• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تله پاتی

negine shiraz

کاربر ويژه
ممنون از میترای عزیز ...
در مورد این مسئله همه چیز بستگی به دل داره .... نه ذهن....

ahmadfononi

معاونت انجمن
سلام

یکی اول واسه من توضیح بده که چی هست :نیش:

یعنی فکر بقیه رو خوندن ؟

samin

کاربر ويژه
من اعتقاد دارم ولي نه به شدت دوستان ولي گاهي تجربه اش كردم

AyTak

کاربر ويژه
منم اعتقاد دارم

بعضي وقتا چشمامو ميبندم و تصوير يك فرد مورد نظر رو ميارم ذهنم و اون چيزي كه ميخوام رو تو دلم تكرار ميكنم و اكثرا" هم جواب ميده :بدجنس::نیش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
واااااااااااااااااااااااااو :8:منم اعتقاد دارم... تا به حال خیلی واسم پیش اومده که من و افراد دیگه در زمان های مختلف هر دو در یک آن یه فکر مشابه از ذهنمون گذشته باشه... دو - سه نفر هم تو همین انجمن بودن:نیش2::بدجنس:

BLaDe

متخصص بخش زبان
ای داد .. انگار این تاپیک سرکاریه ... :خنده2:
فکر کردم توضیح داده در مورد تله پاتی .. گول خوردم و اومدم تو :بدجنس:

تله پاتی چیه ؟ :نمیدونم:
تله پاتی یا قرائت افکار علمی است که دانشمندان و افراد زیادی را در حوزه های مختلف از جمله فیزیک و انرژی از قرن ها پیش به خود مشغول کرده.:فکر:

تله پاتی به معنی چیزی است که از دور احساس می شود، ارتباط بر قرار کردن با سایر انسانها یا سایر مخلوقات بدون استفاده از حواس پنجگانه یا ارتباط از طریق افکار می باشد.

ارتباط تله پاتی بین بعضی ها اتوماتیک برقرار است:

1- مادر و فرزند و حتی جنین در رحم مادر

2- دوقلوهای همسان

3- خواهران و برادانی که رابطه عاطفی قوی با هم دارند.

4- زن و شوهر هایی که رابطه عاطفی قوی با هم دارند.

5- دوستان قدیمی و صمیمی

«تله‌پاتی» چیست و چگونه عمل می‌کند؟
1.png

«تله‌پاتی» دسترسی به اطلاعاتی است که در فکر شخص دیگری نگهداری می‌شود و شما خواهان کسب آن هستید دانشمندان برای اثبات این پدیده می‌گویند: وقتی این امکان وجود دارد که از طریق یک ایستگاه فرستنده مطالبی را از طریق امواج الکتریکی، از ایستگاه‌های الکتریکی دیگری جذب کنیم. بنابراین با توجه به فعالیت‌های الکتریکی مغز انسان، امکان تبادل اطلاعات از راه دور، از طریق «تله‌پاتی» و به صورت مشابه دستگاه‌های فرستنده و گیرنده الکتریکی فراهم می‌شود. برای انجام پدیده‌های «تله‌پاتی»‌مغز باید در حالتی قرار داشته باشد که وضعیت آن بیشترین میزان امواج «آلفا» را ایجاد و منتشر کند. امواج «آلفا» معمولا در شرایطی به وجود می‌آید که فرد در حالت «مدی‌تیشن» یا «ریلکس» کامل قرار گرفته باشد. پس درمی‌یابیم که کلید اصلی «تله‌پاتی» چیزی نیست جز «ریلکس» شدن کامل. اصولاً در هنگام احساس خطر و یا هر ناراحتی دیگر، اعصاب «سمپاتیک» انسان با تولید «آدرنالین» بدن را تحریک می‌کند در این حالت زمینه لازم برای «فرستندگی» و در واقع فرستادن پیام در شخص به وجود می‌آید و او می‌تواند افکار خود را سریع‌تر و قوی‌تر منتشر کند در حالت عکس این مسئله، اعصاب «پاراسمبلیک» با تولید «استیل کولین» موجب رخوت و سستی بدن می‌شود و استعداد «گیرندگی» امواج «تله‌پاتی» در شخص تقویت می‌شود.

BLaDe

متخصص بخش زبان
حالا چر گول خوردی جواب بده ببینم تو چی قبول داری یانه؟:بدجنس:

آخه فکر نمی کردم تاپیکش ، دنباله دار باشه و حالت نظر خواهی
داشته باشه فکر میکردم تو تاپیک در مورد تله پاتی یه سری اطلاعات گذاشتی ...:خجالت2:
آره میترا جون . منم کاملا بهش اعتقاد دارم ... ولی متاسفانه تا حالا واسه خودم پیش نیومده فکر کنم .... :احترام:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام من هم اعتقاد دارم و بیشتر در مورد کسانی که خیلی بهم نزدیک هستند برام اتفاق افتاده :1:

بالا