• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خروجی مدلها حکایت از این دارند که نوسان اقیانوس اطلس هم در طی ماه ژانویه اصولا در فاز مثبت خواهد بود. آرزوی قلبی بعضی از دوستان هم محقق میشه . حالا باید صبر کنیم و ببینیم با اطلاعات آنومالی فشار سطح دریا که بپیوست این پست قرار میدم و دلالت بر فاز مثبتNAO دارد؛ چه سرنوشتی برای اقلیم کشورمون رقم میخوره.
bace8ffa33f15b22ac2c795814e3a67a.jpg

abtinT

کاربر ويژه
خروجی مدلها حکایت از این دارند که نوسان اقیانوس اطلس هم در طی ماه ژانویه اصولا در فاز مثبت خواهد بود. آرزوی قلبی بعضی از دوستان هم محقق میشه . حالا باید صبر کنیم و ببینیم با اطلاعات آنومالی فشار سطح دریا که بپیوست این پست قرار میدم و دلالت بر فاز مثبتNAO دارد؛ چه سرنوشتی برای اقلیم کشورمون رقم میخوره.

فاز مثبت nao باعث کم بارشی منطقه تهران درماه ژانویه میشه :ناراحت:

abtinT

کاربر ويژه
فکر کنم امسال هم مثل بقیه سال های دهه 90 باشه . فوقش یک برف 2 سانتی در ماه اسفند داشته باشیم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
افغانستانم بر خلاف چند سال گذشته اصلا ساله خوبی رو سپری نمیکنه ..
دقیقا من هم میخواستم به همین موضوع اشاره کنم و چقدر هم برای ما این کم بارشی نگران کننده است.
خدا کنه پیش بینی های ماههای بعد که اون منطقه رو پر بارش نشون میده لااقل محقق بشه و گرنه مشهد به بحران میخوره.

samann

کاربر ويژه

از این پست لذت بردم
یک سوم شمالی وضعیتش خوبه و خوب قاعدتا ما که در شمالشرقیم همینو میخوایم
در مورد بارش افغانستان هم با تکمیل سد سلما این افغانهای بی چشم ورو دیگه به ما اب نمیدن، چه افغانستان پربارش باشه جه کم بارش

abtinT

کاربر ويژه
از این پست لذت بردم
یک سوم شمالی وضعیتش خوبه و خوب قاعدتا ما که در شمالشرقیم همینو میخوایم
در مورد بارش افغانستان هم با تکمیل سد سلما این افغانهای بی چشم ورو دیگه به ما اب نمیدن، چه افغانستان پربارش باشه جه کم بارش

چرا فکر می کنید مثبت شدن nao خوبه ؟
برای شهر تهران که عکس نشون می ده

به غیر از یک سال تمام ساله هایی بارش تهران بیشتر از نرمال بوده nao منفی بوده .

دقیقا من هم میخواستم به همین موضوع اشاره کنم و چقدر هم برای ما این کم بارشی نگران کننده است.
خدا کنه پیش بینی های ماههای بعد که اون منطقه رو پر بارش نشون میده لااقل محقق بشه و گرنه مشهد به بحران میخوره.
امیر جان به نظرت راجع به سیستمی که قراره 5.6ژانویه وارد کشور بشه چیه..این سیستم از حدودا 10، 15روز پیش باشدت و ضعف تو نقشه ها دیده میشد

من که خودم به بارش برف خوب تو 8..9ژانویه خیلی امیدوار ایشالا از فردا بیشتر تو پیشبینی ها خودنمایی میکنه...

ali_kermanshah

کاربر ويژه
خدا را شکر به نظر میاد با مثبت شدن NAO شرایط برای سپید پوش شدن نیمه شمالی کشور فراهم خواهد شد .

DR WHO

کاربر ويژه
Europe Reverts To Warm Jet Stream Pattern

This week, Europe will see a return to last year’s pattern of above-average temperatures because the jet stream will be displaced to the north of its average position. Warmer than normal temperatures will cover the continent from Edinburgh to Berlin to Moscow. The only exception to the warmer than normal temperatures will be in northern portions of Scandinavia and Russia.

The satellite image from early Tuesday morning shows the ITCZ stretching across the Pacific into the area where QZ1801 disappeared. Tropical Cyclone Jangmi is headed towards the area of the monsoon rains. At the lower left is Tropical Cyclone Kate in the Indian Ocean. Satellite image courtesy of US Navy.
The satellite image from early Tuesday morning shows the ITCZ stretching across the Pacific into the area where QZ1801 disappeared. Tropical Cyclone Jangmi is headed towards the area of the monsoon rains. At the lower left is Tropical Cyclone Kate in the Indian Ocean. Satellite image courtesy of US Navy.
It’s New Year’s Eve Eve (sic sic). As European and American revelers-to-be make final preparations for celebration and jollity, southeast Asians struggle with life-threatening effects of the weather. Tropical storms, a powerful intertropical convergence zone, and an unusually potent monsoon are bringing multiple miseries to that part of the world.

The US is in the grip of the coldest arctic-air invasion of the year and getting colder, while on the other side of the Atlantic puddle, Europe will be warmer than normal.

Let’s go Around The World.

This year the winter monsoon has been especially powerful and has caused severe flooding, accompanied by the loss of at least 24 lives.

Tropical Cyclone Jamgmi will enhance the monsoon rains in Malaysia and Thailand. Forecast by US Navy.
Tropical Cyclone Jangmi will enhance the monsoon rains in Malaysia and Thailand. Forecast by US Navy.
Focus On The Asian Tropics: Tropical Cyclones In The West Pacific And Indian Oceans

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا