• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
حدود 70 ميلي متر بارش براي 240 ساعت آينده در مشهد خداييش راضي کنندست که حدود 45 ميلي متر برف مداوم داره

DR WHO

کاربر ويژه

Some Californians would like to think their brief but potent bouts of drought-busting storms were brought by what has been a marginal ocean warming of the tropical Pacific.

But San Francisco still just had its driest January on record.

And while some global weather patterns have been similar to what would be expected during an El Niño, the main characters of the phenomenon have not really set in.

This has baffled scientists since computer models had consistently predicted a major El Niño warming event would develop in 2014.

Australia’s Bureau of Meteorology says that temperatures across the Pacific have recently returned to a “neutral” level between what would be considered an El Niño and a La Niña.

But the Japan Meteorological Agency says the atmospheric jury is still out.

It predicts there is a 50 percent chance that El Niño will re-emerge during the Northern Hemisphere summer.

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
کل خراسان ها قرمزه بعد ناراحتین :|:|:|:|:|:|:|:|
یه چیز که بعیده رخ بده این همه بارش برای کل ایرانه...نمیشه از شرق تا غرب از شمال تا جنوب بباره اونم اینقدر خوب!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
c857a9fc08101b7e87fda1f9e9c3e5bc.jpg

819bc7181cbceea8c02ab8977b4123a3.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بعضی ها واقعا دیگه اند ناشکری هستن بیشتر از ۷۰ میلیمتر پیشبینی شده بازم ناشکری میکنن دعا کنین همین بیاد که اگه بشه واقعا رویایی هست

Ahmad7777

New member
دوستانی که میگفتند انجمن خیلی خلوت شده باید علتش رو فهمیده باشند.فقط کافیه آپدیت عالی یا بارش خوب داشته باشیم که اینجا منفجر بشه.:گل::گل:

تازه الان فقط آپدیت ها رویایی شده.وای به اون روزی که این آپدیت ها محقق بشه.آیا 17 اسفند 91 در هفته ی آینده تکرار میشود؟؟؟؟
:گل::گل:

ali_kermanshah

کاربر ويژه
با توجه به تجربه ی تلخ دی ماه
الان بیشتر مدل نیرو دریایی را مهم میدونم
وگرنه gfs و ecm خیلی متغییرن و مثل سابق دقیق نیستن یا لااقل برای منطقه ما اینطوره .

وحید - مشهد

کاربر ويژه
امیر محسن عزیز اگر فرصت شد با نگاه سه بعدی به نقشه ای سی ام علت پیش بینی بارش خوب با توجه به نزول دمای آب منطقه نینو رو برای ما توضیح بدید . ممنون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن عزیز اگر فرصت شد با نگاه سه بعدی به نقشه ای سی ام علت پیش بینی بارش خوب با توجه به نزول دمای آب منطقه نینو رو برای ما توضیح بدید . ممنون
وحید جان
باید ابتدا سالهای مشابه رو آنالوک و مقایسه کرد.
شاید النینو منجر به پارشی نقاط خاصی از ایران در پاییز و کم بارشب برخی نقاط دیگه در زمستان میشه.
شاید فاز خنثی یا حتی لانینا واسه یه جاهایی از ایران بهتره؛دقیقن مث امریکا.
خیلی چیا باید بررسی بشه.
من فردا دارم میدم قوچان جلس؛ امشب وقت تنگه ولی به امید خدا برگردم سعی میکنم بیشتر به تحلیل این سامانه بپردازم.

felan123

New member
آیا ما بیدار میباشیم 40 میلی برف در سمنان یا خدا اگه بشه فکر کنم قطب شمال بشه
به امید تو خدا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا