• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
همیشه به خودم افتخار میکردم که توی بهترین انجمن هواشناسی ایران عضو هستم.هیچوقت فکر نمیکردم ایران انجمن بخواد اینطور بشه.
بیان همه این روز آخری همدیگر رو ببخشیم و سال جدید رو بدون قهر و کینه شروع کنیم.
سال نو هم پیشاپیش تبریک میگم و یکی از آرزوهام اینه هیج جا اختلاف نباشه و همه با صلح زنگی کنند.
انشالله ایران انجمن هم به روزهای خوبش برمیگرده.

emadi1368

New member
دوستان صبور باشید من از ریشه ی اختلافات بی اطلاع هستم سعی کنیم تحمل انتقادات رو داشته باشیم و در هر حال به شخصیت هم توهین نکنیم ما در خارج از این انجمن همدیگه رو نمیشناسیم و از تلخی ها و خوشی های روزمره هم بی اطلاعیم اینجا فروم خوبیه خرابش نکنیم باتشکر

mrdn

New member
صبح تقريبا بهاريتون بخير.سال نو رو هم چه به اونايي كه هستن و چه به اونايي كه نيستن پيشاپيش تبريك ميگم :عید نوروز:

سیبری

کاربر ويژه
محسن جان این طرز تفکرت قابل ستایشه
بیابیم یکم با هم مهربان تر باشیم وقتی حتی کشورهای همسایه ها آبادانی ایران رو نمی خوان خیلی سخته مردم یک کشوراینچنین باشند (منظورممختص شخص وفقط هواشناسی نیست )تمام آروزها زیبا روبرای همه هموطنامون در تمام این کشور با هر اقیلم واب وهوا رودارم
عید همه ایران انجمنی ها مبارک

درود نیما جان

خب دوتا مساله روباید از هم جدا کنیم ، در اینکه به لحاظ بارشی و حتی دمایی ،ما و غرب رابطه معکوس داریم شکی نیست و نباید بیخود اصرار داشته باشیم که اینگونه نیست ، اما این مساله نباید باعث بشه ما طلب خشکی برای غرب داشته باشیم

abtinT

کاربر ويژه
الان 2 ساعته تهران بارش فوق سنگین داره . انگار می خواد کل بار ش یک سال یکباره بیاد .
درحالی که هیچ سایتی همچین باران سنگینی رو پیشبینی نکرده بود .

farzad0511

New member
از بارشهای مشهد بگین
کارشناس اصغری میگفت مشهد 1شنبه و 2شنبه بارش داره
تایید میشه؟

سیبری

کاربر ويژه
image00005.jpg

samann

کاربر ويژه
سلام دوستان

عید پیشاپیش بر همگان مبارک
خبر خوب دارم واستون ، دوره فضاحت شمال شرق داره تموم میشه. امروز دو شاخص ao , nao در قعر نمودارشون بودن ، از فردا روند صعودی این دو شاخص اغاز میشه.
و صد البته این خبر بدی واسه غرب کشوره .. چون بارشها از سیستم دومی که خیلی روش حساب میکنن از فردا روند تحلیل رو در پیش میگیره
و خوب نوبتی هم باشه نوبت شمال شرق هست.
منفی شدن این شاخص در بدترین زمان ، یک وقفه 10 روزه شاید بیشتر بارشی رو بر ما تحمیل کرد.

پیوست ها

• b-29-12-23.gif
    b-29-12-23.gif
    80.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10

samann

کاربر ويژه
ao.sprd2.gif

انسو هم باز دوباره نزولی شد.

پیوست ها

• nao.sprd2.gif
    nao.sprd2.gif
    69.1 کیلوبایت · بازدیدها: 4

samann

کاربر ويژه
محسن جان نوسان اطلس شمالی منفی نمیشه، شاید نوسان قطبی منفی بشه که اون هم در هاله ای از ابهامه
در مورد منفی شدنش هم اگر به وقوع بپیونده ماهستیم و شما هم حاضر، برنده اصلی غرب ایران و بازنده اصلی بدون شک شمال شرق ایران است

من اعتقادی به بد بودنش ندارم.

اول از همه هواشناسی رو بی طرفانه دنیال میکنم و در ثانی اعتقاد دارم فاز منفی قوی این شاخص ها هر چند که فاکتور اصلی نیست ولی تشدید کننده بارش فقط رو مشهد و کلات هست.
متاسفانه برآوردهای فعلی منفی شدن این شاخصها رو برای زمان کوتاه در نظر گرفته ولی بهرحال MJO قوی، چیدمان ریل گذاری قطار اقلیمی دنیا رو تعریف و تبیین میکنه.
چرا؟
چون فعلا انسو در وضعیت ضعیف قرار داره و MJO کارگردان اصلی هست.

هادی جان من که توضیح دادم خدمتتون . از اول زمستون تا الان طبق نمودار بالا ao به این قدرت مثبت نشده بود و از اول زمستون تا الان همچین دمایی که قراره در 19 اسفند رخ بده یعنی 5- رخ نداد. فاز ao در برهه هایی منفی بود اون مواقع اوج انومالی مثبت دمایی بود.
روند گرم بودن دمایی به دلیل فاز مثبت انسو بود.
در سالهایی که انسو در فاز النینو ضغیف و یا خنثی قرار داره دمای هوا در زمستان بالاتره
در مجموع مثبت بودن ضعیف این شاخصها باعث شد که شمال شرق از لحاظ بارش فرانرمال بشه؟ آیا ما غیر از اینو میخواستیم؟

نوسان قطبی در اوج قدرت. نوسان اطلس شمالی یه مقدار نسبت به دیروز نزول کرده. انسو یه مقدار نزول کرده.
همه و همه نشون میده که به هر حال بارش برف رو شاهد خواهیم بود. امشب و صبح زیبایی داریم
اما واستون بگم که این نوسان قطبی سر ناسازگاری گذشته و میخواد نزول سهمگینشو شروع کنه و این یعنی سر اغاز افول شمال شرق و شروع روزهای گرم و بی بارش.
فقط دعا کنید این نزول خیلی دووم نداشته باشه که توی این ماههای پربارش یعنی فاجعه واسه ما:تعجب2:مشاهده پیوست 61439
این اخری پست 9 مارچ و قبل از برف مشهد بود و اکنون 21 مارچ است. قضاوت با دوستان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا