• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تشکر از پریسای عزیز (parisa) انجمنون :4:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
تبریک میگم پریسا جان :گل: :شاد:

امیدوارم همیشه موفق باشی و به امید دیدن 40000 امین پستت :بدجنس:

parisa

متخصص بخش
سلام..
حالم ازغرور خودم وبرداشتی که ازشما دوستان عزیزم داشتم به هم خورد..

ازاین که تمام درخواست دوستی های شما رو ردکردم..
ازاین که پروفایلمو بستم وحاضرنبودم حتی پیام های دوستانه شما عزیزان رو بخونم..
ازاین که تو تگ های شما شرکت نمی کردم
وازخیلی خصوصیات اخلاقی خودم واقعا حالم به هم خورد
مریم خانم:درس خوبی با ارسال این تاپیک به من داد.وهمینجا یه تشکرویژه ازارسال این تاپیک شما:گل:
درسی که مریم خانم به من دادنداین بود که حس غروره منو که تا این لحظه کسی نتونسته بود سرکوب کنه.سرکوب شد..
ودوستان عزیز دیگه هم با این تبریک منو بیشترشرمساروخجالت زده کردن..به حدی شرمسارشدم که ......................

ازته ته ته ته ته دلم ازهمه شما عذرخواهی میکنم بابت این رفتارهای شاید نابه جا..کاری کردین اشکم سرازیربشه وکاری کردین قبول کنم منم عضوی ازایران انجمن هستم..
فکرمیکردم اینجا تنهام ودوستی ندارم..اما میبینم خودم نخواستم درکنارشما باشم .
یه عذرخواهی ویژه
هم ازعلی اقا ادمین سایت (بابت مسئله چت روم)که باعث شد من به خاطرلج بازی با ایشون مدیریت خودم وکنسل کنم.ودرهمین تاپیک اعلام میکنم اگه لایق همکاری با ایران انجمن هستم مدیریت منو به من برگردونن تا درکناراعضای ایران انجمن به فعالیت خودم ادامه بدم..
با تشکرازتک تک شما گلا که درس بزرگی به من دادین :گل:

360درجه

متخصص بخش فیزیک
سلام به همگی...
لازم میدونم به یک چیز اعتراف کنم اونم اینکه:
باتوجه به اینکه من تو این مدت به طور افتضاحی مشغول به کار و درس بودم و از طرفی هم وقت نمیکردم بیام انجمن اما وقتی اومدم و دیدم که بخش فیزیک انجمن به لطف علی جان و پریسا خانم دوباره فعال شده و بطور محسوسی داره پیشرفت میکنه واقعا دلگرم شدم و جا داره از پریسا خانم در اینجا به خاطر مدیریت خوبی که داشتن تشکر کنم و بگم:
خدا قوت:گل::گل:​
امیدوارم که با لطف خداوند و نظر مثبت علی جان بازم به پست مدیریتی برگردید و موفق باشید مثل همیشه

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
ما نیز سپاس فراوان خود را نثار شما دوست نازنین می کنیم...:1:
باشد که همیشه دنیا به کام و حضورت در کنار ما روشنایی بخش خانواده ایرانیان گردد.:nicolnici:
: بوس شونصدتا: :نیش2:

BLaDe

متخصص بخش زبان
منم به پریسا جون عزیز تبریک میگم .. :3::ایول:واقعا زحمت میکشه و کشیده :بغل:و مطالب خوب و مفیدی رو تو انجمن میذاره ... :icestar:امیدوارم تعداد پست های بالاتر ی داشته باشه تا بتونیم بازم بهش تبریک بگیم ...:2:
مرسی خانومی :ایرانجمن:

shakira

متخصص بخش پزشکی
پریسای عزیز!

تبریک عرض میکنم و سپاسگزارم.

امیدوارم همیشه سالم و شاد و موفق باشید.

:iranjoman::گل::iranjoman:

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
جا داره منم یک تشکر بکنم از دوست خوبمون
هر چند خیلی از مطالبی که گذاشتن از سطح درک من بالاتر بود ولی واقعا خیلی زحمت کشیدی برای مطالب
ایشالا بازم پستای خوبتو تو انجمن ببینیم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
اعلام میکنم اگه لایق همکاری با ایران انجمن هستم مدیریت منو به من برگردونن تا درکناراعضای ایران انجمن به فعالیت خودم ادامه بدم..

پریسای عزیز مدیریت شما در هر دو بخش فیزیک و نجوم فعال شد.

baroon

متخصص بخش ادبیات

پریساجان متشکریم از زحمتی که برای انجمنمون می کشی. :19:
نوع مطالبت هم خیلی خاص و شگفت آوره! :دست:
مدیریت دوباره و دوبله هم مبارک ای گل ارزشمند:نیش2::8:

75141931309038291134.jpg

Negin

کاربر ويژه
تبریککککک:گل::39::39::39::92::92::84::84::2::2::3::3::85::85::58::78::58::78::87::14::13::36:تبریککککک:گل::39::39::39::92::92::84::84::2::2::3::3::85::85::58::78::58::78::87::14::13::36:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا