در آپدیت ساعت 7 امشب ، CFS برای بازه زمانی 17 تا 20 ژانویه سرمای عجیبی پیش بینی کرده بود که حتی نیمه جنوبی را هم در بر میگرفت و جالب این بود که کانتر 540 در این اپدیت که در زیر هم اومده در مناطق مرکزی و شرقی کشور واقع شده که می توان نتیجه گرفت که ما با یک سرمای وحشتاکی مواجه خواهیم شد که از جانب سیبری قراره بر ما تحمیل بشه.
و دقیقا در اپدیت ساعت 9 امشب جی اف اس و سایت متو استار هم ، این ناهنجاری وحشتاک دمایی برای 14 زانویه در نظر گرفته شده است.
این مدو مدل می توان گفت که الان با هم همسو شده اند و برای اواسط ژانویه ابر ناهنجاری پیش بینی کرده اند.
![]()
![]()
![]()
همه چیز گویاست.هسته پرفشار جنب حاره ای به سمت شرق منتقل شده در آپدیت جدیدecmwf
شهاب پیامت رسید.
الان لینک نقشه ها رو ندارم.
سلامسلام اقا امیر محسن
در خصوص 1 شنبه 2 شنبه هفته بعد میشه مفصل تر توضیح بدید؟
سلام
اگه نوسان قطبی منفی بشه یکشنبه و دوشنبه هفته اینده عمده بارش در شهرهای نیشابور-مشهد-قوچان و کلات محقق میشه و شانس بارش برف هم وجود داره.
سلام
اگه نوسان قطبی منفی بشه یکشنبه و دوشنبه هفته اینده عمده بارش در شهرهای نیشابور-مشهد-قوچان و کلات محقق میشه و شانس بارش برف هم وجود داره.
برادر بزرگوار . پیش یینی اینه که مثبت بشه و بر این اساس من از چند شبه اظهار امیدواری میکنم
سلام
پیش بینی pna و ao رو مگر اینکه هادی عزیز بیاد بذاره چون من الان دسترسی ندارمpna من رو نگران کرده . پیشبینی pna رو می خواستم .