• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
in3hjnjkt6eiz1yb0mzk.png
اقا اون قرمزه بین کرمان و سیستان و بلوچستان توی کویر لوته، بین زاهدان و بم
جل الخالق،اون جاده رو من رفتم یه جایی نزدیک در جهنمه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
While satellite images have shown the intensification and eastward movement of mesoscale convection over Equatorial Pacific north-east of Australia between the 2nd March and today, the ECMWF model also indicates positional change to the east of potential upward vertical velocity at 200hPa.

The Wheeler diagram below also shows movement on the 9th to 12th from zone 6 to zone 7, which is usually associated with negative North Atlantic Oscillation -NAO) over Europe.
Allowing to a lag of 10-12 days, this suggests potential -NAO and colder N Europe on the 18th to 24th.

d2qt6o9awb9psygmdx5.gif

samann

کاربر ويژه
The NAO index has trended much more negative over the past 4 runs of the latest global ensemble models. Looking into the 500mb geopotential height anomaly pattern, this -NAO drop looks to be a short-lived event and is associated with a global scale Rossby Wave train. This Rossby wave train looks to have spawned as a result of a strong MJO event over the Pacific Ocean, and while it’s not impossible to set-up a -NAO blocking ridge, the chances of such a feature look extremely low at this point in time.
محسن جان یعنی خبر بد گذاشتی واسه بچه های شمال شرق،
خود زنی ایا؟

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اقا اون قرمزه بین کرمان و سیستان و بلوچستان توی کویر لوته، بین زاهدان و بم
جل الخالق،اون جاده رو من رفتم یه جایی نزدیک در جهنمه!

تاریخ : یکشنبه هفدهم اسفند ۱۳۹۳

2- همین وضعیت طی روز چهارشنبه در شرق استانهای بوشهر-فارس-کرمان-هرمزگان-سیستان و بلوچستان-خراسان جنوبی-بوقوع خواهد پیوست که پیامد آن در نواحی کوهستانی استانهای مذکور علی الخصوص استان کرمان و شرق سیستان به شکل برف و در نواحی کم ارتفاع و گرمسیری به شکل رگبار و رعد و برق بهمراه بارش شدید تگرگ و وزش باد شدید و گرد و خاک در نواحی مستعد خواهد بود.
3- لذا احتمال سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی نواحی مذکور در نیمه جنوبی کشور دور از انتظار نخواهد بود.

پیش بینی وضع هوای مشهد

eli93

کاربر ويژه
فرودگاه دو میل بارش گزارش کرده!!! اگه اینقدر بارشی که داشتیم دو میل بوده اون بارش اخیر روز جمعمون قطعا بالای 25 بوده :|

seyyedalireza

مدیر موقت
فرودگاه درايزل گزارش میکنه فکر کنم بارش مشهد از نیمه شب شروع بشه البته بارش شديد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان یعنی خبر بد گذاشتی واسه بچه های شما شرق،
خود زنی ایا؟

من اعتقادی به بد بودنش ندارم.

اول از همه هواشناسی رو بی طرفانه دنیال میکنم و در ثانی اعتقاد دارم فاز منفی قوی این شاخص ها هر چند که فاکتور اصلی نیست ولی تشدید کننده بارش فقط رو مشهد و کلات هست.
متاسفانه برآوردهای فعلی منفی شدن این شاخصها رو برای زمان کوتاه در نظر گرفته ولی بهرحال MJO قوی، چیدمان ریل گذاری قطار اقلیمی دنیا رو تعریف و تبیین میکنه.
چرا؟
چون فعلا انسو در وضعیت ضعیف قرار داره و MJO کارگردان اصلی هست.

felan123

New member
دوستان با توجه به شیب فشاری هوای گرم و سرد در سمنان و تهران اول کمی بارش باران وجود با باد مواجعه خواهیم شد چون سیستم بار خودش با باد تخلیه میکنه
امیدوارم اینتوری نشه ولی حیف که میشه وگرنه تهران برف خوبی فردا میمد خدا خودت درست کن

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

اول از همه هواشناسی رو بی طرفانه دنیال میکنم و در ثانی اعتقاد دارم فاز منفی قوی این شاخص ها هر چند که فاکتور اصلی نیست ولی تشدید کننده بارش فقط رو مشهد و کلات هست.
متاسفانه برآوردهای فعلی منفی شدن این شاخصها رو برای زمان کوتاه در نظر گرفته ولی بهرحال MJO قوی، چیدمان ریل گذاری قطار اقلیمی دنیا رو تعریف و تبیین میکنه.
چرا؟

6nw3xu1qhyeghpytnsrr.jpg

samann

کاربر ويژه

چرا؟

محسن جان نوسان اطلس شمالی منفی نمیشه، شاید نوسان قطبی منفی بشه که اون هم در هاله ای از ابهامه
در مورد منفی شدنش هم اگر به وقوع بپیونده ماهستیم و شما هم حاضر، برنده اصلی غرب ایران و بازنده اصلی بدون شک شمال شرق ایران است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محسن جان نوسان اطلس شمالی منفی نمیشه، شاید نوسان قطبی منفی بشه که اون هم در هاله ای از ابهامه
در مورد منفی شدنش هم اگر به وقوع بپیونده ماهستیم و شما هم حاضر، برنده اصلی غرب ایران و بازنده اصلی بدون شک شمال شرق ایران است

همین الان هستیم گلم :

ecmwf_z500a_asia_10.png

samann

کاربر ويژه
خوب با این وضعیت شما میگی فاز منفی رخ میده و خوب توی این نقشه هم شرایط شمال شرق خیلی مطلوبه.
ولی من میگم فاز منفی رخ نمیده، حالا چکار کنیم؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

نه ديگه
18 مارچ هم ao منفيه هم nao

خوب با این وضعیت شما میگی فاز منفی رخ میده و خوب توی این نقشه هم شرایط شمال شرق خیلی مطلوبه.
ولی من میگم فاز منفی رخ نمیده، حالا چکار کنیم؟

CFS رو دست نداره در پيش بيني آب و هوايي جهان سامان جان!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا