• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل سوم( فروردین- اردیبهشت-خرداد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
خدارو شکر، مشهد بارش خوبی کسب کرد، میتونست بیشتر از این هم باشه ، اما باز هم خدا رو شکر بابت نعماتش، مجموع بارشی از 1 فروردین تا الان چند شد؟

سیبری

کاربر ويژه
وضع هوای ایزدخواست
هوای حاضر ساعت: ۱۲:۴۰
پیش بینی ۳ روز آینده

D_33_XL.png
صفر° c
رگبار برف

جهت باد: شمال غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | جمعه ۰۷ فروردین

سرعت باد: ۵ متر بر ثانیه, ۱۸ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۱۰۰

دید افقی: ۲۰۰۰متر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۴ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۱۵° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۴/۰۱/۰۷

mrdn

New member
منم يه سري به طرقبه زدم.البته بارش مشهد شديدتر بود.بد جور همه جا اب راه افتاده بود.خدارو شكر

samann

کاربر ويژه
8/8 تا ساعت 9صبح امروز

بسیار هم عالی . مشهد لب مرزی داره حرکت میکنه.
نرمال 30 ساله سرخس عددی در حدود 185 بوده که سرخس تا اینجای کار 215 میل امده یعنی اینکه سرخس اگه تا شهریور هم صفر میل بباره فرانرماله
نرمال قوچان 308 میلیمتره که تا اینجای کار 270 تا امده و تنها 40 تا دیگه میخواد
مشهد 180 تا امده که هنوز تا نرمال فاصله داره (چیزی در حدود 70 میل:ناراحت:) با این وضعیت انسو ایا به این عدد میرسیم؟؟

samann

کاربر ويژه
کاهش ۱۰درصدی حجم آب سدهای کشور تراز: حجم کنونی آب موجود در مخازن سدهای کشور درمقایسه با زمان مشابه سال گذشته ۹.۷ درصد کاهش یافته و هم‌اکنون ۲۰ میلیارد و ۵۹۰ میلیون مترمکعب به ثبت رسیده است.
به گزارش تراز ،به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، حجم آب ورودی به مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری (مهرماه ۹۳) تاکنون درمقایسه با زمان مشابه سال گذشته ۲۵ درصد کاهش یافته است.

حجم آب ورودی به مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون، با ادامه روند کاهشی به ۱۱ میلیارد و ۳۳۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

این میزان در مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۵ میلیارد و ۸۰ میلیون مترمکعب گزارش شده بود.

براساس این گزارش، حجم کنونی آب موجود در مخازن سدهای کشور درمقایسه با زمان مشابه سال گذشته ۹.۷ درصد کاهش یافته و هم‌اکنون ۲۰ میلیارد و ۵۹۰ میلیون مترمکعب به ثبت رسیده است.

حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در زمان مشابه سال گذشته، حدود ۲۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون مترمکعب گزارش شده بود.

حجم آب خروجی از سدهای کشور نیز از ابتدای سال آبی جاری تاکنون، ۱۱ میلیارد و ۸۰ میلیون مترمکعب گزارش شده است درحالی که آب خروجی از سدهای کشور در مدت مشابه سال آبی گذشته، به میزان ۱۱ میلیارد و ۳۶۰ میلیون مترمکعب بود.

بر این اساس، حجم آب خروجی از سدهای کشور درمقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته، ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

هم‌اکنون مجموع ظرفیت مخازن سدهای کشور ۴۸.۸ میلیارد مترمکعب گزارش شده که ۴۲ درصد از حجم مخازن از آب پر است.

mrdn

New member
بسیار هم عالی . مشهد لب مرزی داره حرکت میکنه.
نرمال 30 ساله سرخس عددی در حدود 185 بوده که سرخس تا اینجای کار 215 میل امده یعنی اینکه سرخس اگه تا شهریور هم صفر میل بباره فرانرماله
نرمال قوچان 308 میلیمتره که تا اینجای کار 270 تا امده و تنها 40 تا دیگه میخواد
مشهد 180 تا امده که هنوز تا نرمال فاصله داره (چیزی در حدود 70 میل:ناراحت:) با این وضعیت انسو ایا به این عدد میرسیم؟؟

فکر میکنم برسیم.کی پارسال فکر میکرد با اون وضعیت خشکسالی ،بارش سال زراعی مشهد به 210 میلیمتر برسه؟

samann

کاربر ويژه
فکر میکنم برسیم.کی پارسال فکر میکرد با اون وضعیت خشکسالی ،بارش سال زراعی مشهد به 210 میلیمتر برسه؟
انشالله
والا اپدیت انسو رو که نگاه میکنم غصم میگیره 0.527
ولی خوب منم بسیار امیدوارم ، امسال انسو نشون داده که بعد از یک دوره خنثی یکهو صعود میکنه
و با توجه به شرایط خوب ao , nao این معنیش بدون شک افزایش بارشهای ماست

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ..دیروز ظهر به سمت درگز حرکت کردبم که تو گردنه تیوان بارشه خوبب به صورت برف داشت...امروز صبح هم برگشت از جاده زیبای درگز به کلات عازم مشهد شدیم در هوای بارانی که طبیعته سبزش به شدت شبیه نواحی ساحلی خزر بود در این فصل سال..و سرانجام در گردنه گوجلی هم بارش 15سانتی صبح و شب گذشته یه حال اساسی داد بهمون..

mrdn

New member
نميدونم من اشتباه ميكنم يا نه.امار بارش كل خراسان رضوي تو سايت irimo.ir كمتر از اون چيزيه كه سايت خراسان رضوي نشون ميده.سايت هواشناسي 144 ميليمتر ميگه ولي سازمان هواشناسي خراسان رضوي 167 ميليمتر ميگه.ميانگين دوره ي اماري اين دو سايت هم با هم فرق ميكنه.http://ndwmc.irimo.ir//parameters/weather/modules/cdk/upload/content/publications/85/1427460047605s94c9mr5kj793chgouea2ddam0.pdf-http://www.razavimet.ir/tabid/1575/Default.aspx

samann

کاربر ويژه
نميدونم من اشتباه ميكنم يا نه.امار بارش كل خراسان رضوي تو سايت irimo.ir كمتر از اون چيزيه كه سايت خراسان رضوي نشون ميده.سايت هواشناسي 144 ميليمتر ميگه ولي سازمان هواشناسي خراسان رضوي 167 ميليمتر ميگه.ميانگين دوره ي اماري اين دو سايت هم با هم فرق ميكنه.http://ndwmc.irimo.ir//parameters/weather/modules/cdk/upload/content/publications/85/1427460047605s94c9mr5kj793chgouea2ddam0.pdf-http://www.razavimet.ir/tabid/1575/Default.aspx
آمار سايت خراسان رضوي درست تره. تازه من اعتقاد دارم بارش مشهد كه در سايت خراسان 179 زده شده حدود 3 ميل كمتر از امار واقعيه در مجموع خاك بر سر اين كارمندان هواشناسي كه يك امار درست نميتونن بدن ، انگار ميخان آپولو هوا كنن!!!!!!!

samann

کاربر ويژه
گويا mjo رفته به فاز 1 و بعد از اون هم به فاز 2 ميره . خدا رو شكر . چيزي كه من از اين شاخص فهميدم فاز 7 و 8 بدترين فاز واسه شمال شرقه و گويا بهترين فاز براي غرب كشور!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو شکر ECM هم عالی آپدیت کرد و حدود ۲۰ میلیمتر برای سه شنبه شب و بامداد چهارشنبه برامون پیشبینی کرده و در آخر بارش هوا هم نزدیک به مرز بارش برف میشه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا