• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بیست و چند سال هست که روز و شبهای زمستون به آسمون خیره میشم این مدلیشو ندیده بودم

آسمون باز شده و ابرها با سرعت حرکت میکنن ن تو ترازهای مختلف ولی جهتشون بصورتیه که نمیشه تشخیص داد
و مدام در حال تغییر هستند

عرض درود و بامدادان بخیر دارم خدمت جناب مهندس میری عزیز

جناب مهندس این چیزی که میبینید کاملا طبیعیه..ابرهای گرم و مرطوب دارن جاشونو میدن ابرهای سرد و مرطوب شمالی..همون بحث تغییر توده هوا و...
جناب مهندس من گوشیمو عوض کردم میشه به شمارم زنگ بزنید تا منم شمارتونو دوباره سیو کنم؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
هفته پیش یکشنبه از نظر بارش باران روز بسیار خوب و زیبایی رو گذروندیم..آیا این یکشنبه هم حماسی عمل خواهد کرد و روز خاطره انگیزی از نقطه نظر بارش برف برای شمالشرق نشینان ثبت خواهد کرد؟!؟با هم به انتظار مینشینیم و خواهیم دید که تقدیر چگونه برای ما رقم خواهد خورد..

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب..ظاهراً علی موند و حوضش!!:خنده1:
منم برم بخوابم.. انگار نه انگار که فردا صبح کلاس دارم!به امید دیدن کریستال های برف سر به بالین میذارم..یه حسی بهم میگه حاج محسن صبح زود میخواد هممونو شگفت زده کنه!!انشاءالله.. تا ببینیم چه می شود.. خب..شب بخیر دوستان عزیز.. فعلا..بدرود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
فقط در مورد آپدیت نیروی دریایی بگم که اگه محقق بشه مدفونیم در زیر برف!!انشاءالله به :خنده1:
سه فریم با مجموع بارش 40میلمتری و کانتر 540 برای مشهد در نظر گرفته!!
من برم یه آب قندی درست کنم و بخورم..ضربان قلبمم رفته بالا..سکته نکنم ایشالا صلوات رو بفرست :خنده1:
فعلا دوستان

Amir-Hossein

کاربر ويژه

خیلی جالب بود ، همشو خوندم ، مردم عجب نظرات جالبی داشتن...
ممنون هادی عزیز

الان باد نسبتا شدید و سردی میوزه ، یه چیزایی هم نم نمک میباره!

Sent from my WT19i using Tapatalk

Amir-Hossein

کاربر ويژه
خب..ظاهراً علی موند و حوضش!!:خنده1:
منم برم بخوابم.. انگار نه انگار که فردا صبح کلاس دارم!به امید دیدن کریستال های برف سر به بالین میذارم..یه حسی بهم میگه حاج محسن صبح زود میخواد هممونو شگفت زده کنه!!انشاءالله.. تا ببینیم چه می شود.. خب..شب بخیر دوستان عزیز.. فعلا..بدرود

سلام محمد جان
منم هستم
هـــه دقیقا منم فردا کلاس دارم ولی از شوق برف هنوز خوابم نبرده!
انشاالله صبح چشممون به جمال سپید شهر روشن خواهد شد
شبت بخیر

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ای خدا فکر کنم توهم زدم..آخه اون چیزایی که امیرحسین عزیز بصورت نم نمک دارن میبینند؛من دارم بصورت کریستال های برف میبینم.. :تعجب2:
نه بارونه..داره شدت هم میگیره

Amir-Hossein

کاربر ويژه
ای خدا فکر کنم توهم زدم..آخه اون چیزایی که امیرحسین عزیز بصورت نم نمک دارن میبینند؛من دارم بصورت کریستال های برف میبینم.. :تعجب2:
نه بارونه..داره شدت هم میگیره

نه توهم نزدی محمد
الان دیگه دقیقا داره بارون میاد شدتش هم خوبه
ازون بارونایی که تا ساعاتی دیگه به برف تغییر موضع میده.

شب خوش

seyyedalireza

مدیر موقت
چه باد شدیدی در حال وزيدنه در مشهد خخخ دمای مشهد الان دیگه سه شده و تا یک ساعت دیگه دما برای برف آماده ي

seyyedalireza

مدیر موقت
طبق گفته مرتضی از قوچان مثل این که برف خیلی شدیدی داره قوچان و به همراه باد کولاک شده اونجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا