طوفان های زمستانی، طوفان های استوایی(گرمسیری) و ترکیب هوای گرم و سرد هستندآماده سازی اذهان عمومی!!!!
Winter storms are extratropical storms and all are a mixture of warm and cold air.لطفا در مورد عبارات بالا و اونچیزیکه ازش برداشت میکنید اظهار نظر کنید !
The strong winds that hit the Pacific Coast are from extratropical storms, not hurricanes, which are tropical cyclones.
Data collection was limited to extratropical regions to avoid the poor preservation and minimal sampling associated with tropical environments during this time.
Elsewhere in the southern states, flooding is mostly a winter-spring phenomenon, associated with unusually frequent or active extratropical depressions and fronts.
Storms that form elsewhere are extratropical cyclones.
ترس و دلهره نداشته باشید و هر چیزیکه به ذهنتون میرسه رو بیان کنید لطفا.
سلامسلام امیر محسن کی میتونید یه پست ویژه براتاسوعا وعاشورا بزارید
خیلی ممنون از تلاش شما در مسیر پویایی و شکوفایی .طوفان های زمستانی، طوفان های استوایی(گرمسیری) و ترکیب هوای گرم و سرد هستند
بادهای قوی که سواحل اقیانوس آرام رو تحت تاثیر قرار میدن حاصل این طوفان های استوایی هستند نه گردبادهای استوایی.
داده های جمع آوری شده محدود هستند به نواحی این نوع طوفان تا محافظت ضعیفی انجام نشه و جلوگیری بشه از حداقل نمونه گیری همراه شده با محیط های استوایی در طول این زمان.
سیل در مناطق دیگر در ایالت های جنوبی اغلب یک پدیده زمستانی-بهاری است که همراه شده با .....
طوفانی که دیگر مناطق رو پوشش میده گردبادهای استوایی هستند....
اینم تفسیر من بود از این جمله استاد....
البته بدونید بدون ترجمه گوگل تفسیرش کردم....
خیلی ممنون استاد ما هرچی از علم هواشناسی یاد گرفتیم مدیون شماییم.
خیلی ممنون از تلاش شما در مسیر پویایی و شکوفایی .
انشاء الله با این علاقه ای که دارید خیلی زود در هواشناسی پیشرفت خواهید کرد.
موفق باشید
امیر جان فکر کنم دیگه رویداد بارش برف برای عاشورا و تاسوعا دیگه منتفیه و بیشتر احتمال بارون در این دو روز برای مشهد میره ولی برای چهارشنبه شب و پنجشنبه به امید خدا شانس برف برای مشهد بالاست..درسته یا شما خبر جدیدی دارین؟؟دیروز در برآوردی که داشتم خدمت هادی عزیز عرض کردم که آپدیتهای ecmwf و نیروی دریایی روند تضعیف رو در پیش خواهند داشت ولی چون الگو الگوی مناسب بارش مطلوب در منطقه ما هست جای هیچ نگرانی وجود نداره ؛ آپدیتهای امشب زیبا خواهند بود.
حتی جی اف اس هم امروز 36 میلیمتر بارش برای مشهد پیش بینی کرده بود که رقم بسیار درشتیه برای مشهد
این که دیگه آخرشه یعنی محقق بشه چی میشه..تازه ترین آپدیت مدل cfsv2 دیگه حجت رو بر ما تمام کرد و حرفی واسه گفتن باقی نخواهد ماند.
نوامبر محمد عزیزماستاد واسه چه بازه زمانی هست؟؟
لاتین بود یا فارسی ..من یک پستی در اواخر ماه جولای داخل انجمن گذاشتم که خیلی مهمه در مورد رخ داد آنومالی کاهش ارتفاع در یک نقطه از جهان و بصورت همزمان تاثیرات مطلوبش بر بارش منطقه ما؛ هرکی پیداش کنه خیلی آقاست.
فارسی محمد رضا جانلاتین بود یا فارسی ..