• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eli93

کاربر ويژه
ایشالا که زود بهبودی خودتونو بدست بیارید اقا سامان
منطقه ماهم بارش برف داره الان

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
crfvutz5mw77oosq2cq3.png
mqucub2jndegr0ev29q1.png

babak2006

کاربر ويژه
ممنون شما هم انشالله سلامت باشید
فک کنم دوشنبه هم یه بارشکی داریم اونم به صورت برف

درود سامان عزیز
ارزوی سلامتی هرچه سریع تررو برات دارم هیچ چیزی جای سلامتی رو نمی گیره وقتی همیشه باهامونه قدرش رو نمی دونیم
ا

samann

کاربر ويژه
درود سامان عزیز
ارزوی سلامتی هرچه سریع تررو برات دارم هیچ چیزی جای سلامتی رو نمی گیره وقتی همیشه باهامونه قدرش رو نمی دونیم
ا
درود بابک جان . الان اگه نیم متر برفم بیرون باشه واسم مهم نیست واسم مهمه مثه قبل بتونم برم بیرون راه برم رانندگی کنم و....
قدر خودتونو بدونین و به خاطر برف و بارون اینقد حرص و جوش نخورین
من یه 2 سالی هست امدم خونه خودم تو پیروزی . قبلا همسایه شما بودم تو جلال ال احمد . احساس میکنم اونجا بارشش بیشتر بود!!! بر خلاف اینکه اینحا مرتفع تره

samann

کاربر ويژه

خواهش میکنم دوست خوبم.
یک سیستم هم از روز چهارشنبه و از سمت غرب وارد میشه که چون با جریانات جنوبی همراه هست منجر به کاسته شدن از برودت و سرمای هوا میشه که تا جمعه در سطح کشور فعاله ولی هنوز دامنه فعالیتش قطعی نشده.
بعد از اون باید یک سیستم دیگه بیاد که امیدوارم و آرزو میکنم ایندفعه دیگه بندالی نباشه و جریانات اصلی ناپایدار در تراز 500 میلی بار با تراکم در خطوط هم ارتفاع وارد کشور بشن.
انشاء الله
محسن جان بارش دوشنبه چطوره؟ امیدی بهش هست؟

samann

کاربر ويژه
[h=2]بارش های کشور 83 میلی متری شد شنبه - ۱۳۹۳/۱۱/۰۴ - ۱۷:۱۸:۳۲

کد خبر: ۲۰۰۹۴۳

تهران- ایسکانیوز: بارش‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری (مهر93) تا سوم دی‌ به 83 میلی‌متر رسیده است.
به‌ گزارش پایگاه اطلاع ‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، این میزان بارش درمقایسه با بارش‌های مدت مشابه سال آبی گذشته 24 درصد و در قیاس با متوسط درازمدت 15 درصد کاهش یافته است.
بر اساس این گزارش، بارش‌ها در دوره مشابه سال آبی گذشته 109 میلی‌متر و دوره درازمدت 43 ساله در همین زمان 98 میلی‌متر ثبت شده است.
بیشترین افزایش بارندگی تا پایان هفته گذشته در مقایسه با دوره درازمدت در ایستگاه رامسر در استان مازندران با 158 درصد افزایش بارش بوده و ایستگاه هوشک سراوان در استان سیستان و بلوچستان با 100 درصد کاهش کمترین بارندگی در مقایسه با دوره درازمدت را داشته است.

نیما 68

کاربر ويژه
سلام دوستان
اینجا دوباره بارش برف شروع شده حیف که نظم مناسب وشدت بالای نداره ولی هر چی میاد میشینه وفعلا خوب میاد

eli93

کاربر ويژه
اغلب نقشه ها تا 192 ساعت اینده بارش خیلی خوبیو در نظر گرفتند ایا مربوط به بارش 3 شنبه میشه یا سامانه ی اخر هفته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا