش ابر

[TR]
[TD="class: auto-style1, align: center"] کمینه: ۱

[TD="class: auto-style1, align: center"] بیشینه: ۱۵[/TD]

[/TD]
[TD="width: 136, bgcolor: #f1de9a, align: center"]
شنبه۹۳.۸.۱۰
mostly-cloudy.png
كمي تا قسمتي ابري در پاره اي نقاط وزش باد شديد، افزايش ابر و رگبار پراكنده باران و رعد و برق

[TR]
[TD="class: auto-style1, align: center"][/TD]
[/TR]

[/TD]
[/TR]

morteza00

New member
و سرانجام انتظارها به پایان میرسد و بارش زیبای برف رو در همین ماه در پایتخت معنوی فرهنگی ایران رویت میکنیم و باسالهای گذشته متفاوت خواهدبود...
کمترین دما رو درپاییز امثال منفی7درجه به تجربه خواهیم رساند...
وروزهای رویایی در راه است...
زمستانی پربرف متغیر و پربار در راه است...
میتونید این نوشته رو داشته باشید تا ببینید کی چنین چیزی رو پیشبینی کردم...

سیبری

کاربر ويژه
شمالشرق در عصر یخبندان و تحت استیلای کامل پر فشار سیبری
کمینه امروز صبح
نیشابور 7-
کوسه 6-
فریمان 6-
باخزر 5-
گلمکان 4-
قوچان 4-
سربیشه4-
قائن3-