جاي ما از ساعت يك ربع به 5 بارش شروع شد ولي شدت پاييزي داره و به گمانم تا الان 5 ميليمتر باريده
M mrdn New member 2015 , April 5 #321 جاي ما از ساعت يك ربع به 5 بارش شروع شد ولي شدت پاييزي داره و به گمانم تا الان 5 ميليمتر باريده
ن نیما 68 کاربر ويژه 2015 , April 5 #323 سلام بارش یکنواخت بارون هوای پائیزی آسمون یکدست ابر های تیره عالی
M mrdn New member 2015 , April 5 #325 بارون نافعي مياد.به نظر من اين بارون بسيار مفيد تر از بارونهاي رگباري وشديده كه بعدش افتاب مياد چون بيش تر رطوبت خاك تبخير ميشه
بارون نافعي مياد.به نظر من اين بارون بسيار مفيد تر از بارونهاي رگباري وشديده كه بعدش افتاب مياد چون بيش تر رطوبت خاك تبخير ميشه
A Ahmad7777 New member 2015 , April 5 #326 اینجاهم بارش باران به شکل پاییزی ادامه داره.ابرهاهم یکنواخت شدن.
ن نیما 68 کاربر ويژه 2015 , April 5 #329 سیبری گفت: کلیک کنید تا باز شود... محسن جان عجب رویای شده هوا شدیدا دلچسب شده
آ آرش-مشهد کاربر ويژه 2015 , April 5 #332 این فرودگاه هم دیگه شورش رو درآورده! تو این بارش خوب تو سطح شهر در ساعت ۷:۳۰ تمام ابری گزارش کرده!!!
آ آرش-مشهد کاربر ويژه 2015 , April 5 #333 بارش در بلوار خیام هم حدود ۱۵ دقیقه هست که تشدید شده ولی از یک ساعت پیش با شدت خوبی داره میاد
S samann کاربر ويژه 2015 , April 5 #334 وضعیت پاییزی گزارش میشه باران با شدت میبارد . به نظر میرسه اون گرمایش اوایل هفته اتی مقداری تعدیل بشه.
وضعیت پاییزی گزارش میشه باران با شدت میبارد . به نظر میرسه اون گرمایش اوایل هفته اتی مقداری تعدیل بشه.
ن نیما 68 کاربر ويژه 2015 , April 5 #336 دباره یک نیم ساعتی بارش داریم باشدت مناسب البته الان یکم شدتش کم شده
M mrdn New member 2015 , April 5 #338 آرش-مشهد گفت: فرودگاه مشهد ۴ میلیمتر ثبت کرد کلیک کنید تا باز شود... اين فرودگاه كاري كرده كه من توقع همينم نداشتم
آرش-مشهد گفت: فرودگاه مشهد ۴ میلیمتر ثبت کرد کلیک کنید تا باز شود... اين فرودگاه كاري كرده كه من توقع همينم نداشتم
S samann کاربر ويژه 2015 , April 5 #339 خدا لعنت کنه این فرودگاهو، به هر روی بارش مشهد در خشک اباد به نزدیکای 200 رسید و اینک 50 میل تا انتهای این فصل بارشی باقیست
خدا لعنت کنه این فرودگاهو، به هر روی بارش مشهد در خشک اباد به نزدیکای 200 رسید و اینک 50 میل تا انتهای این فصل بارشی باقیست