بعد از باران نگاهم آفتابی شو ..! رنگین کمان "بودنت" را دوســـتــــــ دارم...!!
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2011 , November 20 #61 بعد از باران نگاهم آفتابی شو ..! رنگین کمان "بودنت" را دوســـتــــــ دارم...!!
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2011 , November 26 #62 کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتنه محضه کنارم هستی و بازم بهونه هامو میگیرم میگم وای چقدر سرده میام دستاتو میگیرم یه وقت تنها نری جایی که از تنهایی میمیرم از اینجا تا دم درهم بری دلشوره میگیرم فقط تو فکر این عشقم تو فکر بودن با هم محاله پیش من باشی برم سرگرم کاری شم میدونم که یه وقت هایی دلت میگیره از کارم روزای که حواسم نیست بگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار از این دلتنگی ها داری تو هم از بس منو میخوای یه جورای خودآزاری کنارم هستی و انگار همین نزدیکیاست دریا مگه موهاتو وا کردی که موجش اومده اینجا قشنگه ردپای عشق بیا بی چتر زیر برف اگه حال منو داری می فهمی یعنی چی این حرف
کنارم هستی و اما دلم تنگ میشه هر لحظه خودت میدونی عادت نیست فقط دوست داشتنه محضه کنارم هستی و بازم بهونه هامو میگیرم میگم وای چقدر سرده میام دستاتو میگیرم یه وقت تنها نری جایی که از تنهایی میمیرم از اینجا تا دم درهم بری دلشوره میگیرم فقط تو فکر این عشقم تو فکر بودن با هم محاله پیش من باشی برم سرگرم کاری شم میدونم که یه وقت هایی دلت میگیره از کارم روزای که حواسم نیست بگم خیلی دوست دارم تو هم مثل منی انگار از این دلتنگی ها داری تو هم از بس منو میخوای یه جورای خودآزاری کنارم هستی و انگار همین نزدیکیاست دریا مگه موهاتو وا کردی که موجش اومده اینجا قشنگه ردپای عشق بیا بی چتر زیر برف اگه حال منو داری می فهمی یعنی چی این حرف
م مهشید کاربر ويژه 2011 , December 31 #64 بی هیچ دلیلی دوستت دارم تا نقض کنم قانونی راکه هنوز علت میطلبد.
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2011 , December 31 #65 تو را در قلب شعرم میگذارم به نام عشق آن را مینگارم تمام حرف من در شعر این بود تو را تا بی نهایت دوست دارم آخرین ویرایش: 2011 , December 31
تو را در قلب شعرم میگذارم به نام عشق آن را مینگارم تمام حرف من در شعر این بود تو را تا بی نهایت دوست دارم
M mary.brayant کاربر ويژه 2011 , December 31 #66 تو را من دوست میدارم به سان قطره های ریز باران که میبارد ز چشم ابر گریان (اینو خودم گفتم,قشنگه؟؟؟؟؟؟؟:راز:) آخرین ویرایش: 2012 , January 1
تو را من دوست میدارم به سان قطره های ریز باران که میبارد ز چشم ابر گریان (اینو خودم گفتم,قشنگه؟؟؟؟؟؟؟:راز:)
ص صاینا متخصص بخش آموزش خیاطی 2011 , December 31 #67 دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم. آخرین ویرایش: 2012 , January 1
م مهشید کاربر ويژه 2011 , December 31 #68 کوتاه ترین فاصله برای گفتن "دوستت دارم " یک لبخند است میخندی یا بخندم؟
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2012 , January 1 #69 به ارتفاع ابدیت دوستت دارم حتی اگر به رسم پرهیزکاری های صوفیانه از لذت گفتنش امتناع كنم...
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2012 , January 2 #71 نه از فلسفه کلامی می دانم و نه منطق...می گنجد در کلام من بی استدلال دوستت دارم .... وه که دوست داشتن چه کلام کاملی است و من چقدر ... دلم تنگ دوست داشتن است....
نه از فلسفه کلامی می دانم و نه منطق...می گنجد در کلام من بی استدلال دوستت دارم .... وه که دوست داشتن چه کلام کاملی است و من چقدر ... دلم تنگ دوست داشتن است....
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 14 #72 از شروع نفسهای حضرت آدم تا پایان نفسهای آخرین آدم دوستت دارم...
شبگرد کاربر ويژه 2012 , January 15 #73 میخواهم مچاله و خیس در آغوشت بمانم من از پهن شدن بر بند خاطرات بیزارم.....!!
شبگرد کاربر ويژه 2012 , January 22 #74 اینبار تو بگو دوستت دارم... نترس!! من آسمان را گرفته ام که به زمین نیاید....
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 22 #75 چقدر دوست دارم با خیال راحت یک نفس عمیق بکشم نفسی که پر باشد از بوی آرامش وجود تـــو...
S South Boy متخصص بخش فوتبال 2012 , January 25 #76 مرا صد بار هم از خود برانی دوستت دارم به زندان خیانت هم کشانی دوستت دارم چه حاصل از جفا کردن چه سود از عشق ورزیدن مرا لایق بدانی یا ندانی دوستت دارم
مرا صد بار هم از خود برانی دوستت دارم به زندان خیانت هم کشانی دوستت دارم چه حاصل از جفا کردن چه سود از عشق ورزیدن مرا لایق بدانی یا ندانی دوستت دارم
S sinareza متخصص بخش ادبیات 2012 , January 28 #77 سلام می کنم سرتکان می دهی ! نگاه می کنم می خندی ! حرف می زنم سکوت می کنی ! توراباتمام پیچیدگی هایت دوست دارم!
سلام می کنم سرتکان می دهی ! نگاه می کنم می خندی ! حرف می زنم سکوت می کنی ! توراباتمام پیچیدگی هایت دوست دارم!
پانته آ متخصص بخش 2012 , March 12 #78 آهسته فتح کرده یی با چشمهایت هرچه داشته ام را حالا تمام جهان من مستعمره ی توست ...
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , May 6 #79 تـــو را دوست میدارم . . . چه فـرق مى کند که چـــــــــــــــرا؟ یــــــــــــا از چــــــــــــه وقـت! یـا چطـور شـد که . . .! چه فـــــــــــــــرق میکـند ؟! فقط تــو بـایـد بــــــــــــــاور کنـى . . .
تـــو را دوست میدارم . . . چه فـرق مى کند که چـــــــــــــــرا؟ یــــــــــــا از چــــــــــــه وقـت! یـا چطـور شـد که . . .! چه فـــــــــــــــرق میکـند ؟! فقط تــو بـایـد بــــــــــــــاور کنـى . . .
F fatemeh متخصص بخش ادبیات و دینی 2012 , May 7 #80 من راز این دوست داشتنهای پنهانی را نمی فهمم من نمی فهمم عاشق بودن با سکوت، چه ارتباطی دارد من بلد نیستم در سایه دوست داشته باشم من میخواهم خواستنم...عاشق بودنم... گوش ِ فلک را کر کند من میخواهم، بگذار همه دنیا بداند مــــردی در این حوالی دارد دوستت دارم های مرا، با خود میبرد...
من راز این دوست داشتنهای پنهانی را نمی فهمم من نمی فهمم عاشق بودن با سکوت، چه ارتباطی دارد من بلد نیستم در سایه دوست داشته باشم من میخواهم خواستنم...عاشق بودنم... گوش ِ فلک را کر کند من میخواهم، بگذار همه دنیا بداند مــــردی در این حوالی دارد دوستت دارم های مرا، با خود میبرد...