• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
nvg10.prp.108.swasia.gif

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

خيلي سپاسگذارم از زحماتت محمدرضا جان
در مورد اخبار هم چون اصلن نميبينمش هيچ نظري ندارم:خجالت2:

خواهش میکنم هادی جان
در خدمتیم قربان
این واس ما خوبه حالا؟....ببخشید دیگه اطلاعاتمون محدوده

خیرمقدم عرض میکنم:احترام:

از سایر دوستان هم خواهش میکنم در صورتیکه نظری در مورد بخش هواشناسی اخبار 20:45 استان دارن بفرمایند

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
تمام مدل ها به اتفاق نسبت به آپديت قبلشون براي شمال شرق بد آپديت کردند

rahsazan

کاربر ويژه
[FONT=BMitra !important]اخطاریه شماره 57 دوشنبه مورخ 93/11/27

3.jpg

پیرو اطلاعیه شماره 94 یکشنبه مورخ 93/11/26 به اطلاع می رساند به سبب بارش برف، در روز سه شنبه اختلال در تردد جاده های کوهستانی منتهی به استانهای چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و شمال و شرق استان خوزستان پیش بینی می گردد. لذا توصیه می شود اقدامات و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارات احتمالی به عمل آید.

babak2006

کاربر ويژه
هادی جان اگه امکانش هست بزار این دوتا رو ببینیم کجا رفته مرکز بارش ها
ببخشید من ادرسشون رو نمی دونم واگرنه مزاحم نمی شدم

samann

کاربر ويژه
درود بر دوستان
تمام مدل ها به اتفاق نسبت به آپديت قبلشون براي شمال شرق بد آپديت کردند

برادر من صبر كن. شمام كم طاقتي كه.
انسو الان به راه راسته. نوسان قطبي و نوسان اطلس شمالي امروز در حال نزوله
ao.sprd2.gif
بذار نزولشو بكنه و بعد اون صعود حماسيش شروع بشه تا وضعيت درست شه.
در ضمن همين اپديت بد كه شما ميگي احتمال بارش برف در روز شنبه شب و يكشنبه رو به دليل افزايش سرماي همراه با بارش بيشتر كرده.

seyyedalireza

مدیر موقت
باز نزدیک وقوع بارش شد واپديت ها ضعیف شدن و کم کم میتونیم بگم دیگه نمیشه اعتماد کرد هر وقت کم بزنن باید منتظر خیلی خوب بود وهر وقت از چند روز قبل اپديتش عالی باشه و کم کم ضعیف بشن دیگه باید منتظر بارش کمی باشيم

samann

کاربر ويژه
يك نكته ديگه هم بگم كه دوستان تا 10 روز اينده در خدمت دو موج هستيم كه اوليش 4شنبه و 5شنبه است و دوميش اوايل هفته اتي است.
انتظاراتتون رو از موج دوم به مراتب بالاتر از موج اول ببينيد.
فعلا تا درودي ديگر. بدرود

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
فعلن تا 102 ساعت آينده ecmwf يک حال اساسي به غرب و دامنه هاي جنوبي البرز داده

abscom

New member
A shift in western tropical Pacific sea level trends during the 1990sMerrifield, M. A., J. Climate, 24, 4126-4138, doi:10.1175/2011JCLI3932.1, 2011.
Pacific sea surface height trends from satellite altimeter observations for 1993-2009 are examined in the context of longer tide gauge records and wind stress patterns. The dominant regional trends are high rates in the western tropical Pacific and minimal to negative rates in the eastern Pacific, particularly off North America. In the western tropical Pacific, tide gauge records indicate that the recent high rates represent a significant trend increase in the early 1990s relative to the preceding 40 years. This sea level trend shift in the western Pacific corresponds to an intensification of the easterly trade winds across the tropical Pacific. In the eastern Pacific, tide gauge records exhibit higher-amplitude decadal fluctuations than in the western tropical Pacific, and the recent negative sea level trends are indistinguishable from these fluctuations. The shifts in trade wind strength and western Pacific sea level rate resemble changes in dominant global modes of outgoing longwave radiation and sea surface temperature. It is speculated that the western Pacific sea level response indicates a general strengthening of the atmospheric circulation over the tropical Pacific since the early 1990s that has developed in concert with recent warming trends. For a comparison of multidecadal sea level variations to Pacific climate indices, please see Merrifield, M. A., P. R. Thompson, and M. Lander, 2012. Multidecadal sea level anomalies and trends in the western tropical Pacific, Geophys. Res. Lett., 39, 13, doi:10.1029/2012GL052032.
MM_Fig9.jpg

Comparison of average western tropical Pacific sea level and the amplitude of zonal wind stress averaged across the Pacific between 20°S and 20°N and from 150°E to the eastern boundary.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا