• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
هواشناسي کانادا تا پايان فعاليت سيستم در ايران

21vs7fb1qps5qo4l79g.png
u4y5hxpd34j0vhqs76p.png

samann

کاربر ويژه
سامان جان کجا؟لطفا احساسی عمل نکن عزیزدل.:گل::گل:
اینجا به قول امیرمحسن همه پیش بینی میکنند نه پیشگویی.بعدشم اگه خدا بخواد مشهد میخواد به زودی رخت سفید به تن کنه باید شاد باشیم نکه ناراخت و قهر و......
:ناراحت::ناراحت:

والا احمد جان من اگه وقت میذارم میام اینجا و نظر میدم اولا به خاطر شما دوستان خوبمه و ثانیا به خاطره دله خودمه که هواشناسی رو دوست دارم..
اگه یه مطلبی میذارم و از یه شاخصی تعریف میکنم نه به خاطره لجبازی با کسیه و نه اینکه دارم پیشگویی میکنم.
بهترین هواشناسان دنیا هم نمیتونن به طور قطع و فاطع نسبت به یه شاخصیٍٍ، سیستمی و ....نظر بدن
هواشناسی علم نسبیه. هر کس نظر خودشو داره. نباید با هم لجباری کنیم.
من از خدامه که توی مشهد برف بیاد بارون بیاد و ...
الان به نظر من شانس برف مشهد کم شده. دلیلش اینه که باز انسو داره به خنثی نزدیک میشه. حالا الان دوستان میان و میگن این نقشه ها اینو نمیگه . خوب من اصلا به اون نقشه ها توجه ندارم از روی اونها نمیگم بارش مشهد خوبه یا نه .
یادتون باشه گفتم روی موج دوم بیشتر از این موج حساب کنین. اما همه اینها منوط به اپدیتهای انسو است.

samann

کاربر ويژه
الان طبق اپدیت ظهر نروژ باید تا الان 8 الی 9 میل بارون میامد. آیا آمد.؟؟؟
سیستمی قبلی گفت 3 میل میاد 20 میل امد...
پس این رنگ و نقشها زیاد قابل استناد نیست.

samann

کاربر ويژه
هواشناسي کانادا تا پايان فعاليت سيستم در ايران

21vs7fb1qps5qo4l79g.png
u4y5hxpd34j0vhqs76p.png
طبق تجربه میگم.
نمیتونه هم شمال شرق ایران بارشش و بارش برفش خوب باشه و هم ترکمنستان.
این الگو ایده ال مشهد نیست.ایده ال ما زمانیست که خط بارش مرزهای ایران باشه.

Ahmad7777

New member
والا احمد جان من اگه وقت میذارم میام اینجا و نظر میدم اولا به خاطر شما دوستان خوبمه و ثانیا به خاطره دله خودمه که هواشناسی رو دوست دارم..
اگه یه مطلبی میذارم و از یه شاخصی تعریف میکنم نه به خاطره لجبازی با کسیه و نه اینکه دارم پیشگویی میکنم.
بهترین هواشناسان دنیا هم نمیتونن به طور قطع و فاطع نسبت به یه شاخصیٍٍ، سیستمی و ....نظر بدن
هواشناسی علم نسبیه. هر کس نظر خودشو داره. نباید با هم لجباری کنیم.
من از خدامه که توی مشهد برف بیاد بارون بیاد و ...
الان به نظر من شانس برف مشهد کم شده. دلیلش اینه که باز انسو داره به خنثی نزدیک میشه. حالا الان دوستان میان و میگن این نقشه ها اینو نمیگه . خوب من اصلا به اون نقشه ها توجه ندارم از روی اونها نمیگم بارش مشهد خوبه یا نه .
یادتون باشه گفتم روی موج دوم بیشتر از این موج حساب کنین. اما همه اینها منوط به اپدیتهای انسو است.

سلام سامان جان.ممنونم برگشتین.امیدوارم با قدرت به کارتون ادامه بدین.همین رقابت های سالم و پیش بینی های جذاب هست که ایران انجمن اینقدر پرچمش بالاست.:iranjoman::ایرانجمن:

وان ودر هنوز سر حرفش هست.راستی دوستان من و سید علی رضا تو واتس اپ یک گروه هواشناسی زدیم حدودا الان به 10 نفر رسیدیم.از استاد سامان و آقا امیرمحسن و هادی آقا و بقیه دوستان دعوت میکنم شماهم به این گروه به پیوندین.خیلی خوشحال میشم حداقل یکی از این اساتید تو این گروه باشن.:گل::گل::گل::گل:

hamed2148

کاربر ويژه
ایول ب سامان گل ۰۰۰
نمیدونم چرا بعد این همه فعالیت تو انجمن هنوز کاربر عادی هستی اگه دست من بود متخصص بخش هواشناسی میکردم ولی۰۰

هرکسی یک عقیده داره و همه باید ب عقاید همدیگه احترام بزاریم تا بتونیم بهترین پیش بینی رو بکنیم ۰۰۰

بشخصه عقیده ب بارش سنگین برف ندارم در مشهد ۰۰۰ بارش برف تو شمال تهران سنگینه و البته زنجان همدان

واقعا از اینکه سرمای بی موقع نمیاد خوشحالترم و بعیده دمای مشهد از یکی دو درجه زیر صفر کمتر بشه و این یعنی سلام بهار

شمال کشور بارونیه مثل همیشه

سیبری

کاربر ويژه
البته حامد جان ما گرمای بی موقع داریم الان و گر نه سرمای اول اسفند اونهم واسه شمالشرق و مشهد که حتی تو عید هم هر سال برف داره بی موقع نیست

samann

کاربر ويژه
سلام سامان جان.ممنونم برگشتین.امیدوارم با قدرت به کارتون ادامه بدین.همین رقابت های سالم و پیش بینی های جذاب هست که ایران انجمن اینقدر پرچمش بالاست.:iranjoman::ایرانجمن:

وان ودر هنوز سر حرفش هست.راستی دوستان من و سید علی رضا تو واتس اپ یک گروه هواشناسی زدیم حدودا الان به 10 نفر رسیدیم.از استاد سامان و آقا امیرمحسن و هادی آقا و بقیه دوستان دعوت میکنم شماهم به این گروه به پیوندین.خیلی خوشحال میشم حداقل یکی از این اساتید تو این گروه باشن.:گل::گل::گل::گل:

مرسی احمد جان
خیلی دوست دارم بیام. در اسرع وقت بهتون ملحق میشم. شما همیشه نسبت به من لطف دارین

samann

کاربر ويژه
ایول ب سامان گل ۰۰۰
نمیدونم چرا بعد این همه فعالیت تو انجمن هنوز کاربر عادی هستی اگه دست من بود متخصص بخش هواشناسی میکردم ولی۰۰

هرکسی یک عقیده داره و همه باید ب عقاید همدیگه احترام بزاریم تا بتونیم بهترین پیش بینی رو بکنیم ۰۰۰

بشخصه عقیده ب بارش سنگین برف ندارم در مشهد ۰۰۰ بارش برف تو شمال تهران سنگینه و البته زنجان همدان

واقعا از اینکه سرمای بی موقع نمیاد خوشحالترم و بعیده دمای مشهد از یکی دو درجه زیر صفر کمتر بشه و این یعنی سلام بهار

شمال کشور بارونیه مثل همیشه
شما لطف دارین حامد جان . القاب مهم نیست. همین که شماها نظرات رو میخونین .لایک میکنین واسه من کافیه. همتونو دوست دارم و امیدوارم امسال نرمال و حتی شاید که فرانرمال بشیم.
والا اینو اول زمستون گفتم که امسال معتدله و نباید انتظار سرمای ناهنجار داشته باشیم. :گل:
توی چند سال اخیر سال 90 یک سال نمونه بود واقعا از هر حیث خوب بود

آخرین ویرایش:

Ahmad7777

New member
مرسی احمد جان
خیلی دوست دارم بیام. در اسرع وقت بهتون ملحق میشم. شما همیشه نسبت به من لطف دارین

ممنون سامان جان.پس منتظرتون هستم.
بقیه دوستان هم اگه دوست دارن بیان شمارشون رو خصوصی بفرستند.استاد امیرمحسن و هادی جان منتظر شماهم هستیم.

راستی اونایی که میگن زدن گروه در شبکه مجازی باعث افت یا تعطیلی ایران انجمن میشه اشتباه فکر میکنند.اگه دقت کنی کسایی که تو گروه واتس اپ هستند فعالیت بیشتری هم اینجا دارند.
خیلی خوشحال میشیم بقیه دوستان و اساتید به این گروه اضافه بشن.
:گل:

hamed2148

کاربر ويژه
حاج محسن امسال سال شمال شرق ایران نیست از نظر سرمایش فکر کنم کمترین دمای امسال قوچان منهای یازده باشه ک این یعنی فاجعه و از مشهد نمیگم ک روم نمیشه اصلا حرف سرما رو بزنم ۰۰۰ واقعا امسال با کاپشن بهاری سرکار میرفتم و این هم یعنی فاجعه۰۰۰
امسال یک چیز دیگه برای همه ثابت شد ک لزوما سرد شدن شمال شرق آمریکا و کانادا باعث یخبندان شمال شرق نمیشه چون یکی از سرد ترین زمستونای اونجا بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا