• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

حدس چهره کاربران

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
سلام دوستان:54:
خب یکی از دوستامون لطف کرد عکسشو برامون فرستاد:شاد:
ذلبدلب.jpg
اینم عکس چشم ایشونه حالا به نظرتون این چشم کدوم یکی از عزیزان هست؟

1-علی اقا(admin)
2-امین خان
3-آقا احمد
4-آقا منصور
5-آقا پیمان(dashte sabz)

تا فردا شب ساعت 9 وقت دارین حدس بزنید:داغ::داغ:

قوانین::95:
1- اجازه ویرایش و حذف پست نیست
2-از صاحب عکس خواهش بقیه رو راهنمایی نکنه

خب شروع کنید:داغ:

rahnama

پدر ایران انجمن
گزینه 5
---------------------
پیشنهادی دارم.
این انجمن به اقرار چند هزارنفر عزیزان عضو انجمنی است خانوادگی.چرا در آواتارهای خود چون انجمنهای دیگر عکسهای متفرقه بگذاریم؟
چرا عکسهای خود ما نباشد که باعث صمیمیت بیشتری شود؟
در فیس بوک که زیاد به آن اعتقادی ندارم زن و مرد عکسهای خانوادگی خود را می گذارند و افتخار هم میکنند.
در این انجمن عکسهای واقعی خود را که نمایانگر شخصیت فرد باشد را قرار دهیم.
پیشنهاد بود.
در اینحا ضمن اعلام نام عکس مورد نظر در ارتباط با این پیشنهاد هم نظر خود را اعلام فرمائید.ممنون.

Mans0ur

New member
این انجمن به اقرار چند هزارنفر عزیزان عضو انجمنی است خانوادگی.چرا در آواتارهای خود چون انجمنهای دیگر عکسهای متفرقه بگذاریم؟

سلام آقا هوشنگ عزیز

اتفاقا هم آواتار من هم عکس کاربری من تصاویر خودمه. :ایرانجمن:

ولی خب تفاوتی که اینجا با فیس بوک داره در ایجاد Policy های مختلف و سطوح دسترسی برای کاربرانه که فیس بوک این قابلیت رو داره ولی خب انجمن نداره. به عنوان مثال شما تو فیس بوک میتونین مشخص کنین چه کسانی عکس های شما رو ببینن و چه کسانی نتونن ببینن ولی خب اینجا چنین قابلیتی وجود نداره.

هدف قیاس این دو محیط نیست. چرا که به عقیده من این قیاس از بیخ و بن قیاس اشتباهیه ولی خب شاید یکی از عواملی که باعث میشه دوستان اجتناب کنن از قرار دادن تصاویر شخصی همین باشه.

Mans0ur

New member
ای بابا این که چیزیش معلوم نیست.

ولی خب من فکر میکنم این چش چشه امین خانه. شک نکنین.

rahnama

پدر ایران انجمن
سلام آقا هوشنگ عزیز
اتفاقا هم آواتار من هم عکس کاربری من تصاویر خودمه. :ایرانجمن:
ولی خب تفاوتی که اینجا با فیس بوک داره در ایجاد Policy های مختلف و سطوح دسترسی برای کاربرانه که فیس بوک این قابلیت رو داره ولی خب انجمن نداره. به عنوان مثال شما تو فیس بوک میتونین مشخص کنین چه کسانی عکس های شما رو ببینن و چه کسانی نتونن ببینن ولی خب اینجا چنین قابلیتی وجود نداره.
هدف قیاس این دو محیط نیست. چرا که به عقیده من این قیاس از بیخ و بن قیاس اشتباهیه ولی خب شاید یکی از عواملی که باعث میشه دوستان اجتناب کنن از قرار دادن تصاویر شخصی همین باشه.

ضمن تشکر از نظر شما.
در ف س ب و...... متاسفانه عکس خانوادگی است و در اینجا عکسی که رسمی است.ممنونم.

Mans0ur

New member
در فیس بوک متاسفانه عکس خانوادگی است و در اینجا عکسی که رسمی است.ممنونم.

کاملا موافقم . ولی خب ازنظر بار روانی هم در نظر بگیریم ، من همیشه یه ترسی رو تو وجود کاربران اینترنت در ایران ، در ارتباط با این موضوع دیدم. ( این ترسی که میگم بیشتر در ارتباط با خانم ها صدق میکنه. برای آقایون هیچ دلیل قانع کننده ای ندارم ) حالا علت این ترس وافعا چیه باید ریشه یابی شه.

بالا