Maryam
متخصص بخش ادبیات
خوشا لحظه ای که کلام تو در آن اغاز شود ...
ای ناتانائیل ، تمام دردسر های تو از تنوع ثروت توست
تو حتی نمی دانی که میان آنهمه کدام را برتر می دانی و نمی فهمی که ثروت منحصر به فرد، حیات است . کوتاهترین لحظه حیات بس قوی تر از مرگ و نیستی است .
ناتانائیل ،هرگز گذشته را در آینده مجوی .
از هر لحظه تازگی شباهت ناپذیر آنرا بگیر و خوشی هایت را آماده نکن یا بدان که بجای شادی های آماده شادی های دیگری ترا به شگفتی خواهد انداخت ،
پس تو نفهمیده ای که همه خوشبختی در برخورد است .
بدا به حال تو اگر بگویی خوشبختی ات مرده ، زیرا تو ان خوشبختی را که اکنون داری حتی در خواب هم ندیده ای ...
ناتانائیل ، من در آرزوی هیچ آسایش دیگری جز آسایش مرگ نیستم
و تو در نیافته ای که هر لحظه اگر به مثل بر زمینه بس تاریک مرگ گسترده نبود این درخشش ستودنی را به خود نمی گرفت ؟
اگر برایم اثبات شده بود که حیات نامحدودی در اختیار دارم دیگر در صدد کاری برنمی آمدم از انجا که برای انجام هر کار زمان و فرصت کافی در اختیار داشتم دیگر از شروع به فلان کار مشخص اجتناب می کردم
ای جلوه ی هستی ذات ،
کاش آن ارزش را که انتظار نزدیک مرگ به لحظات می بخشد ،می دانستی ...!
آندره ژید - کتاب " مائده های زمینی "
ای ناتانائیل ، تمام دردسر های تو از تنوع ثروت توست
تو حتی نمی دانی که میان آنهمه کدام را برتر می دانی و نمی فهمی که ثروت منحصر به فرد، حیات است . کوتاهترین لحظه حیات بس قوی تر از مرگ و نیستی است .
ناتانائیل ،هرگز گذشته را در آینده مجوی .
از هر لحظه تازگی شباهت ناپذیر آنرا بگیر و خوشی هایت را آماده نکن یا بدان که بجای شادی های آماده شادی های دیگری ترا به شگفتی خواهد انداخت ،
پس تو نفهمیده ای که همه خوشبختی در برخورد است .
بدا به حال تو اگر بگویی خوشبختی ات مرده ، زیرا تو ان خوشبختی را که اکنون داری حتی در خواب هم ندیده ای ...
ناتانائیل ، من در آرزوی هیچ آسایش دیگری جز آسایش مرگ نیستم
و تو در نیافته ای که هر لحظه اگر به مثل بر زمینه بس تاریک مرگ گسترده نبود این درخشش ستودنی را به خود نمی گرفت ؟
اگر برایم اثبات شده بود که حیات نامحدودی در اختیار دارم دیگر در صدد کاری برنمی آمدم از انجا که برای انجام هر کار زمان و فرصت کافی در اختیار داشتم دیگر از شروع به فلان کار مشخص اجتناب می کردم
ای جلوه ی هستی ذات ،
کاش آن ارزش را که انتظار نزدیک مرگ به لحظات می بخشد ،می دانستی ...!
آندره ژید - کتاب " مائده های زمینی "