Silver Sky
کاربر ويژه
ممنونیم علی جان :توافق:
بچشم، عنوان جدایی به اسم پدر ایران انجمن و با دسترسی کامل مدیریتی ایجاد میشه. :گل:
من نمی دونستم . ولی به نظرم باید یه تایپک مخصوص واسه ی قدر دانی از زحمات ادمین میذاشتیم.:بله:به به ولی سولمازی که تاپیک تشکر زده بود
عرضی داشتم:
قسم میخورم عین واقعیت را بنویسم:
زیباترین عنوانی که ادمین عزیز بمن داده وهمه عزیزان هم در انجمن قبول کرده اند عنوان (پدرایران انجمن)بوده و هست.اگر ادمین عزیز این تقاضای من را قبول کند وعنوان مدیر کلی را بردارد وهمان عنوان پدر ایران انجمن را داشته باشم خیلی خوشحالم میکند و حتی 40تا 45سالی از نظر روحی من را شارژ میکند.
این پست و عنوان بابد برای عزیزی باشد که بتواند کمک شما باشد تا در زمان مشکلات در سایت هم تجربه داشته باشد و هم کار بلد.
تقاضا میکنم در این مورد اقدام فرمائید.
عزیزان زیادی هستند که بتواند این وظیف مهم را انجام دهند از جمله : ....... ....... ........
دوستتان دارم خیلی زیاد:گل:
ادمین عزیز امیدوارم عزیزان هم قبول کنند.من افتخار میکنم که در انجمنی هستم که ادمین آن شما هستید و عزیزان:گل: م اعضا.
علی جان منم ازت متشکرم :بله: :دوست:
من با آقا هوشنگ موافقم
اصلا عنوان پدر ایران انجمن یکم عنوان خاص و بی نظیر هست که تو هیچ فروم دیگه ای نمیشه دیدش و من خودم وقتی میدیدم واقعا لذت میبردم
بنظرم دسترسی مدیر کلی رو بدی به آقا هوشنگ ولی همچنان رتبه پدر ایران انجمن رو داشته باشن :بله:
منم با آقا هوشنگ موافقم
خودشون اینطور می خواهند و برای دوستان دیگه هم فکر کنم بهتر باشه
امید جان ممنون. امین جان ممنون. بنظرم پیشنهاد من بهترین حرکتی است که ادمین عزیز می تواند برای من انجام دهد.
لطفا برای پست بالای من پسند بزنید به نشانه موافقت با نظرم.ممنون.