دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
موادلازم :
آلبالو : يك كيلوگرم
نمك وسركه : به اندازه كافي
طرز تهيه :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، ته آن رامیکنیم روی پارچه پهن میکنیم رطوبتش گرفته بشه بعدباهمون سرکه ونمک کمی میپزیم تانرمترشود بعدازسردشدن آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و ظرف را باهمون سركه پر ميكنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم
	
	
	
		
		
		
			
		
		
	
	آلبالو : يك كيلوگرم
نمك وسركه : به اندازه كافي
طرز تهيه :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، ته آن رامیکنیم روی پارچه پهن میکنیم رطوبتش گرفته بشه بعدباهمون سرکه ونمک کمی میپزیم تانرمترشود بعدازسردشدن آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و ظرف را باهمون سركه پر ميكنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم
 
				