Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
امیر امروز تا چه ساعتی قوچان بودی؟
تا ساعت 2 بعدش هم جات خالی با اساتید اومدیم هتل خیام نهار زدیم به بدن:خجالت2:
امیر امروز تا چه ساعتی قوچان بودی؟
کانادا هم خيلي بد زده واسه کل کشور
اوه مای گاد
تا ساعت 2 بعدش هم جات خالی با اساتید اومدیم هتل خیام نهار زدیم به بدن:خجالت2:
امیرمحسن جواب مارو نمیدی عااایا؟
بیخیال سامان جان
بیا شما هم طرفدار نیروی دریایی بشو و با ما همسو و هم جناح شو
آخه از این ودر چنال کی بخاری بلند شده که این دفعه بشه.
من که توی راه راستم محسن جان. زنده باد نیروی دریایی usaخدایا به حق این ساعت این حاج محسن ، سامان و محمد رضای عزیز رو به راه راست هدایت بفرما
الهی آمین
شما هم قراره به راه راست هدایت بشی ظاهرا!!!!!!!!!!!!!!!
سوتال شما چی بود؟
ندیدم بخدا![/QUOTE
حالا چرا قسم میخوری میدونم ندیدی خخخ.
برف تاکی ادامه داره داداش؟
سوتال شما چی بود؟
ندیدم بخدا![/QUOTE
حالا چرا قسم میخوری میدونم ندیدی خخخ.
برف تاکی ادامه داره داداش؟
خواهش میکنم
سمت ما که خبر نیست پس یحتمل برف شما هم رگباری و موقته بنظرم. زیاد روش حساب فعلا باز نکیند. چون تصویر ماهواره ای هم ابر پوشش ابر چندانی رو نشون نمیده
به خدا امیر جان اگه فقط یک برف درست بیاد به راه راست کج مایل اوریب هرچی که شما بگین من یکی هدایت میشم واقعا دلم واسه یک برف نوردی شبانه لک زده..خواهش میکنم
سمت ما که خبر نیست پس یحتمل برف شما هم رگباری و موقته بنظرم. زیاد روش حساب فعلا باز نکیند. چون تصویر ماهواره ای هم ابر پوشش ابر چندانی رو نشون نمیده
البته اینم بگما.....
که ای دوستان و کسانیکه ایمن اوردید دو موج دیگر بارشی باقیست یکی موج اخر هفته که جریانات غربی پیروز میشه احتمالا
و یکی هم موج اویل هفته اینده که جریانات شمالی پوزه جریانات غربی رو میزنه و به خاک میماله و
البته بدانید و آگاه باشید که مشهد ما رستگار خواهد شد
محسن جان من اینجوری دوست دارم:
سامان جان
موج شمالی+ غربی+جنوب غربی یعنی بارش مطلوب در مشهد عزیز
موج شمالی به تنهایی به وساحل شمالی دریای کاسپبین و بصورت خیلی خوشبینانه به قوچان حال میده ولا غیر.................................
خط بارش در مرزهای خراسان شمالی نشون میده پرفشار شمالی دقیقا باید در جایی باشه که الان هست .