• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل دوم( دي- بهمن-اسفند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

من الان با گوشیم
ولی واسه من برعکس خیلی از شماها برف مهم نیست و به نظرم بارندگی خوب در اولویت هست و بعد برف

هادی داشتیم؟؟!!شعار داشتیم؟؟!!!برف که واسه همه مهمه..اگر هم دقت کرده باشی در پست قبلی من؛بنده عرض کردم که خداروشکر ظاهرن بارون خوبی داریم و از این لحاظ ابراز رضایت خودم رو ابلاغ کردم هادی عزیزم:گل::ایرانجمن:

شهاب جان مرسی داداش..خودم دیدم دادا..تراز 700 دو فریمش خیلی عالیه و البته بقیه فریم ها هم رطوبت خوبی وجود داره ولی خب تاوایی مناسبی ندارن..اما تراز 850 حرف نداره همچنان عالیه:شاد:

امیر عزیز با تشکر از زحمات شما بابت تحلیل جامع سامانه پیشرو . همینطور که خودت هم گفتی با انبوهی از مفاهیم واطلاعات مواجه بودی که تونستی ماهرانه اونها رو جمع بندی وارائه بدی..فقط یک سوال داشتم در بازه زمانی 21ژانویه یک سایتی که الان اسمش رو فراموش کردم سرما وبارش در نظر گرفته می خواستم نظر تون رو بدونم. با تشکر

سیبری

کاربر ويژه
سلام محمد جان
این اطلاعیه ها و ... تاریخچه میشه، چند سال دیگه شاید به درد یک کسی که در حال بررسی آب و هوا باشه و نیاز به مستنداتی در زمینه اطلاعیه ها و اخطاریه ها داره بخوره

resized_22498_948.jpg

بقیه تصاویر:
شهر دیدنی یخی (عکس)

این بازار عشق آباد قوچان نیست؟

سیبری

کاربر ويژه
عجیبه که تو خود ترکیه هم خبری نیست و میران بارش و سرما به شدت کاهش یافته تو آپ فورکا

Erzurum
Weather map, Turkey
Current conditions
Observed at:

+3 °C
w180.gif
10 m/s

As of 06/01 11:00
Past observations
Partly cloudy and snow showers
Feels Like: -3°
Dewpoint: -7°
Humidity: 43.8%
Visibility: 8 km

Sun rise: 06:36
Sun set: 16:04

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حاج محسن خیلی منتظر اطلاعات آمار قوچان و شهرهای مورد علاقه تون در دوره مشابه با وضعیت جوی اینروزها شدم ولی از شما خبری نشد و اسم مقدس قوچان متاسفانه از لیست حذف شد.

امار و اطلاعات بارش جدول زیر رو هم مهندس میری عزیز زحمت داده ها رو کشیدن که من این اطلاعات رو روی نمودار آوردم:

apov5q2zgkbga3tegbua.jpg

سیبری

کاربر ويژه
حاج محسن خیلی منتظر اطلاعات آمار قوچان و شهرهای مورد علاقه تون در دوره مشابه با وضعیت جوی اینروزها شدم ولی از شما خبری نشد و اسم مقدس قوچان متاسفانه از لیست حذف شد.

امار و اطلاعات بارش جدول زیر رو هم مهندس میری عزیز زحمت داده ها رو کشیدن که من این اطلاعات رو روی نمودار آوردم:

apov5q2zgkbga3tegbua.jpg

:ناراحت::ناراحت::ناراحت:

کاش قوچان رو هم میذاشتی

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود برهمه دوستان

برای اولین بار با 3g ناهمراه اول! با کمی مشکل با امیرمحسن عزیز صحبت کردم، اگر چشمشون نزنیم یک کارهایی دارن برای نت موبایل انجام میدن!

لذت بردم از آنالیزهایی که امیرمحسن عزیز انجام داده بودن، پشتکار و پیگیری ایشون واقعا مثال زدنی هست، خلاصه دست و پنجه ات درد نکنه محسن جان خدا قوت، کیف کردم اساسی!:گل:

در مورد این سیستم و با توجه به عقبه سیستم های قبلی، ترجیح میدم سکوت کنم و ببینم خدا برامون چی مقدر میکنه، امیدوارم همونطور که امیرمحسن عزیز در مقاله بهش اشاره کردن، اوج بارشهای سیستم جابجا بشه و شیفت کنه روی کشور عزیز ما که بسیار به یک همچین سیستمی نیاز داریم.

تا خدا چی بخواد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای روز پنجشنبه سرعت وزش باد در سطح استانهای خراسان شمالی و شمال - غرب و مرکز خراسان رضوی و شهر مشهد بشدت بالاست.

یعنی از بجنورد تا قوچان و سبزوار و مشهد میانگین سرعت وزش باد بین 50 الی 70 کیلومتر بر ساعت خواهد رسید

arashz

مدیر بخش هواشناسی
وزیر نیرو با بیان اینکه دولت بر ضرورت سرمایه گذاری در نیروگاه‌های کشور، تاکید دارد، گفت: ایران واردکننده برق نخواهد شد.

به گزارش تابناک ،حمید چیت‌چیان گفت: دولت تاکید زیادی بر سرمایه گذاری در بخش نیروگاهی کشور دارد، البته بخش اعظم کار به نظر می رسد باید از سوی بخش خصوصی انجام شود که در این رابطه حمایت‌های لازم را انجام خواهیم داد.

وزیر نیرو افزود: کاهش تورم، افزایش رشد اقتصادی کشور، مقابله با کاهش قیمت‌های نفت و افزایش اشتغال از جمله مسائلی است که دولت برای آن برنامه دارد، بنابراین به تبع این برنامه‌ریزی دولت، بخش‌های مولد کشور نیز رشد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: افزایش صادرات از مهمترین دستورکارهای دولت است که باید در سال‌های پیش رو برای آن برنامه ریزی کنیم. در سال‌های اخیر نیز صادرات برق با نوساناتی مواجه بوده اما به طور قطع اینکه صادرات ایران متوقف شده و ایران به واردکننده صرف برق تبدیل شود، درست نیست.

چیت چیان با اشاره به سال سخت آبی که پیش روی ایران قرار دارد، در پاسخ به سئوال تابناک اقتصادی مبنی بر اینکه پیش بینی می شود با روند فعلی، ایران ظرف سال‌های آتی به منطقه ای خشک همچون عربستان تبدیل شود؟ خاطرنشان کرد: ایران اصولا در یک منطقه خشک و نیمه خشک قرار گرفته و بنابرانی دائما با این مسئله مواجه است.

وی اظهارداشت: در عین حال، تجربه ایران و دنیا در زمینه مبارزه با خشکسالی و کم آبی نشان می‌دهد که با برنامه ریزی و مدیریت مصرف می توانیم بر این مشکل غلبه کنیم.

وزیر هم به تابستان سخت پیش رو اشاره کرده

خدا بخیر بگذرونه!

دوستان فعلا

hamed2148

کاربر ويژه
بچه ها خیلی دوست دارم ببینم آخر این موج چ ردپایی میزاه رو کشور ۰۰۰

بسیار موج زیبا و کم نظیریه تو خاورمیانه ۰۰۰ واقعا حرکت سیستم غیر قابل پیشبینیه ۰۰۰ مثل یک گرگ ممکنه هر لحظه رفتارشوعوض کنه و سراغ طعمه جدیدش بره

hamed2148

کاربر ويژه
مثل اون پسر بچه ای ک هنگام دعا بارون با خودش چتر برده بود بچه های انجمن هم برن پاروهاشونو آماده کنن برای پارو کردن برف از رو بوم خونه هاشون

abtinT

کاربر ويژه
این سیستم چی بود چی شد .
قرار بود 528 تا سواحل خلیج فارس پایین بره 522 به تهران برسه ولی الان ...
قرار بود سواحل شمال برف یک متری بیاد و تهران هم برف سنگین ولی الان ...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این سیستم چی بود چی شد .
قرار بود 528 تا سواحل خلیج فارس پایین بره 522 به تهران برسه ولی الان ...
قرار بود سواحل شمال برف یک متری بیاد و تهران هم برف سنگین ولی الان ...
وقتی upper level low تضعیف بشه اون کم فشار دینامیکی جلوش هم خودبخود کم اثر میشه دیگه ولی آپدیتهای هر 6 ساعت یکبار سایتeumetrainمخصوص رصد دقیق رفتار این سامانه است فراموش نکنید.

abtinT

کاربر ويژه

وقتی upper level low تضعیف بشه اون کم فشار دینامیکی جلوش هم خودبخود کم اثر میشه دیگه ولی آپدیتهای هر 6 ساعت یکبار سایتeumetrainمخصوص رصد دقیق رفتار این سامانه است فراموش نکنید.

یک سوال داشتم .
نقشه های سال 86 رو زیر نظر داشتی ؟
من اون سال با این نقشه ها اشنا نبودم و هواشناسی تلویزیون رو نگاه می کردم .اون سال همچین پیشبینی نکرده بود. فقط سرما و بارش پراکنده . یادمه همون سال همه از سازمان انتقاد می کردن که چرا درست پیشبینی نکرده . امکان داه مثل اون سال بشه ؟

samann

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیزخب امروز اولین امتحان رو به خوبی پاس کردم!!فکرکنم 20رو بگیرم..به روزهای پایانی هفته داریم نزدیک میشیم و همچنان آپدیت های خوبی رو شاهد نیستیم{به غیر از نیروی دریایی که اونم فکرکنم آخرین آپدیت های خوبش رو واسمون انجام بده!!از قدیم گفتن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش!!..دلمون رو خوش کردیم به فعالیت بیش از انتظار و ناگهانی موج!!وگرنه با روند این آپدیت ها وقوع برف خوب و مشتی انتظار نابجاییه خداییش..چی بگم والا..هرچه پیش آید/خوش آید!!استاد سامان سلام..من فکرمیکنم امسال از سال گذشته خیلی بهتر بوده..حالا درسته آنچنان سرمای زمستون رو تجربه نکردیم ولی خب یه مقدار مرطوب تر از سال گذشته بوده..دو ماه دست نخورده داریم و شما اساتید بهتر میتونید بگید که این دوماه چگونه خواهد گذشت..

سلام محمد عزیز
امسال پاییز خوب بود . پارسال هم پاییزش از زمستون به مراتب بهتر بود.
اذر و دی پارسال به مراتب سردتر از امسال بود.
فصل بارش مشهد نیمه بهمن تا نیمه اردیبهشته که قسمت عمده بارش رخ میده
پارسال از ابتدای فروردین تا اردیبهشت بارشهای خوب مارو نجات داد
امیدوارم امسال بارشهای خوب زودتر شروع شه
اپدیت شاخصها امروز به مراتب بهتر از چند روز گذشته بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا