سلام و درود بر دوستانی که ما رو دوست دارن و دوستانی که ما رو دوست ندارن
خبر دارم خبر خوب
نوسن قطبی داره سر به راه میشه.
سلام و درود بر دوستانی که ما رو دوست دارن و دوستانی که ما رو دوست ندارن
خبر دارم خبر خوب
سلام و خسته نباشید به سامان عزیز.اینجا همه همدیگر رو دوست دارن.ایشالله همیشه خوشخبر باشید.بارون شدید در غرب مشهد(نمایشگاه):گل::گل:
روحت شاد سامان جانسلام و درود بر دوستانی که ما رو دوست دارن و دوستانی که ما رو دوست ندارن
خبر دارم خبر خوب
The report was made 33 minutes ago, at 17:20 UTC |
Wind 11 km/h from the East |
Temperature 3°C |
Humidity 100% |
Pressure 1022 hPa |
Visibility: 1200 m |
Broken clouds at a height of 122 m Overcast at a height of 2134 m |
light rain and mist |
The report was made 33 minutes ago, at 17:20 UTC Wind 11 km/h from the East Temperature 3°C Humidity 100% Pressure 1022 hPa Visibility: 1200 m Broken clouds at a height of 122 m
Overcast at a height of 2134 mlight rain and mist
کاملا درسته هنوز طرفای کوهسنگی واحمد آباد هنوز بارونی نیومده شبکه استانی نگاه کردم رییس هواشناسی خراسان یا سرپرستش دقیق نمیدونم که اسمش آقای قائنی پور هستش گفت شرایط ابری ومه آلود مشهد هنوز ادامه داره وشاید تا اخر هفته مشهد رکورد روزهای ابری لندن رو هم بزنهدر حالیکه بخش وسیعی از مشهد بارش داره و منطقه ما حداقل بین 2 تا 3 میلیمتر باریده ولی از میدان جهاد به اونطرف کلا زمینا خشکه !!!!!!!
کاملا درسته هنوز طرفای کوهسنگی واحمد آباد هنوز بارونی نیومده شبکه استانی نگاه کردم رییس هواشناسی خراسان یا سرپرستش دقیق نمیدونم که اسمش آقای قائنی پور هستش گفت شرایط ابری ومه آلود مشهد هنوز ادامه داره وشاید تا اخر هفته مشهد رکورد روزهای ابری لندن رو هم بزنه
سلام و خسته نباشید به سامان عزیز.اینجا همه همدیگر رو دوست دارن.ایشالله همیشه خوشخبر باشید.بارون شدید در غرب مشهد(نمایشگاه):گل::گل:
سلام سامان عزیز
من که شما دوست دارم ولی اختلاف نظر در تحلیل ، دلیلی بر عدم وجود علاقه نسبت به شما محسوب نمیشه:گل:
مرسی دوستان خوبمروحت شاد سامان جان