اقا اون قرمزه بین کرمان و سیستان و بلوچستان توی کویر لوته، بین زاهدان و بم
جل الخالق،اون جاده رو من رفتم یه جایی نزدیک در جهنمه!
محسن جان یعنی خبر بد گذاشتی واسه بچه های شمال شرق،The NAO index has trended much more negative over the past 4 runs of the latest global ensemble models. Looking into the 500mb geopotential height anomaly pattern, this -NAO drop looks to be a short-lived event and is associated with a global scale Rossby Wave train. This Rossby wave train looks to have spawned as a result of a strong MJO event over the Pacific Ocean, and while it’s not impossible to set-up a -NAO blocking ridge, the chances of such a feature look extremely low at this point in time.
جل الخالق،اون جاده رو من رفتم یه جایی نزدیک در جهنمه!
محسن جان یعنی خبر بد گذاشتی واسه بچه های شما شرق،
خود زنی ایا؟
من اعتقادی به بد بودنش ندارم.
اول از همه هواشناسی رو بی طرفانه دنیال میکنم و در ثانی اعتقاد دارم فاز منفی قوی این شاخص ها هر چند که فاکتور اصلی نیست ولی تشدید کننده بارش فقط رو مشهد و کلات هست.
متاسفانه برآوردهای فعلی منفی شدن این شاخصها رو برای زمان کوتاه در نظر گرفته ولی بهرحال MJO قوی، چیدمان ریل گذاری قطار اقلیمی دنیا رو تعریف و تبیین میکنه.
چرا؟
چون فعلا انسو در وضعیت ضعیف قرار داره و MJO کارگردان اصلی هست.
من اعتقادی به بد بودنش ندارم.
اول از همه هواشناسی رو بی طرفانه دنیال میکنم و در ثانی اعتقاد دارم فاز منفی قوی این شاخص ها هر چند که فاکتور اصلی نیست ولی تشدید کننده بارش فقط رو مشهد و کلات هست.
متاسفانه برآوردهای فعلی منفی شدن این شاخصها رو برای زمان کوتاه در نظر گرفته ولی بهرحال MJO قوی، چیدمان ریل گذاری قطار اقلیمی دنیا رو تعریف و تبیین میکنه.
چرا؟
چون فعلا انسو در وضعیت ضعیف قرار داره و MJO کارگردان اصلی هست.
محسن جان نوسان اطلس شمالی منفی نمیشه، شاید نوسان قطبی منفی بشه که اون هم در هاله ای از ابهامه
در مورد منفی شدنش هم اگر به وقوع بپیونده ماهستیم و شما هم حاضر، برنده اصلی غرب ایران و بازنده اصلی بدون شک شمال شرق ایران است
همین الان هستیم گلم :
![]()
این انومالی تراز 500 در فاز مثبت نوسان اطلسه ؟
این انومالی تراز 500 در فاز مثبت نوسان اطلسه ؟
نه ديگه
18 مارچ هم ao منفيه هم nao
خوب با این وضعیت شما میگی فاز منفی رخ میده و خوب توی این نقشه هم شرایط شمال شرق خیلی مطلوبه.
ولی من میگم فاز منفی رخ نمیده، حالا چکار کنیم؟
CFS رو دست نداره در پيش بيني آب و هوايي جهان سامان جان!