[FONT=Vazir]:احترام:دوست گرامی!:احترام: :تولد: تبریک عرض میکنم.:تولد: :گل::iranjoman::گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , July 22 #21 :احترام:دوست گرامی!:احترام: :تولد: تبریک عرض میکنم.:تولد: :گل::iranjoman::گل:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , July 22 #22 داداشی هنوز نیومدی انجمن :ناراحت: اونقدر برات کیک وگل وبستنی تو این ماه رمضونی میذارم تادلت آب بشه .
داداشی هنوز نیومدی انجمن :ناراحت: اونقدر برات کیک وگل وبستنی تو این ماه رمضونی میذارم تادلت آب بشه .
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , July 22 #23 هر روز که از خواب بیدار میشوم آسمان را آبی تر و خودم را سبزتر از دیروز میبینم صبح بخیر خدای پشت پنجره! مادرم راست میگفت... پسرم؟! صبح هایت همیشه خاکستری نخواهد ماند! :شاد: :39: :شاد: همیشه مث امضات باشی محمد گل:8::دست: :13: تـــولّــــدت مبـــارک :13: ☻ ☺ زندگیت رو با لبخنـدات نگاه کن نه با اشکات سالهای عمرت رو با دوستات بشمـار نه با عدد شمعای کیک تولّدتـــ... صمیمانه آرزوی بهترین هارو برات داریم دوست و برادر ایران انجمنی ما... :گل: خدایت یار و نگهدار... :شاد:
هر روز که از خواب بیدار میشوم آسمان را آبی تر و خودم را سبزتر از دیروز میبینم صبح بخیر خدای پشت پنجره! مادرم راست میگفت... پسرم؟! صبح هایت همیشه خاکستری نخواهد ماند! :شاد: :39: :شاد: همیشه مث امضات باشی محمد گل:8::دست: :13: تـــولّــــدت مبـــارک :13: ☻ ☺ زندگیت رو با لبخنـدات نگاه کن نه با اشکات سالهای عمرت رو با دوستات بشمـار نه با عدد شمعای کیک تولّدتـــ... صمیمانه آرزوی بهترین هارو برات داریم دوست و برادر ایران انجمنی ما... :گل: خدایت یار و نگهدار... :شاد:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2013 , July 22 #26 آقای شموسی عزیز تولدتون مبارک. از صمیم قلب بهترین آرزو ها رو واستون دارم. انشالا مثل همیشه و بیش از پیش موفق و شاد باشید :احترام::1:
آقای شموسی عزیز تولدتون مبارک. از صمیم قلب بهترین آرزو ها رو واستون دارم. انشالا مثل همیشه و بیش از پیش موفق و شاد باشید :احترام::1:
M mohammadshamosi کاربر ويژه 2013 , July 22 #27 سلام به دوستان عزیزم هــــــــــــــــــــــــــــــی واااااااااای ، ببین اینجا چه خبره! :خنده1: واقعا از تک تک دوستان گلم تشکر میکنم و یک تشکر ویـــــژه از آجی خوبم فائزه خانم ♥ که مثل همیشه به یادم بودن و من را با محبتشون خجالت زده کردن :خجالت2: نمیدونم چطوری تشکر کنم که شایسته محبت عزیزانم باشه! یکی از آرزوهایی که در امروز برای دوستانم دارم اینه که: دلتون شاد ، لبتون خندون ، تنتون سالم ، جیبتون پر پول باشه! آجی فائزه شما با این کیک ها که گذاشتی ما رو غشوندی پای سیستم! :نیش: خیلی خوشحالم دوستان گلی دارم انشالا در شادیهاتون جبران کنم :گل:
سلام به دوستان عزیزم هــــــــــــــــــــــــــــــی واااااااااای ، ببین اینجا چه خبره! :خنده1: واقعا از تک تک دوستان گلم تشکر میکنم و یک تشکر ویـــــژه از آجی خوبم فائزه خانم ♥ که مثل همیشه به یادم بودن و من را با محبتشون خجالت زده کردن :خجالت2: نمیدونم چطوری تشکر کنم که شایسته محبت عزیزانم باشه! یکی از آرزوهایی که در امروز برای دوستانم دارم اینه که: دلتون شاد ، لبتون خندون ، تنتون سالم ، جیبتون پر پول باشه! آجی فائزه شما با این کیک ها که گذاشتی ما رو غشوندی پای سیستم! :نیش: خیلی خوشحالم دوستان گلی دارم انشالا در شادیهاتون جبران کنم :گل:
F Fa.Sa مدیر بخش پزشکی 2013 , July 22 #28 سلام.:گل: یکم دیر دارم تبریک میگم.:خجالت2: تولدتون مبارک.:شاد2:
ف فائزه حسین زاده متخصص روانشناسی 2013 , July 23 #30 سلام داداش محمد خوبم ممنونم از قدردانیت وظیفه بود . این تنها کاری بود که برای برادرم انجام دادم . امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشی . خدای مهربون یار ومدد کارت باشه .
سلام داداش محمد خوبم ممنونم از قدردانیت وظیفه بود . این تنها کاری بود که برای برادرم انجام دادم . امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشی . خدای مهربون یار ومدد کارت باشه .
Maryam متخصص بخش ادبیات 2013 , July 23 #31 آقا محمد با کمی تاخیر تولدتون و تبریک میگم :گل: براتون آرزوی بهترین ها رو توی این سال جدید از عمرتون دارم :گل:
آقا محمد با کمی تاخیر تولدتون و تبریک میگم :گل: براتون آرزوی بهترین ها رو توی این سال جدید از عمرتون دارم :گل:
admin Administrator عضو کادر مدیریت 2013 , July 24 #33 سلام تولدتون مبارک باشه محمد عزیز، همیشه شاد و موفق باشید :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , July 24 #34 :84: به به تولدتون مبارک:84: :نیش: :گل: :گل::گل: :گل::3::گل: :گل::3::3::گل: :گل::3::3::3::گل: :گل::3::3::3::3::گل: :گل::3::3::3::گل: :گل::گل::گل:
:84: به به تولدتون مبارک:84: :نیش: :گل: :گل::گل: :گل::3::گل: :گل::3::3::گل: :گل::3::3::3::گل: :گل::3::3::3::3::گل: :گل::3::3::3::گل: :گل::گل::گل:
G goldstar متخصص بخش راهی تا خدا 2013 , July 25 #36 آقا محمد تولدت مبارک بهترین ها رو برات آرزو میکنم:گل: