تسلیت میگم طاهره بانو خدا رحمتشون کنه
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , July 8 #24 سلام طاهره خانم من هم به شما تسلیت میگم . انشاالله غم آخرتون باشه. خدا رحمتشون کنه :گل:
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , July 8 #25 سلام طاهره خانم عزیز بهتون تسلیت میگم. آرزوی صبر برای شما و خانواده ی محترمتون دارم. روحشان قرین رحمت الهی:گل:
سلام طاهره خانم عزیز بهتون تسلیت میگم. آرزوی صبر برای شما و خانواده ی محترمتون دارم. روحشان قرین رحمت الهی:گل:
م معصومه بانو متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , July 8 #28 سلام :گل: منم تسلیت میگم :احترام: امیدوارم خدا به شما و خانواده تون صبر بده :ناراحت:
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , July 8 #29 طاهره عزیزم تسلیت میگم و از خدا میخوام به شما و خانواده عزیزت صبر بده تا دوری از عزیزت و بتونید تحمل کنید.
طاهره عزیزم تسلیت میگم و از خدا میخوام به شما و خانواده عزیزت صبر بده تا دوری از عزیزت و بتونید تحمل کنید.
ر رئیس کاربر ويژه 2013 , July 8 #32 تسلیت بنده رو هم پذیرا باشید باشید طاهره خانم... غم نبینید ؛ ان شاءالله :ناراحت:
M mahdis متخصص بخش سرگرمی و طنز 2013 , July 8 #33 سلام دوست خوبم...از صمیم قلب بهتون تسلیت میگم...ان شالله با خوبان محشور بشن...آمین:ناراحت:
چ چاووش متخصص بخش ادبیات 2013 , July 8 #35 منم به نوبه خودم این ضایعه دردناک رو به شما وخانواده محترمتون تسلیت میگم انشالله بقای عمر شما..... خداوند روحشان را قرین رحمت فرمایید انشالله
منم به نوبه خودم این ضایعه دردناک رو به شما وخانواده محترمتون تسلیت میگم انشالله بقای عمر شما..... خداوند روحشان را قرین رحمت فرمایید انشالله
T TAHEREH متخصص بخش 2013 , July 9 #37 تشکر از همه دوستان :احترام: توو شادیاتون جبران کنم از شما هم هزاران بار ممنونم اقا محمدمهدی:4:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , July 9 #38 عه اینجا چه خبره؟:ناراحت: طاهره جون ببخشید من الان میبینم این تاپیکو:ناراحت: تسلیت میگم عزیزم ایشالا غم آخرت... روحشون شاد و باقی عمر شما:گل:
عه اینجا چه خبره؟:ناراحت: طاهره جون ببخشید من الان میبینم این تاپیکو:ناراحت: تسلیت میگم عزیزم ایشالا غم آخرت... روحشون شاد و باقی عمر شما:گل:
S Sky girl کاربر ويژه 2013 , July 9 #39 طاهره جان ....ببخشید ی ذره دیرشد ....اما تسلیت منم ازصمیم قلب پذیرا باش....:ناراحت:
VioleT کاربر ويژه 2013 , July 15 #40 ببخشید تاپیک رو دیر دیدم اما تسلیتم رو گفتم خدا همه رفتگان رو بیامرزه :گل: