[FONT=Vazir]مد شده ای در شهر ... به همه می آیی جز من ...؛ شاید مقصر منم که، قدیمی ام ... :گل:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , August 9 #421 مد شده ای در شهر ... به همه می آیی جز من ...؛ شاید مقصر منم که، قدیمی ام ... :گل:
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 10 #423 از کودکی به ما جدایی را آموختند ، آن زمان که بروی تخته سیاه نوشتند : خوب ، بد
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 13 #424 کمی مهربانتر باش لطفا … برای شانه ام سنگین است این سرسنگینی ها
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 17 #425 کنــارت هستند ؛ تا کـــی !؟ تا وقتـــی که به تو احتــیاج دارند … از پیشــت میروند یک روز ؛ کدام روز ؟! وقتی کســی جایت آمد … دوستت دارند ؛ تا چه موقع !؟ تا موقعی که کسی دیگر را برای دوســت داشـتن پیــدا کنـند …. میگویــند : عاشــقت هســتند برای همیشه نه …… فقط تا وقتی که نوبت بــــــازی با تو تمام بشود ! و این است بازی باهــم بودن … !!! چه خنده داره که ناز را میکشیم ! آه را میکشیم ! انتظار را میکشیم ! فریاد را میکشیم ! درد را میکشیم . . . ولی بعد از این همه سال آنقدر نقاش خوبی نشده ایم که بتوانیم دست بکشیم
کنــارت هستند ؛ تا کـــی !؟ تا وقتـــی که به تو احتــیاج دارند … از پیشــت میروند یک روز ؛ کدام روز ؟! وقتی کســی جایت آمد … دوستت دارند ؛ تا چه موقع !؟ تا موقعی که کسی دیگر را برای دوســت داشـتن پیــدا کنـند …. میگویــند : عاشــقت هســتند برای همیشه نه …… فقط تا وقتی که نوبت بــــــازی با تو تمام بشود ! و این است بازی باهــم بودن … !!! چه خنده داره که ناز را میکشیم ! آه را میکشیم ! انتظار را میکشیم ! فریاد را میکشیم ! درد را میکشیم . . . ولی بعد از این همه سال آنقدر نقاش خوبی نشده ایم که بتوانیم دست بکشیم
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , August 22 #426 ﺣﺴﺮﺕ ﻣﺮﺍ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﺪ ﮐﻪ… ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺍﻣﺎ ﺩﻟﺖ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﺳﺖ. ..!!!
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 2 #427 [h=5]اولين باري که يکي بهم گفت : "دوستت دارم " [h=5]گريه ام گرفت ... [h=5]الان کسي بهم ميگه : " دوستت دارم " [h=5]خندم مي گيره ... !
[h=5]اولين باري که يکي بهم گفت : "دوستت دارم " [h=5]گريه ام گرفت ... [h=5]الان کسي بهم ميگه : " دوستت دارم " [h=5]خندم مي گيره ... !
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , September 4 #428 مشترک مورد نظر این روزهایت کیست، که دیگر در دسترس بودن و نبودن من، برایت مهم نیست ... :گل:
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , September 5 #429 عطر هـــــــای گــــران قیمـــــت را ول کــن! آدم بایـــــــد بــوی اعتمـــــــــــاد بدهـــــــــــد...
عطر هـــــــای گــــران قیمـــــت را ول کــن! آدم بایـــــــد بــوی اعتمـــــــــــاد بدهـــــــــــد...
دختر مهتاب متخصص بخش آموزش خیاطی 2013 , September 11 #430 نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
S salar69 کاربر ويژه 2013 , September 11 #431 درحیرتـــــــــــــــــــــــــــــــــم!! به هرکه مینگرم در شکایت است پس دنیا به کام کیســــــــــــــــــــــــت!
درحیرتـــــــــــــــــــــــــــــــــم!! به هرکه مینگرم در شکایت است پس دنیا به کام کیســــــــــــــــــــــــت!
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 12 #432 حرفهايم در دل ميميرند... اشکهايم در چشمانم مي خشکند پاهايم از حرکت مي ايستند بغضم در گلو ميميرد... من مدت هاست براي خنديدن از غصه هايم اجازه مي گيرم!!
حرفهايم در دل ميميرند... اشکهايم در چشمانم مي خشکند پاهايم از حرکت مي ايستند بغضم در گلو ميميرد... من مدت هاست براي خنديدن از غصه هايم اجازه مي گيرم!!
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 13 #433 انـقـضای خــاص بــودنـت بـه پـایـان رسـیـد... دیـگـه بـه تــو فکـر نـمـیـکـنـم گـنـاه اســت !! چـشم داشتـن بـه مال غـریـبـه ها ...
انـقـضای خــاص بــودنـت بـه پـایـان رسـیـد... دیـگـه بـه تــو فکـر نـمـیـکـنـم گـنـاه اســت !! چـشم داشتـن بـه مال غـریـبـه ها ...
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 13 #434 مد شده ای در شهر... به همه می ایی؟! جزمن!!! شاید مقصرمنم که قدیمی ام...
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 13 #435 فصل دو نفره ها تموم شد… حالا نوبت ماست… نوبت ماست که دستامونو بذاریم تو جیبمون و رو جدول خیابونا راه بریم! ............ ای خدا کجایی؟ هه میبینی این چیزارو؟؟ توهم خندت میگیره نه؟
فصل دو نفره ها تموم شد… حالا نوبت ماست… نوبت ماست که دستامونو بذاریم تو جیبمون و رو جدول خیابونا راه بریم! ............ ای خدا کجایی؟ هه میبینی این چیزارو؟؟ توهم خندت میگیره نه؟
M mobin.H کاربر ويژه 2013 , September 15 #436 آدمــها درســت وقتیــکه می فهــمند دوستــشان داری مغـرور میـشوند ... وحشـی میـشوند ... لگد میـزنند ! دوســتت دارم هایـت را قایـم کـن .. ایـن جمـله ارزانـت میـکند ...
آدمــها درســت وقتیــکه می فهــمند دوستــشان داری مغـرور میـشوند ... وحشـی میـشوند ... لگد میـزنند ! دوســتت دارم هایـت را قایـم کـن .. ایـن جمـله ارزانـت میـکند ...
M Miss zahra متخصص بخش تکنولوژی 2013 , September 16 #437 تمـــام غصــه هــایــی را کـــه بــرایـــت خـــوردم بـــــالا اوردم! طـــعـــم بـــیهودگـــی مــیــداد.....! دلــــم را بـــالا مــی اورم بــا ایـــن انــتخـــابــــش........!! :خونسرد:
تمـــام غصــه هــایــی را کـــه بــرایـــت خـــوردم بـــــالا اوردم! طـــعـــم بـــیهودگـــی مــیــداد.....! دلــــم را بـــالا مــی اورم بــا ایـــن انــتخـــابــــش........!! :خونسرد:
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , September 20 #438 آنقدر با همـه بهـار بودی، من زمـــستان شدم ... دیگــر از سـَـردی ام نپـرس ... :گل:
S salar69 کاربر ويژه 2013 , September 28 #439 خسته شدم ازتکرارِ شنیدن''مواظب خودت باش'' تو اگر نگران حال من بودی که نمیرفتی...میماندی...
S shakira متخصص بخش پزشکی 2013 , October 10 #440 دلم برای خودم سوخــــــت، وقتی صدايم كردی: شـــــــــــــــــما ... :گل: