• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
تو هیچ کدوم از فریم های نیروی دریایی کانتر 540از مشهد عبور نمیکنه..ولی بازم خداروشکر بابت همین بارندگی های پیشبینی شده..

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
تفاوت 4 آپديت جي اف اس رو ببينيد!!!
0.png
-1.png-2.png-3.png

بعد به نظرتون مدل قابل اطميناني هست؟

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

خدا رو شکر قوچان دیشب در آخرین ساعات فعالیت سامانه، یقه این موج رو گرفت! و حقش رو با 6/1 بارش برف دریافت کرد مجموع بارش قوچان از این موج 10 میل

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Forecast
The report was made 1 hour and 5minutes ago, at 11:00 UTC
Forecast valid from 16 at 12 UTC to 17 at 18 UTC
Wind 6 m/s from the Southeast
Visibility: 6000 m
Scattered clouds at a height of 610m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 16 at 09 UTC to 16 at 12 UTC
Few clouds at a height of 610 m,Cumulonimbus.
Broken clouds at a height of 610 m
Overcast at a height of 2743 m
Broken clouds at a height of 244 m
Overcast at a height of 2134 m
Probability 30% :
Temporary
from 17 at 00 UTC to 17 at 03 UTC
Visibility: 4000 m
rain, snow
Becoming
from 17 at 03 UTC to 17 at 05 UTC
Scattered clouds at a height of 610m
Broken clouds at a height of 2743 m

abtinT

کاربر ويژه
طبق پیشبینی نروژ تا ساعت 6 باید تهران 2 میل بباره
محله ما هم باید فردا صبح 4 میل بارش برف داشته باشه

سیبری

کاربر ويژه
بنده حقیر اون زمان که آپدیتهای پیاپی و رویایی سایتها و نقشه ها چشمها رو خیره و قلبها رو تسخیر کرده بود و صدای به به و چه چه هواشناسان از مشرق تا مغرب این سرزمین گوش فلک و افلاک را کر کرده بود فقط وفقط سکوت پیشه کردم و دلم مثل سیر و سرکه می جوشید و خوف آن داشتم تمام آرزوها بر باد رفته و و کاخ امید امیدوران ویران گشته و مع الاسف دیدید شد آنچه شد!

اما امروز ایمان قلبی دارم آنچنان که به سپیدی روز و سیاهی شب ایمان دارم که سیستم پیش رو برای قوچان به تمامی محقق گشته و سپیدی برف سنگین قوچان مرا در پیشگاه شما رو سفید خواهد کرد

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بنده حقیر اون زمان که آپدیتهای پیاپی و رویایی سایتها و نقشه ها چشمها رو خیره و قلبها رو تسخیر کرده بود و صدای به به و چه چه هواشناسان از مشرق تا مغرب این سرزمین گوش فلک و افلاک را کر کرده بود فقط وفقط سکوت پیشه کردم و دلم مثل سیر و سرکه می جوشید و خوف آن داشتم تمام آرزوها بر باد رفته و و کاخ امید امیدوران ویران گشته و مع الاسف دیدید شد آنچه شد!

اما امروز ایمان قلبی دارم آنچنان که به سپیدی روز و سیاهی شب ایمان دارم که سیستم پیش رو برای قوچان به تمامی محقق گشته و سپیدی برف سنگین قوچان مرا در پیشگاه شما رو سفید خواهد کرد
محسن جان چقدر پیش بینی میکنی قوچان از جمعه تا دوشنبه برف بیاد؟

samann

کاربر ويژه
نینو 3.4 به 0.558 رسید اپدیت نوسان قطبی و نوسان اطلس شمالی هم عالی. روز خوبی بود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آپدیت نیروی دریایی عالی بوده..خداروشکر..تو پست ها میخوندم دیدم هادی نوشته بودن که بیشتر بارش ها بصورت بارونه..ولی تراز 850 روکه چک کردم دید بیشتر فریم ها فریزینگ لول روی مشهد ا0 هم گذشته و به منفی 3 هم رسیده..درواقع خطوط آبی که بیانگر فریزینگ لول هست در بیشتر فریم ها تا سرخس هم رفته بود..باید دید نظر اساتید چیه در این خصوص

استاد سامان سلام..آیا هنوز سر وعده ی خود هستید مبنی بر بهبودی آپدیت ها از امشب؟!؟البته نیروی دریایی که فوق العاده بوده از دیروز

samann

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آپدیت نیروی دریایی عالی بوده..خداروشکر..تو پست ها میخوندم دیدم هادی نوشته بودن که بیشتر بارش ها بصورت بارونه..ولی تراز 850 روکه چک کردم دید بیشتر فریم ها فریزینگ لول روی مشهد ا0 هم گذشته و به منفی 3 هم رسیده..درواقع خطوط آبی که بیانگر فریزینگ لول هست در بیشتر فریم ها تا سرخس هم رفته بود..باید دید نظر اساتید چیه در این خصوص

استاد سامان سلام..آیا هنوز سر وعده ی خود هستید مبنی بر بهبودی آپدیت ها از امشب؟!؟البته نیروی دریایی که فوق العاده بوده از دیروز

سلام محمد عزیز
اپدیتها بهتر میشن همه شاخصها اینو نشون میده،اعتقاد من به همین شرایطه که سه خاص انسو ao nao به فاز مثبت برن که خداروشکر داره رخ میده فقط دعا کنید انسو بهمون رکب نزنه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد عزیز
اپدیتها بهتر میشن همه شاخصها اینو نشون میده،اعتقاد من به همین شرایطه که سه خاص انسو ao nao به فاز مثبت برن که خداروشکر داره رخ میده فقط دعا کنید انسو بهمون رکب نزنه

سپاس فراوان..فقط اگه انسو همینطور مثبت بمونه شکل بارش ها بصورت بارون نمود پیدا میکنه نه؟؟در واقع تاثیر nao ao هیچ میشه و ریزش سرما بیشتر نمیشه نه؟؟؟

samann

کاربر ويژه
سپاس فراوان..فقط اگه انسو همینطور مثبت بمونه شکل بارش ها بصورت بارون نمود میکنه نه؟؟در واقع تاثیر nao ao هیچ میشه و ریزش سرما رو بیشتر نمیشه نه؟؟؟
مثبت شدن نوسان قطبی باعث نفوذ سرما به عرضهای پایین تر جغرافیایی میشه.
شرایط النینو که در اون باید انسو بالاتر از 0.5 قرار بگیره باعث تعدیل هوا و افزایش بارشها میشه. شرایط خنثی انسو باعث خشکی و گرمایش میشه.
شرایط لانینا باعث قدرت گرفتن سیستمهای پرفشار در منطقه میشه که احتمال بلاکینگ رو افزایش میده.
اگه دقت کرده باشین زمانی اون برفهای پرپشت واسه شمال شرق دیده میشد که انومالی دما در ناحیه NINO3.4 برابر 0.876 بود. الان این شاخص حدود 0.55 هست.
یعنی اینجوری بگم که اگر نینو به اون افزایش قبل برسه اپدیتهای رویایی قبل تکرار میشه. در این بین افزایش AO هم تاثیر داره ولی در حال حاضر نه به اندازه انسو.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
مثبت شدن نوسان قطبی باعث نفوذ سرما به عرضهای پایین تر جغرافیایی میشه.
شرایط النینو که در اون باید انسو بالاتر از 0.5 قرار بگیره باعث تعدیل هوا و افزایش بارشها میشه. شرایط خنثی انسو باعث خشکی و گرمایش میشه.
شرایط لانینا باعث قدرت گرفتن سیستمهای پرفشار در منطقه میشه که احتمال بلاکینگ رو افزایش میده.
اگه دقت کرده باشین زمانی اون برفهای پرپشت واسه شمال شرق دیده میشد که انومالی دما در ناحیه NINO3.4 برابر 0.876 بود. الان این شاخص حدود 0.55 هست.
یعنی اینجوری بگم که اگر نینو اون به اون افزایش قبل برسه اون اپدیتهای رویایی تکرار میشه. در این بین افزایش AO هم تاثیر داره ولی در حال حاضر نه به اندازه انسو.

به به..ممنون استاد سامان عزیز

پس درواقع میشه اینطوری که با افزایش نینو3.4 ما شاهد افزایش برف در منطقه خواهیم بود..انشاالله که همینطور مثبت باقی بمونه و بیشتر هم بشه روند مثبت شدنش..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا