• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sadegh222

New member
اخه صبح دوستان از برف خوب صحبت میکردند نمیدونم واقعا رو چه حساب میگن.انشالا که اشتباه کنیم و برف خوبی بیاد ...

ببخشید اقا رضا ولی چرا نباره ؟؟؟!!!

دل ب این شاخص و اون نوسان نبندید ... میباره خوبم میباره ب امید حق تعالا ..... البته اگه ابرا رو بارور نکنن !!!
 

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان ، شبتون بخیر
انشاالله آخر هفته جاری شاهد بارش خوبی حالا چه به شکل برف چه به شکل بارون باشیم.

آخرین آپدیت وان ودر برای بارش امیدوار کنندس:

Sent from my WT19i using Tapatalk
 

پیوست ها

  • uploadfromtaptalk1422912146995.jpg
    uploadfromtaptalk1422912146995.jpg
    21.8 کیلوبایت · بازدیدها: 85

samann

کاربر ويژه
سازمان جهانی هواشناسی سازمان ملل قرن 21را گرمترین قرن وسال 2014 را گرمترین سال تاریخ اعلام کرد و هشدار داد که جهان درادامه افزایش دمای تدریجی زمین در آینده با خطرات طبیعی ویرانگر وتهدید کننده ای روبرو خواهد شد.
کد خبر: ۴۷۲۱۹۲
تاریخ انتشار:
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۳​
-
03 February 2015​
سازمان جهانی هواشناسی سازمان ملل قرن 21را گرمترین قرن وسال 2014 را گرمترین سال تاریخ اعلام کرد و هشدار داد که جهان درادامه افزایش دمای تدریجی زمین در آینده با خطرات طبیعی ویرانگر وتهدید کننده ای روبرو خواهد شد.


مایکل جرارد رییس سازمان جهانی هواشناسی سازمان ملل درگزارش امسال خود با اشاره به این که سال 2014 بعنوان گرمترین سال در تاریخ ثبت شده براین نکته تاکید کرد که مسئله توجه به گرمای تدریجی کره زمین از این که چه سالی گرم ترین ویا سردترین سال تاریخ بوده است، اهمیت بیشتری دارد.


سازمان جهانی هواشناسی گرم شدن سطح آب دریاها را عامل بروز باران های شدید وسیلاب های بی سابقه در برخی مناطق جهان و خشکسالی دردیگر نقاط ذکر کرده است.


سرپرست این نهاد بین المللی با اشاره بوقوع دوازده طوفان شدید درانگلستان فقط درطول چند ماه اول سال گذشته ، نابودی بخش اعظم منطقه بالکان دراثر سیلاب های اواخر بهار وافزایش باران های موسمی تا حد سه برابر میزان طبیعی درسواحل غربی ژاپن ، چنین تغییراتی را در تاریخ بی سابقه وآن ها را نمونه ایی از وقایع هشدار دهنده در مورد سرنوشت کره زمین دانسته است.


وی بااشاره به این که همزمان با این تغییرات دربرخی نقاط جهان شاهد تغییراتی ازجمله خشکسالی های شدید درآمریکا وشمال شرقی چین و سواحل رود زرد بوده ایم، افزود: تغییرات اقلیمی درسال گذشته عامل بروز سوانح طبیعی گوناگون وزیادی را دامنگیر کشورهای مختلف جهان کرده است.


سازمان جهانی هواشناسی دراین گزارش آخرین اطلاعات مربوط به تغییرات جوی ودگرگونی دمای کره زمین را جمع آوری کرده و در اختیار عموم قرار داده است.


قراراست این گزارش درنشست جهانی تغیییرات اقلیمی که از 8 تا 13 فوریه درژنو برگزار خواهد شد مورد استفاده قرارگیرد.
 

samann

کاربر ويژه
نه! اصلا اوضاع خوب نیست، ایران بازهم به سوی کم‌آبی پیش می‌رود؛ اوضاع نامناسب بارش‌ها در سال‌جاری آبی، زنگ خطر را ازهم اکنون در اکثر شهرها برای سال آینده به صدا درآورده است
کد خبر: ۴۷۲۱۷۳
تاریخ انتشار:
۱۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۰:۲۴​
-
03 February 2015​
468734_127.jpg
نه! اصلا اوضاع خوب نیست، ایران بازهم به سوی کم‌آبی پیش می‌رود؛ اوضاع نامناسب بارش‌ها در سال‌جاری آبی، زنگ خطر را ازهم اکنون در اکثر شهرها برای سال آینده به صدا درآورده است.

همشهری نوشت: نه‌تنها كشاورزان كه چشم بر آسمان دوخته‌اند كه ببارد، بلكه بسياري از شهروندان براي رفع تشنگي و تأمين آب مورد نياز خود دچار دردسر بزرگي خواهند شد. ميانگين اگر حساب كنيم كل ميزان بارش‌ها از ابتداي مهرماه امسال تا ديروز در مقايسه با بلندمدت بيش از 20درصد كمتر گزارش مي‌شود. 22استان ايران ازجمله هرمزگان، سيستان و بلوچستان، بوشهر، فارس، خوزستان، كهگيلويه و بويراحمد، كرمان، قم، مركزي، سمنان، اصفهان، لرستان، تهران، يزد، چهارمحال و بختياري، قزوين، كرمانشاه، خراسان جنوبي، گلستان، ايلام، همدان و خراسان رضوي به نسبت‌هاي مختلف شاهد بارش كمتر در 133روز گذشته نسبت به‌مدت مشابه در بلندمدت هستند.

133روز از آغاز سال آبي 94-93 مي‌گذرد و آمارهاي 2 نهاد رسمي از بحراني بودن وضعيت بارش‌ها در ايران و تشديد خطر كم‌آبي دارد. مردم هم به خوبي متوجه هستند كه آسمان شهرها و روستاهاي كشور در اين مدت كمتر باريده و گويا زمستان امسال زود به بهار رسيده است و نشاني از فصل سرما و بارش نيست. شكوفه زدن زودهنگام درخت‌ها و استفاده نكردن از لباس‌هاي زمستاني هم خود شاهدي است بر اينكه نه پاييز امسال، پاييز بوده و نه زمستان امسال، رنگ و بويي از زمستان داشته است.

مركز ملي خشكسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي كشور اعلام كرده كه از ابتداي مهرماه تا ديروز در مقايسه با بلندمدت20 .3 درصد و نسبت به پارسال هم6 .19درصد ابرها كمتر باريده‌اند. وزارت نيرو اما در گزارشي از كاهش 24درصدي ارتفاع كل ريزش‌هاي جوي از اول مهر تا 13بهمن سال آبي 94-93 نسبت به بلندمدت و همچنين سال گذشته خبر داده است. براساس اعلام وزارت نيرو از 6حوضه آبريز اصلي كشور، در 3 حوضه درياي خزر، درياچه اروميه و سرخس ميزان بارش‌ها بيشتر شده اما 3‌حوضه استراتژيك ديگر يعني خليج‌فارس و درياي عمان، فلات مركزي و حوضه مرزي شرق ايران با افت محسوس بارش‌ها مواجه شده است.

سدها خالي‌تر مي‌شوند

از سوي ديگر، وزارت نيرو اعلام كرد: در مقايسه با سال آبي گذشته حجم آب موجود در مخزن سدهاي بزرگ ايران كاهش يافت. اين كاهش با توجه به روند نزولي آورد رودخانه‌ها و ورودي سدهاي كشور در يك‌ماه گذشته اتفاق افتاده و ميزان ورودي سدهاي كشور از ابتداي سال آبي جاري تا پايان هفته گذشته در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد كاهش نشان مي‌دهد.

بر اين اساس، حجم آب موجود در مخزن سدهاي كشور براي نخستين‌ بار از ابتداي سال آبي جاري (مهرماه ۹۳) در مقايسه با زمان مشابه سال گذشته روند كاهشي در پيش گرفته و6 .0 درصد كاهش يافته است. اين در حالي است كه حجم آب خروجي از سدهاي كشور در مقايسه با مدت مشابه سال آبي گذشته، يك درصد افزايش نشان مي‌دهد. ظرفيت كلي مخازن سدهاي كشور در زمان كنوني 47.۴ ميليارد مترمكعب است كه بر اين اساس درصد پُر‌بودن اين مخازن در زمان حاضر ۴۱ درصد گزارش شده است.

ايران در شرايط سخت آبي

همزمان وزير نيرو گفت: هر چند در زمان حاضر ايران از لحاظ منابع نفت، گاز و انرژي غني است، ولي در حوزه آب دچار محدوديت‌هاي شديد بوده و در شرايط سختي قرار دارد. به گزارش ايرنا، حميد چيت‌چيان روز دوشنبه در آيين بهره‌برداري از سد ايوشان در خرم‌آباد افزود: در اين راستا بايد راهكارهاي اساسي و كارشناسي ارائه و اصول درست مصرف آب رعايت شود. وي بيان كرد: ميزان بارندگي در كشور 24درصد كاهش داشته است و درصورتي كه همين مقدار درست استفاده شود، مشكلي ايجاد نخواهد شد.

وزير نيرو با اشاره به اينكه اكنون 119سد در كشور درحال فعاليت است، گفت: درصورتي كه اصول صحيح كشاورزي ازجمله كشت‌هاي گلخانه‌اي انجام شود نه‌تنها مشكل كم آبي مهار مي‌شود بلكه توليد 10برابري نيز به‌دنبال خواهد داشت. وي ادامه داد: همچنين درصورت تجهيز زمين‌هاي كشاورزي به سيستم آبياري تحت فشار، محصول 3 برابر افزايش خواهد يافت.

وي اظهار كرد: طرح باز چرخاني آب روش ديگري در جلوگيري از بحران كم آبي است؛ يعني به جاي استفاده از آب چاه‌ها و رودخانه‌ها از پساب‌هاي فاضلاب در صنايع استفاده كنيم. چيت چيان با اشاره به اينكه در زمان حاضر در برخي مناطق كشور منابع آب زير‌زميني در حال اتمام است، افزود: در 609 دشت و محدوده مطالعاتي كشور ميزان آب سطحي و زيرزميني مشخص شده است تا استفاده از اين آب‌ها بر‌مبناي اصول باشد.

ابرهاي پايتخت باردار شدند

مديرعامل شركت آب منطقه‌اي تهران اعلام كرد: در هفته گذشته 2 سورتي پرواز جهت بارورسازي ابرهاي تهران به‌مدت 5 ساعت انجام گرفته است كه نتايج اين عمليات در آينده نزديك اعلام خواهد شد. به‌گزارش وزارت نيرو، خسرو ارتقايي با بيان اينكه بارورسازي ابرها در شرايط خاص انجام مي‌شود، تأكيد كرد: اين عمليات بايد در شرايطي انجام شود كه ابرهاي مستعد بارش در منطقه وجود داشته باشد و شرايط فيزيكي و آب و هوايي اجازه بارورسازي ابرها را بدهد تا پس از سنجش كامل شرايط آب و هوايي، عمليات انجام شود. او تأكيد كرد: اجراي عمليات باروري ابرها تنها مي‌تواند 10تا 15درصد موجب افزايش بارندگي آن هم در شرايط مستعد ابري شود.
 

samann

کاربر ويژه
نتایج تازه‌ترین پایش کیفیت سوخت شامل بنزین و دیزل در تهران در پاییز سال ۹۳ نشان می‌دهد در پاییز امسال تمام پارامترهای بررسی کیفیت هوا در شرایط بهتری نسبت به فصل بهار و تابستان بوده است.
کد خبر: ۴۷۲۱۷۹
تاریخ انتشار:
۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۵​
-
02 February 2015​
468738_239.jpg
نتایج تازه‌ترین پایش کیفیت سوخت شامل بنزین و دیزل در تهران در پاییز سال ۹۳ نشان می‌دهد در پاییز امسال تمام پارامترهای بررسی کیفیت هوا در شرایط بهتری نسبت به فصل بهار و تابستان بوده است.

همشهری نوشت: آنگونه كه وحيد حسيني مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران خبر داده، نتايج جديدترين پايش كيفيت سوخت تهران نشان مي‌دهد ميزان گوگرد و بنزن و اكتان بنزين جايگاه‌هاي تهران در ماه‌هاي اخير در حد استاندارد بوده است. در پاييزامسال، تعداد 10نمونه سوخت بنزين با نمونه‌برداري تصادفي از چند جايگاه سوخت‎رساني سطح شهر تهران جمع‌آوري و براي آناليز به آزمايشگاه بين‌المللي ASG آلمان فرستاده شد. نتايج آناليز بنزن، محتواي گوگرد و عدد اكتان نمونه‌هاي مذكور و همچنين مقايسه آن با نتايج فصل بهار و تابستان سال‌جاري نشان مي‌دهد در بيشتر نمونه‌هاي بنزين پارامترها در حد استاندارد است.

ميزان بنزن در نمونه‌هاي مورد بررسي در بهار و تابستان 93بالاتر از حد مجاز بود اما در نمونه‌اي كه پاييز امسال از جايگاه‌ها گرفته و بررسي شده، بنزن در حد استاندارد يورو 4گزارش شده است. يكي از آلاينده‌هاي مورد بررسي در نمونه سوخت‌هايي كه از جايگاه‌هاي تهران برداشته و آزمايش شده، گوگرد بوده كه يافته‌ها نشان مي‌دهد در بيشتر نمونه‌هاي بنزين پاييز محتواي گوگرد به حد استاندارد رسيده است.

بدين‌ترتيب نتايج پايش سوخت بنزين در پاييز 93گوياي آن است كه ميزان اكتان هم در بنزين معمولي توزيع شده در جايگاه‌هاي سوخت افزايش يافته است چرا كه هر چه عدد اكتان بيشتر باشد به‌سوزي بهتر اتفاق افتاده و آلاينده كمتري منتشر مي‌شود. در فصل بهار و تابستان فقط نمونه‌هاي بنزين سوپر حد استاندارد عدد اكتان تحقيقي را كسب كرده بود.

نتايج پايش سوخت ديزل

پاييز امسال تعداد 5نمونه سوخت ديزل توزيع شده در سطح شهر تهران نيز با نمونه برداري تصادفي از چندين جايگاه جمع‌آوري و به آزمايشگاه بين‌المللي ASG آلمان فرستاده شد. نتايج بررسي‌ها در مورد سوخت ديزل نشان مي‌‌دهد ميزان گوگرد موجود در سوخت ديزل مطابق استانداردهاي يورو 4يعني 50 قسمت در ميليون بوده است. در فصل پاييز تمام نمونه‌هاي ديزل مورد آزمايش، داراي محتواي گوگرد مجاز بوده‌اند، درحالي‌كه در تابستان محتواي گوگرد در 3نمونه از 5نمونه فراتر از حد مجاز بوده است.

وضعيت وخيم سال 92

پيش از اين تحليل نتايج آناليز بنزين براساس نمونه‌گيري و آناليز انجام شده در سال 92نشان داد آلاينده‌هاي گوگرد، بنزن و اكتان بنزين و گازوئيل بسيار بالا و خطرناك بود. به گزارش مركز كنترل كيفيت هواي تهران، عدد اكتان بنزين‌هاي نمونه‌برداري شده در بهار سال 92بسيار پايين‌تر از حد استاندارد آلايندگي بود.

متوسط عدد اكتان اندازه‌گيري شده عدد 99بود كه با حد استاندارد 31فاصله زيادي داشت. عدد اكتان پايين موجب افزايش مصرف سوخت، كاهش عمر مفيد موتور و افزايش آلاينده‌هاي توليدي مي‌شود. از سويي محتواي گوگرد بنزين‌هاي نمونه‌برداري شده سال 92بين 176تا 270بود كه به‌صورت متوسط حدود 19برابر استاندارد اندازه‌گيري شد. ميزان بنزن موجود در نمونه‌هاي بنزين در مقايسه با حد استاندارد در سال 92نيز بين 1.55تا 2.56درصد بود.

عدد استاندارد اين آلاينده براساس استاندارد روز اروپا بايد صفر و در كشورهاي درحال پيشرفت حدود يك درصد باشد. آلايندگي مستقيم و غيرمستقيم ناشي از بنزن بيش از حد استاندارد يك‌درصد مي‌تواند اثرات مخربي بر سلامتي داشته باشد. بدين‌ترتيب مشخص مي‌شود كه معضل عمده كيفيت بنزين‌هاي نمونه‌برداري شده سال 91، اكتان بسيار پايين، محتواي بنزن و گوگرد بسيار بالا بود.

همچنين تحليل نتايج آناليز سوخت ديزل تهران در سال 92نشان داد مهم‌ترين پارامتر كيفي سوخت ديزل كه اختلاف قابل توجهي با مقادير استاندارد دارد، محتواي گوگرد سوخت است. مقدار محتواي گوگرد گزارش شده براي سوخت ديزل عمومي توزيع شده در شهر تهران ppm 525 بود.

درصد كيفيت سوخت توسط مديريت شهري

كيفيت سوخت مورد استفاده در خودروها اثر مستقيم در انتشار آلاينده‌هاي هوا دارد. بدين‌ترتيب مديريت شهري در قالب شركت كنترل كيفيت هواي شهرداري تهران پروژه پايش كيفيت سوخت جايگاه‌هاي سوخت‌رساني شهر تهران را از سال1390و با نمونه‌گيري تصادفي سوخت‌هاي بنزين و ديزل، در راستاي پايش كيفيت هواي شهر و پارامترهاي مؤثر بر آن انجام مي‌دهد. پروژه پايش كيفيت سوخت تهران همچنان ادامه دارد و نتايج به‌طور مستمر آزمايش و به روز مي‌شود.
 
نتایج تازه‌ترین پایش کیفیت سوخت شامل بنزین و دیزل در تهران در پاییز سال ۹۳ نشان می‌دهد در پاییز امسال تمام پارامترهای بررسی کیفیت هوا در شرایط بهتری نسبت به فصل بهار و تابستان بوده است.
کد خبر: ۴۷۲۱۷۹
تاریخ انتشار:
۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۵​
-
02 February 2015​
468738_239.jpg
نتایج تازه‌ترین پایش کیفیت سوخت شامل بنزین و دیزل در تهران در پاییز سال ۹۳ نشان می‌دهد در پاییز امسال تمام پارامترهای بررسی کیفیت هوا در شرایط بهتری نسبت به فصل بهار و تابستان بوده است.

همشهری نوشت: آنگونه كه وحيد حسيني مديرعامل شركت كنترل كيفيت هواي تهران خبر داده، نتايج جديدترين پايش كيفيت سوخت تهران نشان مي‌دهد ميزان گوگرد و بنزن و اكتان بنزين جايگاه‌هاي تهران در ماه‌هاي اخير در حد استاندارد بوده است. در پاييزامسال، تعداد 10نمونه سوخت بنزين با نمونه‌برداري تصادفي از چند جايگاه سوخت‎رساني سطح شهر تهران جمع‌آوري و براي آناليز به آزمايشگاه بين‌المللي ASG آلمان فرستاده شد. نتايج آناليز بنزن، محتواي گوگرد و عدد اكتان نمونه‌هاي مذكور و همچنين مقايسه آن با نتايج فصل بهار و تابستان سال‌جاري نشان مي‌دهد در بيشتر نمونه‌هاي بنزين پارامترها در حد استاندارد است.

ميزان بنزن در نمونه‌هاي مورد بررسي در بهار و تابستان 93بالاتر از حد مجاز بود اما در نمونه‌اي كه پاييز امسال از جايگاه‌ها گرفته و بررسي شده، بنزن در حد استاندارد يورو 4گزارش شده است. يكي از آلاينده‌هاي مورد بررسي در نمونه سوخت‌هايي كه از جايگاه‌هاي تهران برداشته و آزمايش شده، گوگرد بوده كه يافته‌ها نشان مي‌دهد در بيشتر نمونه‌هاي بنزين پاييز محتواي گوگرد به حد استاندارد رسيده است.

بدين‌ترتيب نتايج پايش سوخت بنزين در پاييز 93گوياي آن است كه ميزان اكتان هم در بنزين معمولي توزيع شده در جايگاه‌هاي سوخت افزايش يافته است چرا كه هر چه عدد اكتان بيشتر باشد به‌سوزي بهتر اتفاق افتاده و آلاينده كمتري منتشر مي‌شود. در فصل بهار و تابستان فقط نمونه‌هاي بنزين سوپر حد استاندارد عدد اكتان تحقيقي را كسب كرده بود.

نتايج پايش سوخت ديزل

پاييز امسال تعداد 5نمونه سوخت ديزل توزيع شده در سطح شهر تهران نيز با نمونه برداري تصادفي از چندين جايگاه جمع‌آوري و به آزمايشگاه بين‌المللي ASG آلمان فرستاده شد. نتايج بررسي‌ها در مورد سوخت ديزل نشان مي‌‌دهد ميزان گوگرد موجود در سوخت ديزل مطابق استانداردهاي يورو 4يعني 50 قسمت در ميليون بوده است. در فصل پاييز تمام نمونه‌هاي ديزل مورد آزمايش، داراي محتواي گوگرد مجاز بوده‌اند، درحالي‌كه در تابستان محتواي گوگرد در 3نمونه از 5نمونه فراتر از حد مجاز بوده است.

وضعيت وخيم سال 92

پيش از اين تحليل نتايج آناليز بنزين براساس نمونه‌گيري و آناليز انجام شده در سال 92نشان داد آلاينده‌هاي گوگرد، بنزن و اكتان بنزين و گازوئيل بسيار بالا و خطرناك بود. به گزارش مركز كنترل كيفيت هواي تهران، عدد اكتان بنزين‌هاي نمونه‌برداري شده در بهار سال 92بسيار پايين‌تر از حد استاندارد آلايندگي بود.

متوسط عدد اكتان اندازه‌گيري شده عدد 99بود كه با حد استاندارد 31فاصله زيادي داشت. عدد اكتان پايين موجب افزايش مصرف سوخت، كاهش عمر مفيد موتور و افزايش آلاينده‌هاي توليدي مي‌شود. از سويي محتواي گوگرد بنزين‌هاي نمونه‌برداري شده سال 92بين 176تا 270بود كه به‌صورت متوسط حدود 19برابر استاندارد اندازه‌گيري شد. ميزان بنزن موجود در نمونه‌هاي بنزين در مقايسه با حد استاندارد در سال 92نيز بين 1.55تا 2.56درصد بود.

عدد استاندارد اين آلاينده براساس استاندارد روز اروپا بايد صفر و در كشورهاي درحال پيشرفت حدود يك درصد باشد. آلايندگي مستقيم و غيرمستقيم ناشي از بنزن بيش از حد استاندارد يك‌درصد مي‌تواند اثرات مخربي بر سلامتي داشته باشد. بدين‌ترتيب مشخص مي‌شود كه معضل عمده كيفيت بنزين‌هاي نمونه‌برداري شده سال 91، اكتان بسيار پايين، محتواي بنزن و گوگرد بسيار بالا بود.

همچنين تحليل نتايج آناليز سوخت ديزل تهران در سال 92نشان داد مهم‌ترين پارامتر كيفي سوخت ديزل كه اختلاف قابل توجهي با مقادير استاندارد دارد، محتواي گوگرد سوخت است. مقدار محتواي گوگرد گزارش شده براي سوخت ديزل عمومي توزيع شده در شهر تهران ppm 525 بود.

درصد كيفيت سوخت توسط مديريت شهري

كيفيت سوخت مورد استفاده در خودروها اثر مستقيم در انتشار آلاينده‌هاي هوا دارد. بدين‌ترتيب مديريت شهري در قالب شركت كنترل كيفيت هواي شهرداري تهران پروژه پايش كيفيت سوخت جايگاه‌هاي سوخت‌رساني شهر تهران را از سال1390و با نمونه‌گيري تصادفي سوخت‌هاي بنزين و ديزل، در راستاي پايش كيفيت هواي شهر و پارامترهاي مؤثر بر آن انجام مي‌دهد. پروژه پايش كيفيت سوخت تهران همچنان ادامه دارد و نتايج به‌طور مستمر آزمايش و به روز مي‌شود.
سلام سامان جان ..آقا چه خبر؟؟
 

samann

کاربر ويژه
سلام محمد رضا عزيز
. در مورد كيفت بارش، در مورد بارون بودن بارشهاي جمعه هيچ شكي نكنيد!! در خصوص ميزان بارش، مدلها نظرات متفاوتي دارن. من خودم اعتقادي به نظر ecm با اين حجم بارش ندارم/

البته اينو هم در نظ بگيريدكه فصل بارش مشهده و از هر سيستمي ميتونه بارش بگيره
ولي خوب با اين شرايط نه ديگه بارش بالاي 10ميل!!! يكم پيش بينيهاي امروز ecm عجيب و غريبه
 

samann

کاربر ويژه
432655_972.jpg
Earth Alerts نرم افزاری رایگان و جالب برای آنهایی است که میخواهند از آب و هوا و وضعیت هواشناسی نقاط مختلف دنیا با خبر باشند.

این نرم افزار با استفاده از داده های هواشناسی موجود در اینترنت و همچنین مرکز هواشناسی آمریکا کاربر از اطلاعات مختلف آب و هوا نقاط مختلف دنیا با خبر می سازد.
زلزله، سونامی، آتشفشان، طوفان های گرمسیری، آتش سوزی، ریزش کوه، آب و هوایی شدید، آب و هوای محلی و… میتواند سوژه بررسی کاربر برای نقاط مختلف دنیا باشد.

کاربر میتواند با مشخص کردن محل هایی به صورت ویژه و با هشدار از وضعیت آب و هوایی آن مناطق مطلع شود.

نرم افزار میتواند نسبت به ارسال ایمیل در هنگام به وجود آمدن خطر و همچنین نمایش notifiction در میز کار کاربر اقدام کند.
 
البته اينو هم در نظ بگيريدكه فصل بارش مشهده و از هر سيستمي ميتونه بارش بگيره
ولي خوب با اين شرايط نه ديگه بارش بالاي 10ميل!!! يكم پيش بينيهاي امروز ecm عجيب و غريبه
اون که شکی ندارم و از اول هم میدونستم شرایط برف واسه مشهد مهیا نیست و در بهترین حالت همون برفابه نصیبمون میشه..ولی من به همون حول حوش 10میل خیلی امیدوارم و به قول جنابعالی چون تو ماههای پر بارش مشهد هستیم احتمال خوب باریدن زیاده...
 


زياد خودت را به زحمت ننداز
اگه 4 تا مدل هم خوب بزنه باز ميان ميگن چرا اينجاش اينجوريه چرا اونجاش اونجوريه !!!

اون چیزی که تو نقشه های 700 و درجه حرارت دما نیروی دریایی متوجه شدم اینه که بارش بسیار مطلوب برف رو واسه اخر هفته برای خراسان رضوی و مشهد پیش بینی کرده:گل: که نسبت به اپدیت های قبلی خیلی خیلی بهتر شده
ولی بازهم 3 روز دیگه مونده و نمیشه اطمینان کرد
هنوزم اعتقاد به برف جمعه دارین؟؟انشالا که سوپرایز بشیم..
 

eli93

کاربر ويژه
با سلام
من تو کامنت بالایی هم نوشتم اون چیزی که تو نقشه های ... هست و کاملا طبیعیه که نقشه ها هر روز ساز خودشونو میزنن و در اخر هم نوشتم هنوز سه روز مونده و نمیشه اطمینان کرد.ولی اینکه بارش مطلوبی داریم روز جمعه شکی نیست چون اقا امیر محسن هم گفتند اگه شاخصا منفی بمونن بارش مطلوب رو داریم که خداروشکر منفی اند مدلهای هواشناسی هم تقریبا به ثبات رسیدند به بارش روز جمعه.در خصوص بارش برف هم به نظرم سرمای 5 شنبه شب و بامداد جمعه طبق نقشه ها تو اپدیت های جدید دمای کمتری رو نشون میدن برای مثال اوایل هفته دمای جمعه رو روی 15 میزدن ولی حالا روی 7 و 8 و6 و دمای کمینه رو روی -2 و...
به هر حال ما اگه بارش این ماهمون بالای میانگین دوره ای باشه باید خداروشکر کنیم.بهتون توصیه میکنم یک روز تعطیل برید پیست اسکی شیر باد و خداروشکر برف فوق العاده ی اونجا رو ببینید من که خیلی دلم واسه دیدن برف تنگ شده بود و مهمتر اینکه ذخایر تابستونمون
 


زياد خودت را به زحمت ننداز
اگه 4 تا مدل هم خوب بزنه باز ميان ميگن چرا اينجاش اينجوريه چرا اونجاش اونجوريه !!!

اون چیزی که تو نقشه های 700 و درجه حرارت دما نیروی دریایی متوجه شدم اینه که بارش بسیار مطلوب برف رو واسه اخر هفته برای خراسان رضوی و مشهد پیش بینی کرده:گل: که نسبت به اپدیت های قبلی خیلی خیلی بهتر شده
ولی بازهم 3 روز دیگه مونده و نمیشه اطمینان کرد

با سلام
من تو کامنت بالایی هم نوشتم اون چیزی که تو نقشه های ... هست و کاملا طبیعیه که نقشه ها هر روز ساز خودشونو میزنن و در اخر هم نوشتم هنوز سه روز مونده و نمیشه اطمینان کرد.ولی اینکه بارش مطلوبی داریم روز جمعه شکی نیست چون اقا امیر محسن هم گفتند اگه شاخصا منفی بمونن بارش مطلوب رو داریم که خداروشکر منفی اند مدلهای هواشناسی هم تقریبا به ثبات رسیدند به بارش روز جمعه.در خصوص بارش برف هم به نظرم سرمای 5 شنبه شب و بامداد جمعه طبق نقشه ها تو اپدیت های جدید دمای کمتری رو نشون میدن برای مثال اوایل هفته دمای جمعه رو روی 15 میزدن ولی حالا روی 7 و 8 و6 و دمای کمینه رو روی -2 و...
به هر حال ما اگه بارش این ماهمون بالای میانگین دوره ای باشه باید خداروشکر کنیم.بهتون توصیه میکنم یک روز تعطیل برید پیست اسکی شیر باد و خداروشکر برف فوق العاده ی اونجا رو ببینید من که خیلی دلم واسه دیدن برف تنگ شده بود و مهمتر اینکه ذخایر تابستونمون
پس فکر کنم الینا خانوم دلیل اینکه میگفتم که بعید میدونم برف جمعه بیاد رو فهمیده باشید و همدیگر رو به ناامیدی و بی دلیل بهونه تراشی متهم نکنیم من هم صحبت هام از رو پیشبیتی ها و اون چیزی که میبینمه دقیقا مثل شما..
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا