• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
خدا کنه انشاء الله اینها به واقعیت تبدیل بشه و باز تصاویر زیبای برف و بارون را در کشور ببینیم

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
در آپدیت ساعت 7 امشب ، CFS برای بازه زمانی 17 تا 20 ژانویه سرمای عجیبی پیش بینی کرده بود که حتی نیمه جنوبی را هم در بر میگرفت و جالب این بود که کانتر 540 در این اپدیت که در زیر هم اومده در مناطق مرکزی و شرقی کشور واقع شده که می توان نتیجه گرفت که ما با یک سرمای وحشتاکی مواجه خواهیم شد که از جانب سیبری قراره بر ما تحمیل بشه.

و دقیقا در اپدیت ساعت 9 امشب جی اف اس و سایت متو استار هم ، این ناهنجاری وحشتاک دمایی برای 14 زانویه در نظر گرفته شده است.

این مدو مدل می توان گفت که الان با هم همسو شده اند و برای اواسط ژانویه ابر ناهنجاری پیش بینی کرده اند.

lf8e40ux6hotdtqltx.gif

mcybp7xbvuhyr9txt0k.png

abtinT

کاربر ويژه
در آپدیت ساعت 7 امشب ، CFS برای بازه زمانی 17 تا 20 ژانویه سرمای عجیبی پیش بینی کرده بود که حتی نیمه جنوبی را هم در بر میگرفت و جالب این بود که کانتر 540 در این اپدیت که در زیر هم اومده در مناطق مرکزی و شرقی کشور واقع شده که می توان نتیجه گرفت که ما با یک سرمای وحشتاکی مواجه خواهیم شد که از جانب سیبری قراره بر ما تحمیل بشه.

و دقیقا در اپدیت ساعت 9 امشب جی اف اس و سایت متو استار هم ، این ناهنجاری وحشتاک دمایی برای 14 زانویه در نظر گرفته شده است.

این مدو مدل می توان گفت که الان با هم همسو شده اند و برای اواسط ژانویه ابر ناهنجاری پیش بینی کرده اند.

lf8e40ux6hotdtqltx.gif

mcybp7xbvuhyr9txt0k.png

نظرت چیه ؟
نقشه همینطور میمونه ؟

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
ناهنجاری دمایی اواسط ژانویه از هفته ها قبل در مدل های CFSv2 پیش بینی شده بود ، که بنده بر همین اساس هم از دو هفته پیش و در یک پست کاملی که در ایران فورکا گذاشته بودم ، در این مورد صحبت کرده بودم.

و امشب خوشحال شدم که این پیش بینی بنده داره به واقعیت تبدیل میشه.

من معتقدم که اپدیت ها همینطور باقی میمونه و اگر هم نابود شد ، نگران نباشید چون بر میگرده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

اکیویت ودر این نقشه رو که در صفحات قبل گذاشته بودم لحظاتی پیش بشرح ذیل آپدیت کرد
f7ae54c7f79bd8cef573b3e227c46070.jpg

Snow amounts of 15-30 cm (6-12 inches) will be common across eastern Europe and some of the hardest-hit areas will pick up in excess of 30 cm (12 inches) of snow. Wind gusts of 30-65 kph (20-40 mph) will lead to blowing and drifting of snow.

AccuWeather.com MinuteCast® has the minute-by-minute forecast for your exact location when the rain or snow will arrive. Type your city name, select MinuteCast, and input your street address. On mobile, you can also use your GPS location.

The storm will move northeast spreading the heaviest snowfall into eastern Ukraine and southern Russia Monday night into Wednesday.

On the southern side of this storm rain will fall across much of Turkey before mixing with and changing to snow in the north on Tuesday. Some of the higher elevations could see accumulating snowfall before the storm winds down Wednesday.

AccuWeather.com Meteorologists Eric Leister, Adam Douty and Alex Sosnowski contributed content to this story.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
گفته بودم که خبر طوفان برف در بالکان میتونه خبر مسرت بخشی برای منطقه ما باشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
64cf567563f8de9700401c06459ded26.jpg

همه چیز گویاست.هسته پرفشار جنب حاره ای به سمت شرق منتقل شده در آپدیت جدیدecmwf

شهاب پیامت رسید.
الان لینک نقشه ها رو ندارم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام اقا امیر محسن
در خصوص 1 شنبه 2 شنبه هفته بعد میشه مفصل تر توضیح بدید؟
سلام

اگه نوسان قطبی منفی بشه یکشنبه و دوشنبه هفته اینده عمده بارش در شهرهای نیشابور-مشهد-قوچان و کلات محقق میشه و شانس بارش برف هم وجود داره.

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
مدل ECMWF با وضوح 16 کیلومتر نیز برای اواخر هفته اینده برف وباران خوبی را در نوار غربی و شمالی پیش بینی کرده است.

انیمیشن زیر رطوبت دو متری (سطح زمین) اواخر هفته اینده را از دید همین مدل نشون میده که شرایط خوبی داریم.

wmjgib5eg9urr3jgvwks.gif

samann

کاربر ويژه

سلام

اگه نوسان قطبی منفی بشه یکشنبه و دوشنبه هفته اینده عمده بارش در شهرهای نیشابور-مشهد-قوچان و کلات محقق میشه و شانس بارش برف هم وجود داره.
برادر بزرگوار . پیش یینی اینه که مثبت بشه و بر این اساس من از چند شبه اظهار امیدواری میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا