• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تجزیه و تحلیل وضعیت جوی در سال زراعی 93-94 /فصل سوم( فروردین- اردیبهشت-خرداد)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samann

کاربر ويژه
بارش مافوق تصور تگرگ در پیروزی در ادامه باران اندازه یک مشت. فک کنم 15تا به راحتی امد

seyyedalireza

مدیر موقت
بارش فوق العاده بارون در مرکز مشهد انگار نه انگار بارون رگباریه اینجا بیشتر از یک ساعته که داره بارون شدید همراه با رعدوبرق میاد و دونه درشت

seyyedalireza

مدیر موقت
پشت سر هم داره ابرای همرفتی و رگباری از بالای سرمون رد میشه و بارون فوق العده ای به وجود میاره و هنوز داره از جنوب غرب ابرها وارد میشن

samann

کاربر ويژه
داره از فرودگاه خوشم میاد سربه راه شده!شدت بارش در 15دقیقه به حدی بود که ترسیدم،در منطقه پیروزی سیل راه افتاده
الان داره باران میبارد

آرش-مشهد

کاربر ويژه
منطقه ما یک ربع بارش بسیار شدیدی اومد الان اما از شدت بارش کم شده ولی لایت داره میاد

samann

کاربر ويژه
این بارش کاملا از هوای صبح مشهد مشخص بود
هوای صبح مشهد با شهرهای ساحلی از لحاظ رطوبت تفاوتی نداشت.

samann

کاربر ويژه
توده بعدی بارش با سرو صدای فراوان با نازو ادا داره وارد میشه. توده اول که خوابو از چشمای ما ربود و ما رو بیدار کرد
الهی قربونش برم توده دومم انگار همچین میخواد یه خودی نشون بده

samann

کاربر ويژه
به نظرتون میشه به فردا هم امیدوار بود ؟

والا پیش بینیهای فردا از امروز بهتره وحید جان. اما تجربه نشون داده امکان تغییر زیاده. در بهار پیش بینی تجربی در صبح بارش بهتر جواب میده.
فردا صبح اگه هوا ابری نشد و افتاب به همراه هوای شرجی مثه امروز رو دیدی بدون ظهر و عصر همین شرایطه
اما اگه صبح با هوای سردو ابری مواجه شدی بدون که.......

samann

کاربر ويژه
خوب.توده دوم هم کارش تموم شد.شدتش کمتر و بارشهاش کوتاهتر بود
من حیث المجموع اگه فرودگاه 15ثبت کنه من راضیم

وحید - مشهد

کاربر ويژه
والا پیش بینیهای فردا از امروز بهتره وحید جان. اما تجربه نشون داده امکان تغییر زیاده. در بهار پیش بینی تجربی در صبح بارش بهتر جواب میده.
فردا صبح اگه هوا ابری نشد و افتاب به همراه هوای شرجی مثه امروز رو دیدی بدون ظهر و عصر همین شرایطه
اما اگه صبح با هوای سردو ابری مواجه شدی بدون که.......

به امید خدا سامان جان از امروز که راضی بودم .

x4uja74td2xhfyslmkuw.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا