• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
https://instagram.com/p/z4dN29AhsZ/

73d61f39e74240e530f05924b5747306.jpg

سیدمهدی

New member
احمد اباد وکوهسنگی از صبح بارش عالی بود ولی یک ساعتی هست خیلی شدید میاد راحت از صبح تا حالا بالای 10 میل بارش داشتیم امیدوارم که فرودگاه هم بزنه این بارش رو

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ورزشگاه ثامن مثل بندر انزلی شده بعد فرودگاه مشهد اینقد کم ثبت میکنه.
خدا لعنت شون کنه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
وای منم دلو زدم به دریا و الان بین جاغرق و کنگ هستم..عالی میباره..درشت و شدید..جای دوستان حسابی خالیه..دوستان از مشهد جداشید و راه بیوفتید بیاید سمت ییلاقات..

سیبری

کاربر ويژه
خدا روشکر روسفید شدم ، کم کم داشتم به خودم و قوچان شک میکردم
گفتم که برف قوچان با کاهش ناگهانی دما و کولاک از ظهر شروع میشه و خدا روشکر که همینگونه شد

قوچان از ساعت 1 برف شدیدی شروع شده والان کولاکه

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اصلاحیه

بین نغندر و کنگ هستم....حجم عکسام خیلی زیاده واسه همین نمیشه بذارم..سروصدای دوستان درمیاد :زبون:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نیروی دریایی واسه سه شنبه هم برف سنگین در نظر گرفته واسه منطقه ما
خدا رو شکر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا روشکر روسفید شدم ، کم کم داشتم به خودم و قوچان شک میکردم
گفتم که برف قوچان با کاهش ناگهانی دما و کولاک از ظهر شروع میشه و خدا روشکر که همینگونه شد

قوچان از ساعت 1 برف شدیدی شروع شده والان کولاکه
تبریک حاج محسن جان

محمد بجنورد

کاربر ويژه

محمد عکس بذار عزیز دل برادر
آفرین بهت
آفرین که رفتی و حالشو بردی

ارادتمند استاد..والا میترسم بچه ها ناراحت شن..چشم میذارم..ولی منم همون تصاویری که شما چندساعت پیش به نمایش گذاشته بودید رو میذارم آ..ولی چشم..میذارم..
حقیقتا دلم طاقت نیاورد..
حاج محسن تبریک دادا..ایشالا بیاد سمت مشهد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ee34e4f6629e3eca0ce1075288c6a6ca.jpg

اینجا هنوز داره مطلوب میباره ولی بزودی باید بارش تبدیل به برف خالص بشه

Ahmad7777

New member
سلام خدمت دوستان و تبریک به همشهری های عزیزم بابت این روز بارانی.به حاج محسن عزیزم تبریک ومیگم به خاطر برف زیباشون.:گل::گل:

http://www.varzesh3.com/news/?itemid=1207673&title=%D8%B9%D8%AC%D9%8A%D8%A8-%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%DA%AF%D9%84-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B4%D9%87%D8%AF

عجیب ترین گل سال در مشهد
[h=2]در دقيقه 10 بازي دو تيم پديده و استقلال‌خوزستان اتفاق عجيبي رقم خورد.

[TD="align: left"]
00990313.jpg
[/TD]

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که این بازی در زمین ناهموار ورزشگاه ثامن و زیر برف نیمه اسفند مشهد برگزار می‌ شود، پستی و بلندی های زمین و بارش روی چمن گل اول بازی را رقم زد.

در دقیقه 10 محمد غلامی روی پاس بازیکن هم تیمی راهی دروازه استقلال‌خوزستان شد و با ضربه ای از فاصله 12 متری دروازه کریمی را باز کرد. اما این گل یک نکته ویژه داشت. اینکه پاس بازیکن هم تیمی هرگز به غلامی نمی‌ رسید اما از شانس بد استقلالی ها توپ دقیقا روی نقطه ای فرود آمد که تبدیل به یک آب گیر کوچک شده بود و بنابراین در همان جا ایستاد تا غلامی زودتر از مدافعان استقلال‌خوزستان که فکر می‌ کردند دروازه‌بانشان راحت این توپ را در اختیار می‌ گیرد، در موقعیت بهتر گل برتری را به ثمر برساند.

اگرچه تلاش غلامی برای رسیدن به توپ و تعقیب موقعیت قابل تحسین بود اما او هرگز به توپ نمی‌ رسید اگر زمین به این شکل عجیبش خیس و ناهموار نبود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا