یک متخصص اپیدمیولوژی تغذیه توصیه کرد تا مردم از خوردن تکههای غذاهای سوخته از جمله ته دیگ، نان و سیب زمینی سوخته امتناع کنند چون این گونه غذاها سرطان زا هستند.
ربابه شیخالاسلام در گفتوگو با فارس در مورد مضرات خوردن تکههای سوخته غذا اظهار داشت: غذاهای سوخته معمولاً سرطانزا هستند چون موادی که در آنها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود.
به گفته این متخصص اپیدمیولوژی تغذیه، تهدیگ برنج و سیبزمینی سوخته یکی از مضرترین غذاها برای سلامت افراد است.
وی ادامه داد: هنگام سرخشدن غذا به ویژه غذاهای حاوی نشاسته مادهای به نام آکریلامید آزاد میشود که سرطانزا است و در همین راستا در دنیا توصیه میشود که از غذاهای تازه و سرخنشده استفاده شود.
شیخالاسلام در پاسخ به اینکه برخی متخصصان استفاده از نانهای بسیار برشته شده را برای دیابتیها توصیه میکنند گفت: در حقیقت با برشتهشدن نان از میزان کربوهیدرات موجود در آن کاسته میشود که قاعدتاً برای افراد دیابتی که باید قند کمتری مصرف کنند مفید است
به گفته این متخصص اپیدمیولوژی تغذیه نباید فراموش کرد که نان برشته با نان سوخته متفاوت است و باید تکههای سوخته نان را جدا کرده و از خوردن آن امتناع کرد.
ربابه شیخالاسلام در گفتوگو با فارس در مورد مضرات خوردن تکههای سوخته غذا اظهار داشت: غذاهای سوخته معمولاً سرطانزا هستند چون موادی که در آنها وجود دارد بسیار خطرناک است و بدن ما باید فعل و انفعالات زیادی را به کبد تحمیل کند تا این مواد از بدن دفع شود.
به گفته این متخصص اپیدمیولوژی تغذیه، تهدیگ برنج و سیبزمینی سوخته یکی از مضرترین غذاها برای سلامت افراد است.
وی ادامه داد: هنگام سرخشدن غذا به ویژه غذاهای حاوی نشاسته مادهای به نام آکریلامید آزاد میشود که سرطانزا است و در همین راستا در دنیا توصیه میشود که از غذاهای تازه و سرخنشده استفاده شود.
شیخالاسلام در پاسخ به اینکه برخی متخصصان استفاده از نانهای بسیار برشته شده را برای دیابتیها توصیه میکنند گفت: در حقیقت با برشتهشدن نان از میزان کربوهیدرات موجود در آن کاسته میشود که قاعدتاً برای افراد دیابتی که باید قند کمتری مصرف کنند مفید است
به گفته این متخصص اپیدمیولوژی تغذیه نباید فراموش کرد که نان برشته با نان سوخته متفاوت است و باید تکههای سوخته نان را جدا کرده و از خوردن آن امتناع کرد.