• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
هوای اینجا مثل دفعات آتی قبل بارندگی کمی مه آلود شده و باد سردی داره که نشان از یک سرمای نا هنجار است

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
سلام بر شما

مهم تر پدیده بارش برف و باران ، سرمای وحشتناکی هست که قراره ایران ما رو فرا بگیره

و بد تر همه اینکه کانتر 540 تا بوشهر پایین میاد

البته این اولین بار نیست که اتفاق میفته و سال های اخیر هم شاهد نفوذ 540 تا بوشهر بوده ایم

خدا بخیر کنه

در ضمن محمد از بجنورد عزیز ، خوش امدی
:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر شهاب عزیز

سپاس از لطفت دادا..شهاب مشهد چندسانت برف میباره بنظرت؟؟؟؟متئو گرامی-چیزی نداری واسمون دادا؟؟؟

golil

کاربر ويژه
من هم به هم استانی عزیزم محمد از بجنورد که استاد بنده هستند رو خیر مقدم می گم

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
اواخر هفته بعد مشهد برف سنگینی خواهد داشت.

شکی ندارم که برف سنگین خراسان را در بر خواهد گرفت.

درود بر شهاب عزیز

سپاس از لطفت دادا..شهاب مشهد چندسانت برف میباره بنظرت؟؟؟؟متئو گرامی-چیزی نداری واسمون دادا؟؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من هم به هم استانی عزیزم محمد از بجنورد که استاد بنده هستند رو خیر مقدم می گم

عرض ارادت و احترام دارم خدمت فرهاد عزیز از شیروان..سپاس از لطف جنابعالی..والا بنده ی حقیر شاگردی بیش نیستم در جوار استادی همچون امیرمحسن،دکتر بهروز،آرش عزیز از تهران و سامان عزیز و سایر اساتید موجود در انجمن..در حق این بزرگواران جفا میشه اگر من رو هم استاد بنامی فرهاد عزیزم:گل::دوست:

با اینکه هم اکنون ساکن مشهد هستم ولی فکر و ذهنم همچنان به استان دوست داشتنی و مردمان خونگرم و مهمانواز خراسان شمالی معطوف شده و هر آپدیت ابتدا بجنورد و استان خراسان شمالی رو چک میکنم:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اواخر هفته بعد مشهد برف سنگینی خواهد داشت.

شکی ندارم که برف سنگین خراسان را در بر خواهد گرفت.

به به..به به..خدا از دهنت بشنوه شهاب جان..انشاالله..وضعیت همراهی دریاهای جنوبی چطوره؟؟؟کدوما همراه و کدوما بلاک هستن؟؟

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
ممل جان ، سیستم اواخر هفته بعد را هوای بسیار سرد عرض های بالا هماهر می کنه پس طبیعی هست که عمده ریزش ها به صورت برف رخ بده.

ضمن اینکه رطوبت مدیترانه و دریای سیاه و دریای مازندران ، در سیستم هفته اینده چشمگیر تر از رطوبت دریاهای جنوب است.

اگر دریاهای جنوب رطوبت رسانی می کردند ، بدون شک الان جنوب کشور هم بارانی می شد.

متاستفانه فعلا دریای سرخ در خواب زمستانی هست و خبری از بیدار شدن نیست.

و لذا هموطنان جنوبی من در دهه سوم زانویه منتظر بارش های مطلوب و فراگیر در دیارشان باشند.

به به..به به..خدا از دهنت بشنوه شهاب جان..انشاالله..وضعیت همراهی دریاهای جنوبی چطوره؟؟؟کدوما همراه و کدوما بلاک هستن؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان

هواشناسی کانارا

97a6978e903b87ceab4ad1be4989b072.jpg

41f684897a4a87ac8f2627c31cef6298.jpg

در ضمن هنوز سر حرفم برای بارش از فردا بعد از ظهر به بعد برای سطح استان هستم؛ حتی اگه مدلها بارشی نشون ندهند. فردا شب و بامداد شنبه هم مشهد بارش داره

ali_kermanshah

کاربر ويژه
ممل جان ، سیستم اواخر هفته بعد را هوای بسیار سرد عرض های بالا هماهر می کنه پس طبیعی هست که عمده ریزش ها به صورت برف رخ بده.

ضمن اینکه رطوبت مدیترانه و دریای سیاه و دریای مازندران ، در سیستم هفته اینده چشمگیر تر از رطوبت دریاهای جنوب است.

و لذا هموطنان جنوبی من در دهه سوم زانویه منتظر بارش های مطلوب و فراگیر در دیارشان باشند.
سلام شهاب جان
نظرت در مورد وضعیت ما چیه ؟؟

Jacob7

New member
وضع اهواز خیلی خرابه مدتهاست بارون که هیچی حتی ابری هم نیست که بباره تو کل دوران سالهای زندگیم اینقد خشک ندیدم هوا رو ... دوستان به نظرتون این وضع تو این منطقه تا کی ادامه داره

Sent from my SM-G900H using Tapatalk

abtinT

کاربر ويژه

شهاب نظرت درباره تهران چیه ؟

mmh1982

New member
سلام امیر محسن خان دیشب گفته بودی منطقه
گلستان برای موج سراسری هفته بعد برفی نداره ولی نقشه ها چیز دیگه ایی میگن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا