اروپا و روسيه گرمتر از نرمال !!! حتى الان كه به ايام الله كريسمس نزديك ميشيم!
پارسال هم پيش بينى كرده بودن اروپا زمستان سختى داشته باشه ولى سرما در ايران و امريكا تخليه شد امسال هم پيش بينى كردن اروپا زمستان سختى داشته باشه ولى اروپا مثل پارسال شاهد دماى بيشتر از نرماله!!
و به نظر مياد موج سرما امسال از شرق آسيا شروع شده!
پ.ن : به نظر من براى شهر خودم اصفهان زمستان امسال شبيه زمستان ١٣٩٢ خواهد بود حتى امروز ظهر اين دلشوره افتاده بود به دلم كه نكنه زمستان ١٣٩١ تكرار شده ولى باد شديد سرد امشب دلشوره ام را از بين برد چون اين باد شبيه باد ٣٠ آذر پارساله
شهر اصفهان از سردچال يخچالى ١٧ دى برف مى گيره
سودانى + سردچال + پرفشار سيبرى
ناهنجارى در راهه الان ارامش قبل طوفانه
۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ساعت ۰۹:۱۱:۳۵
کد خبر: ۶۴۷۴
کد خبرنگار:
هواشناسان بین المللی زمستان آینده را بسیار سرد پیش بینی کردند
سازمان های هواشناسی بین المللی با مطالعه حرکت جریان های گرم و سرد و وقوع گردبادهای قطبی در سال جاری، پیش بینی می کنند که زمستان پیش رو به نسبت زمستان های گذشته به مراتب سردتر باشد. بر اساس این گزارش کشورهای غرب اروپا در معرض بیشترین کاهش دمای هوا در طی ماه های زمستان پیش رو خواهند بود.
سینا پرس: موسسه هواشناسی روسیه به همراه مرکز مطالعات زیست محیطی Rosgidromet در گزارشی اعلام کردند که زمستان پیش رو برای ساکنان قاره اروپا بسیار سرد و همراه با یخبندان خواهد بود.
Roman Vilfand مدیر مرکز مطالعات زیست محیطی Rosgidromet در این رابطه گفت: پیش بینی ما برای زمستان آینده حضور جریانات سرد هوائی بسیار به همراه اندک جریانات توده هوای گرم است.
وی افزود : در سال گذشته به صورت مستمر شاهد وقوع طوفان های قطبی بوده ایم که این موضوع ما را از تغییر موضع این جریانات هوائی با جریان هوائی گرم اقیانوس اطلس مطمئن می سازد. پیش بینی های صورت گرفته برای زمستان آینده حاکی از پمپاژ توده هوای قطبی و حرکت این جریانات یخزده به سمت دریای برنت، دریای کارا و غرب اروپاست. سردترین دمای پیش بینی شده در ماه فوریه در این مناطق حاکم شده و احتمالا دمای هوا در روزهای این ماه بسیار کمتر از میزان متوسط دما در سال های قبلی خواهد بود. بر همین اساس علاوه بر قاره اروپا برای مناطق غربی روسیه، بلاروس و اکراین نیز زمستانی بسیار سرد پیش بینی می شود.
بر اساس گزارش های واصله، در ماه نوامبر کشورهای غربی و به ویژه اکراین با افت شدید دما رو به رو شده و این جریانات هوائی حتی محدوده کشور قزاقستان را نیز تحت تاثیر قرار می دهند.