در آپدیت ساعت 7 امشب ، CFS برای بازه زمانی 17 تا 20 ژانویه سرمای عجیبی پیش بینی کرده بود که حتی نیمه جنوبی را هم در بر میگرفت و جالب این بود که کانتر 540 در این اپدیت که در زیر هم اومده در مناطق مرکزی و شرقی کشور واقع شده که می توان نتیجه گرفت که ما با یک سرمای وحشتاکی مواجه خواهیم شد که از جانب سیبری قراره بر ما تحمیل بشه.
و دقیقا در اپدیت ساعت 9 امشب جی اف اس و سایت متو استار هم ، این ناهنجاری وحشتاک دمایی برای 14 زانویه در نظر گرفته شده است.
این مدو مدل می توان گفت که الان با هم همسو شده اند و برای اواسط ژانویه ابر ناهنجاری پیش بینی کرده اند.
همه چیز گویاست.هسته پرفشار جنب حاره ای به سمت شرق منتقل شده در آپدیت جدیدecmwf
شهاب پیامت رسید.
الان لینک نقشه ها رو ندارم.
سلامسلام اقا امیر محسن
در خصوص 1 شنبه 2 شنبه هفته بعد میشه مفصل تر توضیح بدید؟
سلام
اگه نوسان قطبی منفی بشه یکشنبه و دوشنبه هفته اینده عمده بارش در شهرهای نیشابور-مشهد-قوچان و کلات محقق میشه و شانس بارش برف هم وجود داره.
سلام
اگه نوسان قطبی منفی بشه یکشنبه و دوشنبه هفته اینده عمده بارش در شهرهای نیشابور-مشهد-قوچان و کلات محقق میشه و شانس بارش برف هم وجود داره.
برادر بزرگوار . پیش یینی اینه که مثبت بشه و بر این اساس من از چند شبه اظهار امیدواری میکنم
سلام
پیش بینی pna و ao رو مگر اینکه هادی عزیز بیاد بذاره چون من الان دسترسی ندارمpna من رو نگران کرده . پیشبینی pna رو می خواستم .