[FONT=Vazir] خوبی كن و خوش باش به آرامش وجدان بگــــــذار بگويند فلانی بد دنياســــــت!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , August 19 #241 خوبی كن و خوش باش به آرامش وجدان بگــــــذار بگويند فلانی بد دنياســــــت!
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , September 28 #242 از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سرنگران ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
baroon متخصص بخش ادبیات 2012 , October 9 #243 باش چون آینه كه عیب تو را همه را دیده رو به رو گوید نه كه چون شانه با هزار زبان پشت سر رفته مو به مو گوید
باش چون آینه كه عیب تو را همه را دیده رو به رو گوید نه كه چون شانه با هزار زبان پشت سر رفته مو به مو گوید
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #244 [FONT=Vazir,times,serif]نيرزد آينه بودن به آن همه تشويش [FONT=Vazir,times,serif]كه هر كه جلوه فروشد، تو رنگ گرداني)بيدل
[FONT=Vazir,times,serif]نيرزد آينه بودن به آن همه تشويش [FONT=Vazir,times,serif]كه هر كه جلوه فروشد، تو رنگ گرداني)بيدل
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #245 [FONT=Vazir,times,serif] [FONT=Vazir,times,serif]اول اندر کوی او جز نقش پای ما نبود [FONT=Vazir,times,serif]آخر آنجا از هجوم خلق جای ما نبود(وصال شیرازی)
[FONT=Vazir,times,serif] [FONT=Vazir,times,serif]اول اندر کوی او جز نقش پای ما نبود [FONT=Vazir,times,serif]آخر آنجا از هجوم خلق جای ما نبود(وصال شیرازی)
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #246 آتشی در دل من شعله بر افروخته بود دیده گر آب نمی ریخت دلم سوخته بود
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #247 اگر رطل دمادم مي كشم من ز دست ساقي غم مي كشم من بپوش اي ديده! چشم از هر چه بيني مگر از دستِ تو كم مي كشم من؟(اخوان)
اگر رطل دمادم مي كشم من ز دست ساقي غم مي كشم من بپوش اي ديده! چشم از هر چه بيني مگر از دستِ تو كم مي كشم من؟(اخوان)
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #248 هر چه از بار پيري ناتوانتر مي شود اي دريغا آرزوي دل جوانتر مي شود(سهي)
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #249 یاران کهن، که بنده بودم همه را بند جفای خود شنودم همه را زنهار! از کس وفا مجویید که من دیدم همه را و آزمودم همه را(هلالي جغتايي)
یاران کهن، که بنده بودم همه را بند جفای خود شنودم همه را زنهار! از کس وفا مجویید که من دیدم همه را و آزمودم همه را(هلالي جغتايي)
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #250 در گوش دلم گفت فلک پنهانی حکمی که قضا بود زمن میدانی درگردش خویش اگر مرا دست بدی خود را برهاندمی زسر گردانی
در گوش دلم گفت فلک پنهانی حکمی که قضا بود زمن میدانی درگردش خویش اگر مرا دست بدی خود را برهاندمی زسر گردانی
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #251 رنجيده ام ز خويت، اما ز مهر رويتمشكل روم ز كويت، اين بار و بار ديگر
Н нαѕту کاربر ويژه 2013 , February 2 #252 چو من هلاک شوم از طبيب شهر بپرس كه مرگ كشت مرا، يا تو بیوفا گشتی؟
ک کیمیا کاربر ويژه 2013 , February 11 #253 نرسد دست تمنا چو به دیدار شما میتوان چشم دلی دوخت به ایوان شما از دلم تا لب ایوان شما راهی نیست نیمه جانیست در این فاصله قربان شما
نرسد دست تمنا چو به دیدار شما میتوان چشم دلی دوخت به ایوان شما از دلم تا لب ایوان شما راهی نیست نیمه جانیست در این فاصله قربان شما
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , March 24 #254 من چرا دل به تو دادم که دلم می شکنی یا چه کردم که نگه باز به من می نکنی دلو جانم به تو مشغول و نظر بر چپ وراست تا حریفان ندانند که تو منظور منی
من چرا دل به تو دادم که دلم می شکنی یا چه کردم که نگه باز به من می نکنی دلو جانم به تو مشغول و نظر بر چپ وراست تا حریفان ندانند که تو منظور منی
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , March 24 #255 خیام اگر ز باده مستی خوش باش با ماهرخی اگر نشستی خوش باش چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش
خیام اگر ز باده مستی خوش باش با ماهرخی اگر نشستی خوش باش چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش
A ahmadfononi معاونت انجمن 2013 , March 24 #256 افسوس که نامه جوانی طی شد و آن تازه بهار زندگانی دی شد آن مرغ طرب که نام او بود شباب افسوس ندانم که کی آمد کی شد
افسوس که نامه جوانی طی شد و آن تازه بهار زندگانی دی شد آن مرغ طرب که نام او بود شباب افسوس ندانم که کی آمد کی شد
T T I N A کاربر ويژه 2013 , May 27 #257 ای دوست، به دوستی قرینیم تو را هر جا که قدم نهی زمینیم تو را در مذهب عاشقی روا نیست که ما: عالم به تو بینیم و نبینیم تو را
ای دوست، به دوستی قرینیم تو را هر جا که قدم نهی زمینیم تو را در مذهب عاشقی روا نیست که ما: عالم به تو بینیم و نبینیم تو را
T T I N A کاربر ويژه 2013 , May 27 #258 از سعدی : گر دلم در عشق تو دیوانه شد عیبش مکن - بدر بی نقصان و زر بی عیب و گل بی خار نیست آخرین ویرایش: 2013 , May 27
baroon متخصص بخش ادبیات 2013 , June 4 #259 تا دل به برم هوای دلبر دارد افسانهی عشق دلبر از بر دارد دل رفت ز بر چو رفت دلبر آری دل از دلبر چگونه دل بر دارد؟
تا دل به برم هوای دلبر دارد افسانهی عشق دلبر از بر دارد دل رفت ز بر چو رفت دلبر آری دل از دلبر چگونه دل بر دارد؟
M mitra mehr متخصص بخش خانه و خانواده 2013 , June 11 #260 اوقات آن خوش بود که با دوست به سر رفت باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود حافظ