• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تعطیلات نوروز 92 رو می خوای چی کار کنی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
منم فردا صبح زود میرم باغ گل یه عالمه گل بخرم واسه عید:شاد2:
خیلی جای قشنگیه:شاد2:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
من که هفته اول خونه هستم هفته دوم میرم خونه فامیلای خودم:شاد:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
من این تعطیلات کامل پادگانم و ممنوع لخروج اگر نیومدم یا کمرنگم دلیلش اینه:گل::ناراحت:

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
من نبودم بنویسم قراره کجا برم و چیکار کنم ولی مینویسم کجا بودم و چیکار کردم :بدجنس:
خب ما امسال تصمیم گرفتیم یه سری به مشهد بزنیم
از 26 اسفند تا امروز که 7 فروردین هست مسافرت بودیم
مسیر رفت رو از تهران و سمنان رفتیم و برگشت رو هم شمال
سفر نسبتا طولانی ولی خوبی بود
این یه هفته باقیمانده هم یک برنامه ریزی جامع برای سال 92 و همچنین فرصت کردم یکم درس
بلی بلی :نیش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
قراربود بعداز اینکه مهمونا مون رفتن ماهم بریم سمت جنوب ولی الان که ماشین نداریم عمرابریم:ناراحت:

خدایا به همون پراید راضی شدم پرادونمیخوام
:خنده2:

khodam

متخصص بخش ادبیات
هلووووووووووووووووووووو
هپی نیو یر

بععععععععععععععععععععععععععععععع

عاشقشممممممممممممم ببعیه خودمه می دوستمش هوارتا

خوب ما دو فروردین نشسته بودیم گردا گرد همدیگه داشتیم همدیگرو نگاه می کردیم تخمه می شکستیم یه هو به این نتیجه رسیدیم پاشیم بریم مسافرت یه ربع بعدشم به این نتیجه رسیدیم بریم بندر عباس :شاد2:
همه وسایل رو برا نقاط کویری آماده کرده بودیم
فرداش راه افتادیم برا ناهار رسیدیم کاشان اونجا به این نتیجه رسیدیم که بریم اردبیل و اون طرفا
رفتیمو رفتیم و رفتیم جاتون خالی چه روستاهای قشنگی داشت هر کدوم و رفتیم یه نیگاه انداختیم اومدیم ناهار رو ساعت 5 عصر رسیدیم میانه خوردیم اونجا رم یه نیگاه اجمالی انداختیم و رفتیم سمت خلخال شب رو در اونجا ساکن شدیم چه صبحونه ای خوردیم جاتون خالی
از مناظر طبیعی اون اطراف بسی لذت بردیم خیلی کیف کردیم جاتون خالی پامم لیز خورد افتادم تو رود خونه نزدیک بود الآن این پست رو از اون دیار باقی ارسال کنم
خوب فرداشم رفتیم اردبیل سرعین وای خدا
ندید چه سفر پر حادثه ای بود عینن این یه هفته که اون اطراف بودما یه حادثه ای برام اتفاق افتاد
ولی سفر خوبی بود خوش گذشت جای همه دوستان خالی. :دوست:

South Boy

متخصص بخش فوتبال
بندر نوروز هواش عالیه بچه های ایران انجمنی کسی خواست بیاد دیار حرا خبر بده :گل:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ماقراربودفردابریم طرفای جنوب که فامیلهای شوهرم زنگ دن گفتن نریدماداریم ازتهران میایم اصفهان تازه سیزده بدرهم نمیتونم باخانواده خودم باشم نمیدونم خوشحال باشم یاناراحت:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا