• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای گناباد

هوای حاضر ساعت: ۱۹:۰۴
پیش بینی ۳ روز آینده

N_33_XL.png
صفر° c
رگبار برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | جمعه ۱۵ اسفند

سرعت باد: ۴ متر بر ثانیه, ۱۴ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۹۶

دید افقی: ۱۲۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۴ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۹° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۴° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۱۲/۱۵ ۱۸:۳۰

کلن بارش ها در نيمه جنوبي استان خيلي خوب بوده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نمیدونم چون اونجا نبودم ولی به نظر من هواشناسی عمدا کم اعلام نمیکنه و تو فرودگاه همون ۶ میلیمتر اومده
تا حالا بارها و بارها به بنده قول دادن که آمار سطح شهر رو اعلام میکنند ولی هیچوقت این موضوع محقق نخواهد شد چون ایستگاه های بارانسنجی سطح شهر شون خودکار نیستند و بصورت پیمانی دست افراد عادی هست که اولا علاقه ای به قراءت آمار بارش رو ندارند و در ثانی با توجه به بحث پرداخت ناچیز هزینه ای که به این افراد داده میشه رغبت و انگیزه چندانی واسه جدیت و التزام در اینخصوص ایجاد نمیکنه.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

تا حالا بارها و بارها به بنده قول دادن که آمار سطح شهر رو اعلام میکنند ولی هیچوقت این موضوع محقق نخواهد شد چون ایستگاه ها بارانسنجی سطح شهر شون خودکار نیستند و بصورت پیمانی دست افراد عادی هست که اولا علاقه ای به قراءت آمار بارش رو ندارند و در ثانی با توجه به بحث پرداخت ناچیز هزینه ای که به این افراد داده میشه رغبت و انگیزه چندانی واسه جدیت و التزام در اینخصوص ایجاد نمیکنه.

ميدوني امير جان اين مشکل اداري در کشور ما هميشه وجود داشته واسه همينه که کشوري جهان سوميم با تمام هارت و پورتمون!

اينجا آسمون صاف شد

samann

کاربر ويژه
فرودگاه از دیشب تا امشب 12 میل ثبت کرده خوبه دیگه
من انتظار داشتم 15 تا ثبت کنه . 3 تا دیگه اگه تا صبح بباره راضیم

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
فرودگاه از دیشب تا امشب 12 میل ثبت کرده خوبه دیگه
من انتظار داشتم 15 تا ثبت کنه . 3 تا دیگه اگه تا صبح بباره راضیم

خوب سامان جان با توجه به بارش سطح شهر بايد حداقل 2 برابر اين رقم ثبت ميکرد نميدونم شايد ظرف بارانسنجي فرودگاه نشتي داره:خنده2:

eli93

کاربر ويژه
خدارشکر بابت این بارش های زیبایی که داشتیم اعداد بارش مهم نیستن هم اینکه بازم یک روز قشنگ بارونی داشتیم خداروشکر و از همه بهتر هم اینه که برای 3 شنبه 4 شنبه هفته جاری بازم بارش داریم :گل::گل::گل::گل:

samann

کاربر ويژه

خوب سامان جان با توجه به بارش سطح شهر بايد حداقل 2 برابر اين رقم ثبت ميکرد نميدونم شايد ظرف بارانسنجي فرودگاه نشتي داره:خنده2:
اونکه صد در صد
من فک میکنم اون ظرف باران سنجیشونو جای بدی میذارن، اون بنده خدا که میره بخونه عدد بارشو پاش میخوره به ظرف یه مقدارش میریزه!!!:خجالت2:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
با آپديت جديد نيرو دريايي از آخر امشب بايد منتظر شروع بارش برف باشيم

tima ir

کاربر ويژه
سلام و شب بخیر خدمت دوستان خوبم .

امروز ساعت 11 جاده مشهد شاندیزمنطقه ویرانی , از اینجا به طرف شاندیز بارش بصورت برف بود . خدا رو شکر امروز ییلاقات مشهد بارش سنگین برف داشتند . وخود شهر هم بارش برف و باران . تبریک به همه عزیزان :گل::گل:

شاندیز و اطراف این شهر ساعت 11:15 امروز

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خدا را شکر نيرو دريايي خيلي آپديت خوبي براي سامانه دوشنبه و سه شنبه کرد و حتا بهتر از اين سيستم ديروز و امروز

samann

کاربر ويژه
دوستان در اپدیتهای امروز با توجه به روند شاخصها حریانات وسط هفته که مقداری حالت مداری غربی-شرقی به خودش گرفته بود تغییر کرده و کماکان دریاهای شمالگان فعالند و جریانات حاصل از استورم تراک اطلس همچنان فعال بر منطقه شمال شرق
خدا رو شکر. :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا