درود بر دوستان عزیز
تبریک ویژه عرض میکنم خدمت همشهری های عزیزم دشت رحمت های الهی رو طی چندروز گذشته بخصوص امروز..امروز واقعا عالی بود..طوری شده که با بارون هم به نهایت شوق و خوش حالی میرسم!!دیگه برف اومدن واسم اهمیتی نداره..همین که روزهای زمستان هم مرطوبه و بارش داریم خیلی حال میکنم..خدارو از این بابت بسیار سپاس گزاریم..:گل:
دوستان سایت نیروی دریایی برای من باز نمیشه..میشه یه اسکرین شات بگیرین و بذارید تو انجمن فریم های خوبش رو؟؟؟:احترام::خجالت2:
واوووووووو..فوق العاده ست..سپاس فراوان از هادی عزیز:گل::احترام::شاد2::شاد:
فکرمیکنم هیچ مدلی به غیر از نیروی دریایی بارش امروز رو درست پیش بینی نکرده بود..امید محقق شدن این پیش بینی انجام شده
خواهش ميکنم محمد جان
فعلن مدل ها خيلي بالا پايين دارن اميدوارم وضعيت جوري رقم بخوره که کل کشور بارش هاي بسيار سنگين و بي خطري را تجربه کنند
دم شما گرم..هادی جان اینطور که من برداشت کردم نیروی دریایی کمترین خطا رو در ارائه ی پیش بینی های کوتاه مدت داشته،درسته؟؟؟چون فکرکنم از روز جمعه اعتقاد راسخی داشت بر بارش خوب در مشهد..ای سی ام و جی اف اس که کلا پرت هستن..
۶° c بارش باران جهت باد: جنوب شرقی |
سرعت باد: ۶ متر بر ثانیه, ۲۱ کیلومتر بر ساعت نم نسبی: % ۸۱ دید افقی: ۸۰۰۰متر بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۸ میلیمتر بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۱° c کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۵° c |
* |