• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جملات به یاد ماندنی کتب

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سرم پایین بود و سکوتم ادامه پیدا کرد. گفت: یک چیزی بگو، آرام.
گفتم: بیا سکوت کنیم، سکوت قشنگه.
- نه سکوتی که پر از حرف های نا امید کننده باشد، نه سکوتی که در این چند روزه خودت را به آن زنجیر کرده ای، آزادی را ازت دزدیده، افکارت را تحت الشعاع قرار داده. گفتم: من به این حرفها کاری ندارم، سکوت خرخره ام را گرفته و دارد خفه ام می کند. هر بلایی سرم می آورد، من دوستش دارم، قشنگه، از حرف خسته شدم.
- پس واقعا داری خودکشی میکنی؟ حرف را تو دلت میکشی؟ طناب دار اعتقاد دور گردنت انداختی؟ که فقط یک نفر پیدا شود و چهارپایه زیر پایت را رها کند و تمام؟ شاید هم فرار می کنی، از چیزی میگریزی، آره؟

از کتاب آرام عشق
نویسنده:
افسانه نادریان

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
لارم نیست برای آینده نقشه بکشیم. زندگی خودش در ترسیم نقشه ها استاد است و در به هم زدن خطوط آنچه که ما کشیدیم مهارت کافی داره.

از کتاب یک بار دیگر با احساس
نویسنده: فریده رهنما

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
هر کس که کاری می کند، هر قدر هم کوچک، در معرض خشم کسانیست که کاری نمی کنند.
هر کس که چیزی را می سازد، حتی لانه ی فرو ریخته ی یک جفت قمری را، منفور همه ی کسانیست که اهل ساختن نیستند.
و هر کس که چیزی را تغییر می دهد، فقط به قدر جابه جا کردن یک گلدان، که گیاه درون آن ممکن است در سایه بپوسد و بمیرد، باید در انتظار سنگباران همه ی کسانی باشد که عاشق توقفند و ایستایی و سکون.
...و بیش از اینها، انسان حتی اگر حضور داشته باشد، و بر این حضور ، مصرّ باشد، ناگزیر، تیر تنگ نظری های کسانی که عدم حضور خود را احساس می کنند، و تربیت، ایشان را اسیر رذالت ساخته، به او می خورد...

از کتاب چهل نامه کوتاه به همسرم - نادر ابراهیمی

بالا