seyyedalireza
مدیر موقت
نقشه های تراز در نیروی دریایی رو بزاریم لطفا
من الان با گوشیم
ولی واسه من برعکس خیلی از شماها برف مهم نیست و به نظرم بارندگی خوب در اولویت هست و بعد برف
سلام محمد جان
این اطلاعیه ها و ... تاریخچه میشه، چند سال دیگه شاید به درد یک کسی که در حال بررسی آب و هوا باشه و نیاز به مستنداتی در زمینه اطلاعیه ها و اخطاریه ها داره بخوره
بقیه تصاویر:
شهر دیدنی یخی (عکس)
حاج محسن خیلی منتظر اطلاعات آمار قوچان و شهرهای مورد علاقه تون در دوره مشابه با وضعیت جوی اینروزها شدم ولی از شما خبری نشد و اسم مقدس قوچان متاسفانه از لیست حذف شد.
امار و اطلاعات بارش جدول زیر رو هم مهندس میری عزیز زحمت داده ها رو کشیدن که من این اطلاعات رو روی نمودار آوردم:
انشالا که ما اشتباه کنیم و شما درست درست بگی از ته دل میگمخوب آپدیت نیرو دریایی همچنان عالیه ولی اگه اونایی که فقط نقشه بارش نیرو دریایی رو میبینن بر عکس این رو درک میکنن
وقتی upper level low تضعیف بشه اون کم فشار دینامیکی جلوش هم خودبخود کم اثر میشه دیگه ولی آپدیتهای هر 6 ساعت یکبار سایتeumetrainمخصوص رصد دقیق رفتار این سامانه است فراموش نکنید.این سیستم چی بود چی شد .
قرار بود 528 تا سواحل خلیج فارس پایین بره 522 به تهران برسه ولی الان ...
قرار بود سواحل شمال برف یک متری بیاد و تهران هم برف سنگین ولی الان ...
وقتی upper level low تضعیف بشه اون کم فشار دینامیکی جلوش هم خودبخود کم اثر میشه دیگه ولی آپدیتهای هر 6 ساعت یکبار سایتeumetrainمخصوص رصد دقیق رفتار این سامانه است فراموش نکنید.
درود بر دوستان عزیزخب امروز اولین امتحان رو به خوبی پاس کردم!!فکرکنم 20رو بگیرم..به روزهای پایانی هفته داریم نزدیک میشیم و همچنان آپدیت های خوبی رو شاهد نیستیم{به غیر از نیروی دریایی که اونم فکرکنم آخرین آپدیت های خوبش رو واسمون انجام بده!!از قدیم گفتن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش!!..دلمون رو خوش کردیم به فعالیت بیش از انتظار و ناگهانی موج!!وگرنه با روند این آپدیت ها وقوع برف خوب و مشتی انتظار نابجاییه خداییش..چی بگم والا..هرچه پیش آید/خوش آید!!استاد سامان سلام..من فکرمیکنم امسال از سال گذشته خیلی بهتر بوده..حالا درسته آنچنان سرمای زمستون رو تجربه نکردیم ولی خب یه مقدار مرطوب تر از سال گذشته بوده..دو ماه دست نخورده داریم و شما اساتید بهتر میتونید بگید که این دوماه چگونه خواهد گذشت..