تبریک حاج محسن جانخدا روشکر روسفید شدم ، کم کم داشتم به خودم و قوچان شک میکردم
گفتم که برف قوچان با کاهش ناگهانی دما و کولاک از ظهر شروع میشه و خدا روشکر که همینگونه شد
قوچان از ساعت 1 برف شدیدی شروع شده والان کولاکه
محمد عکس بذار عزیز دل برادراصلاحیه
بین نغندر و کنگ هستم....حجم عکسام خیلی زیاده واسه همین نمیشه بذارم..سروصدای دوستان درمیاد :زبون:
محمد عکس بذار عزیز دل برادر
آفرین بهت
آفرین که رفتی و حالشو بردی
عجیب ترین گل سال در مشهد [h=2]در دقيقه 10 بازي دو تيم پديده و استقلالخوزستان اتفاق عجيبي رقم خورد. |
به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که این بازی در زمین ناهموار ورزشگاه ثامن و زیر برف نیمه اسفند مشهد برگزار می شود، پستی و بلندی های زمین و بارش روی چمن گل اول بازی را رقم زد. در دقیقه 10 محمد غلامی روی پاس بازیکن هم تیمی راهی دروازه استقلالخوزستان شد و با ضربه ای از فاصله 12 متری دروازه کریمی را باز کرد. اما این گل یک نکته ویژه داشت. اینکه پاس بازیکن هم تیمی هرگز به غلامی نمی رسید اما از شانس بد استقلالی ها توپ دقیقا روی نقطه ای فرود آمد که تبدیل به یک آب گیر کوچک شده بود و بنابراین در همان جا ایستاد تا غلامی زودتر از مدافعان استقلالخوزستان که فکر می کردند دروازهبانشان راحت این توپ را در اختیار می گیرد، در موقعیت بهتر گل برتری را به ثمر برساند. اگرچه تلاش غلامی برای رسیدن به توپ و تعقیب موقعیت قابل تحسین بود اما او هرگز به توپ نمی رسید اگر زمین به این شکل عجیبش خیس و ناهموار نبود. |