سالروز زمینی شدنت مبارک . . . راستی از ونوس و مریخ چه خبر !؟
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2014 , January 28 #23 ازتمام عزیزانی که زحمت کشیدن وتولد من حقیرو تبریک گفتن متشکرم:گل: ارزوی روزهای طلایی برای همه عزیزان دارم:گل:
ازتمام عزیزانی که زحمت کشیدن وتولد من حقیرو تبریک گفتن متشکرم:گل: ارزوی روزهای طلایی برای همه عزیزان دارم:گل:
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2014 , January 28 #25 تولدت مبارک عزیزم.:7::3: موفق باشی.:2: ببخشید دیر اومدم.:خجالت: :85:
P *pooneh* متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر 2014 , January 30 #26 تولدت مبارکککککککککککککککککککککککک مامان ریحانه گلمممممممممم انشالله همیشه شاد و سرحال باشی و به ارزوهای قشنگت برسی خب اینم کادویی من اگه تونستی بازش کن ببین برات چی اوردم:خنده1:
تولدت مبارکککککککککککککککککککککککک مامان ریحانه گلمممممممممم انشالله همیشه شاد و سرحال باشی و به ارزوهای قشنگت برسی خب اینم کادویی من اگه تونستی بازش کن ببین برات چی اوردم:خنده1:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2014 , January 31 #27 دوست گرامی! بابت تأخیر، عذرخواهی میکنم. ... ریحانه ی گرامی! :تولد: سالروز تولدتون رو تبریک عرض میکنم.:تولد: امیدوارم همیشه سالم و شاد باشید. تقدیم به شما: :گل::iranjoman::گل:
دوست گرامی! بابت تأخیر، عذرخواهی میکنم. ... ریحانه ی گرامی! :تولد: سالروز تولدتون رو تبریک عرض میکنم.:تولد: امیدوارم همیشه سالم و شاد باشید. تقدیم به شما: :گل::iranjoman::گل: